כנסו דחוף...

hallcat10

New member
../images/Emo127.gifכנסו דחוף...

בקשר לרעיון של להגיד תודה.... יש לי רעיון אדיר...במקום לעשות עצומה.... שמי שיכולה שתשיג תאימיל שלהם...ואז כל בת תרשום לאימיל שלהם..לכל אחד מהם או כולם ביחד... מכתב שיומר מה שרוצים ובתוספת...אנחנו שמחים שבאתם..היה מדהים...(כל אלה..) וסלחיה על הבלאגן... מי שמסכימה שתגיד..ומי שיכולה שתץשים תאימיל האמתי!ולשם נשלח.. לי אין את האימיל=[[
נושא 2: אני מסכימה עם כל הקטע שהוא לא הומו וזה לא משנה....ושהכתבות היו רעות... שמעתם שיש הורים שרוצים לתבוע את הלהקה....בגלל שהילדים נפצעו מהחלון זכוכית שנשבר...ובגלל זה הם אולי לא יבואו שוב.. כאילו למ שהם יבואו אם תובעים אותם פה סתם..כאילו כל הקטע של הבטיחות זה האחריות של הקסטל ואמורים לתבוע אותם..ובמקום זה הורים מטומתמים רוצים לתבוע את הלהקה עצמה!!!

LiHiLuSh

New member
מזה איזה הורים בורים

יעני בורים זה טיפשים במילים יפות יעני למה ליטבוע את הלהקה היא לא עשתה לנו כלום חוץ מלידפוק פאקין הופעה מושלמת!! את מי שצריך ליטבעוב זה מה שהיה אחרעי על כול השמחירה והכול כי הם לא עשו את זה כמו שצריך בכלל ובקושי היה שמירה ואבטחה אותם צריך ליטבוע ממש שטיות ואןי לי את האמיל שלהם כרגע אולי היה לי בקרוב עם הן ישלחו לי שהם קיבלו את המכתבים

ElinorLahav

New member
הוווווווווווורים דפווקים !!!!!!

מה טוקיו קשורים לחלון שהיתנפץ ?!?!?! זה ההבטחה אאשמה
אנחנו חיייבים לעשות משו נגד זה מי איתי ?

hallcat10

New member
תגובות לכולם...

אחותי סיפרה לי שהיא קרא איפה שהוא.. נכון הורים פאקינג סתומים.. וכולנו פה יודעות מזה בורים >< אני חחחחשבתי בהתחלה אולי שכולם יתנו לבת אחת שיש לה תאימל והיא תשלח..טאבל לא..כי אם בת תרצה לכתוב משהוא אישי???והיא לא רוצה לקחת סיכון אז מה היא לא תכתוב?...פשוט כל בת מותר לה לכתוב מכתב אחד לכל אחד מחברי הלהקה... מי שרוצה לכתוב...שתכותב...הכי טוב...לא? כאילו לא ישר לפנות לנושא...אלה לתקוע את הסליחה איפה שהוא במכתב... מי שיכולה להשיג תאימיל..תודה!!!
הא..ו..אין לי מושג מה לעשות...כולם בבית ספר שלי פאקצות וערסים....ועכשיו הפאקצות צירות שלדים ורודים מול העינים שלי...והערסים שומעים לי מזרחית באוזן...זה סיוט..!!!=[[[אין יל מושג מה לעשות...

?! WTH?!

א. אולי יש לי דרך למצוא את האיימל, אני אברר עוד בקשר לזה. ב. בקשר להורים.. מה לעזאזל קשורה הלקה לזה שחלק מהמעריצים פשוט התנהגו כמו חיות ונצמדו לחלון זכוכית ונפצעו בסוף כתוצאה מהדחיפות?! נכון שאם מסתכלים על זה בעקיפין הם היו שם בשביל לראות את הלהקה והכל, אבל נו באמת, אין להם כל קשר לזה, הורים יכולים לרצות לתבוע את הלהקה אבל זאת טעות ממש ממש מטומטמת. אם כבר הם רוצים לתבוע מישהו זה צריך להיות אולי זה שהיה אחראי על הביטחון באזור. אם כבר אז אותם. אבל את הלהקה!?...

never cry

New member
הרעיון של האיימל לא טוב..

אי אפשר להציף אותם שכל אחד ישלח להם מלא איימלים שלמי שיש יכתוב מכתב ושכל מי שרוצה ישרשר
או
למכתב ואם יש משו שהוא/היא רוצים להוסיף ואז יהיה את השמות של כל מי שמסכים... זה מוגזם לפוצץ אותם והם גם לא יקראו אם זה יהיה כ"כ הרבה נראה לכם שיש להם זמן בשביל זה?!

נועמייי

New member
תקשיבו..

זה בטח סתם הורים לחוצים ואני באמת בספק אם הם באמת יתבעו אותם. אז בלי לחץ, ודבר שני זה האבטחה הייתה אשמה בזה, לא הלהקה- שיהיה להם ברור.

l0veTH

New member
רעיון מעווולה...

אבל מזתומרת לתבוע ת'להקה..למה מה קרה?!?!? זה הביטחון אשמים....הם בכלל היו מאחורי הקלעים הם לא קשורים....הילדים התפרעו וזה שהשומרים לא הצליחו להשטל עליהם זה בעייה שלהם בלבד...כאילו למה להתפרע?!?!?!? מה זה מחלקים שם זהב?!?!? כמו חזירי בר ששיחררו אותם הרגע לחופשי... בונא..אבל אנלא מבינה..ההורים שלהם חשבו שכולם יעמדו שם בנחת וימחאו כפיים?!?!?!תקשבו לי טופפ חבראייס..אם הורה מסריח אחד טובע את הלהקרה אנלאדעת מה אני יעשה להם.......הם לא יחזרו ואני לא אוכל לראות את בילוצ'.....=[ דיי דייי...אחרי זה יהיה לי סיוטים...............................

SuLeRu

New member
יואו איזה פאקק

אזיה פאדיחות! מה עכשיו לתבוע..? זה בידיוק מה שרציתי לשאול אתמול בפורום בקשר לתביעה גם אני שמעתי שרוצים לתבוע אותם על מה שקרה בהופעה ביגלל שהתנפץ הדלת מזכוכית. איזה פאדיחות לא מספיק שהתנהגנו כמו חיות פרא שברחו מהכלוב ועד עשו כזה באלגן (אני מודה גם אני השתגעתי אבל לא ידעתי ביכלל שדלת או מה שזה לא יהיה נשבר על המעריצים לא ידעתי על זה עד שהגעתי הביתה...) ועכשיו ההורים רוצים לאשים את טוקיו?? אני ישחוט את מי שיעשה את זה אני יהורג אותם! אנחנו אשמים ויותר נכון אנשיי הביטחון והשומרים הם היו צריכים לשמור על המקום כמו שצריך ולא הלהקה!! הלהקה רק הגיעה לתת הופעה למען המעריצים ועכשיו כך אנחנו מחזירים להם?? איזה חוצפה! לא מספיק שעשינו בושות ביגלל כל המהומה והחירפון רק ביגלל שאנחנו אוהבים את טוקיו הוטל עכשיו אנחנו גם רוצים לתבוע אותם?? איפה ההיגיון? חסר להורים את מי לאשים? אנשים שעובדים שם או מי שלא היו, אלו שפתחו את השערים, אלו שהיו קשורים למקום ולביטחון אז הם אשמים שלא יכלו להרגיע את המעריצים כדיי שלא ישתגעו ולא יגיעו למצב הזה. כשסיפרתי לחברה שלי את זה היא רצת לעשות הפגנה... אבל אני לא יודעת עם זה רעיון טוב כי עם כן איפה לעשות?? ואיך... אבל עם זה באמת יקרה אנחנו חייבים לעצור את זה!! צריך להסביר שהלהקה לא קשורה! זה יכול לקרות לכל להקה שתגיעה לכאן אז מה נתבע כל אחד ואחד כאשר הם מסכנים מגיעה לתת הופעה מסכנה למעריצים שלהם וכך אנחנו מחזירים להם תודה? חייבים לעשות עם זה משהו רציני כי אסור שזה יקרה כי עם כן תדמיינו מה אנשים מארצות אחרות יחשבו עלינו? ברוסיה הם היו 4 פעמים בשנה בצרפת הם כל כמה חודשים מופיעים שם ועד הרבה ארצות ואף לא קרה להם כזה מיקרה מטורף ועד ההורים המפגרים האלו... עד שטוקיו אמרו שהם נהנו בהופעה כך צריך להרוס את ההזדמנות המדהימה הזאתי שהם אמרו "כן, נגיעה לכאן שוב!" אז בקשה אנשים זה חלום של כל אחד מאיתנו לפגוש אותם שוב שוב ושוב... ולדעת שהם נהנו אצלינו וזה עד כבוד שלהקה כזאת מפורסמת ועד גרמנית מגיעה לכאן בלי לחשוב על כלום פשוט מגיעה בישביל המעריצים שלהם כי אנחנו חשובים להם! אז תחשבו על זה... לי אישית טוקיו הוטל הדבר אחד מהכי חשובים ועם אני חיה פה גרה בארץ הזאת אני לא רוצה שדבר כזה יהיה. אני רוצה שהם יגיעו לכאן כל פעם ופעם שהם ירצו וכשה הם יתגעגעו עליינו ואף הורה לא יוכל לעצור את זה! ועם הילידים של אותו הורה נפגעו מזכוכיות אז הם צריכים לדעת שהלהקה שהם כל כך אוהבים כל כך מעריצים לא אשמים עם כבר להוציא ת'כעס אז רק לאנשיי המקום והשומרים! גם חברה שלי נפגעה מהשיכבה והיא נכנסה להופעה וראתה ת'הופעה כאשר היא מדממת אבל זה לא עוצר אותה היא עדיין רוצה אותם בחזרה ואין לה תענות נגדם... ובקשר לאימייל אז אין לי בעיה רק צריך להשיג אותו... ואין לי =\\ ועם אני ישיג אז אני יציף אותם!!

hallcat10

New member
הורים..

אי אפשר להבין אותם.. כאילו השומרים עשו טעות שהם פתחו את השערים ולא בשערים לקחו אחד אחד כרטיסים...שיטבעו את הקסטל.... לא...אם לא היה קסטל לא היה להם איפה להופיע...טוב אין לי מושג אבל שלא יטבעו את הלקה...ואם למישהי יש תגובות שהם על המופע..או שהם היו במלון או בכותל..כאילו סירטונים..אם מישהי מוצאת...שתשים קישור בבקששה.. תודה!!!! לא סובלת ערסים ופאקצות....בגלל פאקצות הכל קרה!! יש לי כאלה פאקצות בכיתה שהם צירות גולגולת עם פנים מעובטות..אבל עם פה מחייך ועינים מלב...וכולו בורוד..לא נושי (זה פאקצי) ו...אני מכחה פאקצות שהכל אצלהם זה נושי וכאלה...וכל החיים שלהם זה ורוד ותכלת...וערסים שומעים לי באוזן מזרחית שעוד שניה אני הורסת להם תפלפון אחד אחד... בקיצור..: אני בגהנום.... אם למישהי יש רעיון או דעה..אתם יכולות להגיב...במלא החיים שלי ככהץ...מגעילים.. חוץ מטוקיונ והטל...וכל החברות היותר פריקיות שלי והרוק...בקיצור כל דבר שהוא לא העיר שלי או הבית ספר שלי

למעלה