לילה טוב לכולם, אז מה אתם אומרים על התרגיל

noaxxx

New member
../images/Emo127.gifלילה טוב לכולם, אז מה אתם אומרים על התרגיל

של ההפקה? שהעמידו 4 בנות, אחרת ליהי או ליז היו הולכות הביתה. ביום שלישי נאמר במפורש ששתי הבנות שיקבלו הכי מעט קולות יועמדו להדחה. לפי הסקרים הדלילים זה ברור ששתי הבנות שקיבלו הכי מעט קולות הן ליהי וליז. אגב, ההפקה העלימה את הפרק של יום שלישי מארכיון הפרקים וגם איתן אמר קודם לליז שהוא וכולם שמעו שמדובר בשתי בנות. בתכלס, ההפקה באמת נתנה לו שתי אופציות- לינוי ולירון.

tapuzo

New member
ההפקה ירתה לעצמה ברגל כדי לא לירות לעצמה בראש

לילה טוב.להערכתי ההפקה רצתה כמה שיותר שקלים.

-סמסים ולכן יש 4 מעומדות. כמובן שאם ההפקה באמת רוצה לשמור מישהי היא יכולה לארגן את זה בקלות עם הזרמת סמסים לאותה מתמודדת. כל עוד נתוני ההצבעות לא נחשפים במלואן גם הפקת הדור הבא יכולה לעשות מה שקופרמן כבר עושה שנים.

didush100

New member
לא מאמינה שיש להם בכלל סמסים

אני בטוחה שהם מחליטים הכל ללא קשר להצבעות

noaxxx

New member
קוסטנזה, long time no see

איפה ימי האח העליזים
לענייננו, עם כל החסרונות, אני די התמכרתי... אבוד לי כבר גיבשתי דעה על כולם שם.... נותר רק לחכות ולראות מה יקרה

שלום שלום לך גם.מה לעשות גם אני

די התמכרתי.נסיתי להמנע מזה מאוד בהתחלה.אבל אני מודה אני פריק של ריאלטי. נחכה ונראה מה יוליד יום,או ליתר דיוק אורבך.כרגע לפי מה שאני צופה לא רחוק היום הלילה שדניאל תאבד את "בתוליה" בלייב. החירמונים היומיים שלהם בסוף לא יספקו אותם.

didush100

New member
לילה טוב../images/Emo13.gif

זה היה ברור שיתנו לו כמה אופציות הכל שם חרטה אני גם לא מאמינה בסמסים אלא שההפקה בוחרת בלבד את המועמדות להדחה וגם משפיעה על איתן את מי להדיח

didush100

New member
גם כל שינוי שיטת ההדחה הוא תרגיל של ההפקה

שלא רצתה לאבד את כל הפייבוריטיות שלה

tapuzo

New member
גם הקהל הדליל נראה לי זה משפחה של אנשי הפקה

בתוכנית הראשונה השורות היו מלאות וניסו לעשות שואו גדול. כשהמתמודדות שהודחו והוצאו חזרו לוילה הן סיפרו שחלק מהשורות האחוריות ריקות והקהל דליל מאד. חחח..

לונדרון

New member
או שהבנות יבחרו בן אחד להדחה...

ואולי זה עוד יקרה. לכולן מגיעה הזדמנות לאהבה

didush100

New member
חחחח נכון וגם לנו מגיע הזדמנות

כמה אפשר עם החבורה המשעממת הזאת?

tapuzo

New member
כן זה עדיין לא זה

הם ניסו לבנות עוד קוי עלילה על ידי נסיון לאותת על רומן בין בן למישהי בבית. גם אם יהיה, זה יעניין מישהו? כי ברור שהוא לא מתחרה והשבחורה רק משתמשת בו.. היה צריך תחרות גם בין הבנים ובנים שלא מכירים זה את זה, נקודה.

למעלה