מקפליי לארץ! תיכנסו

rox love BSM

New member
חחחח הם חיים בכלל?

מה קורה איתם? הם לא הוציאו שירים חדשים,דיוידי,משהו?

McFlytoIsrael

New member
יש להם כבר דמו

יש להם דמו אבל אני לא יודעת מתי הם יוציאו וגם טום אמר שזה יהיה האלבום הכי טוב שיצא להם D:

../images/Emo109.gifאע איזה תמונה אדירה

שו דמו?
כמו שזה נראה מבחינתי הם כרגע בקומה XD

McFlytoIsrael

New member
מצאתי את התמונה

מצאתי את התמונה נראה לי בתמונות של טום או משהו כזה בגוגל חחח.. XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo207.gif תקשיבו אנחנו גרועות../images/Emo70.gif

מה זה הדבר הזה, אין כאן אף אחת
בסוף יסגרו פה את הפורום (טפו טפו טפו) יש לכן רעיונות להפעילקצת את העניינים? אגב, היום בדיוק אני בפורום חצי שנה

McFlytoIsrael

New member
../images/Emo8.gifמזל טוב

רציני צריך לעשות משהו חבל שיסגרו את זה .. אני בעד שנעשה משהו >< חחח..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבאמת שמת פה...

אבל אני לא חושבת שזה קשור לפעילויות כי יש פה כמה פינות.אני חושבת שזה קשור לתקופה בעיקר.גם עכשיו לכולן יש מלא מבחנים והבית ספר חונק וגם מקפליי עובדים על האלבום שלהם ולא משחררים משהו חדש(כל עוד א"כ התוצאות יהיו טובות אני מוכנה לחכות המון המון זמן!
).כי גם את המקוויקנד כמעט כבר אף אחת לא עושה,אז גם אם יש פינות אין המון ביקוש... אני מקווה שעוד מעט דברים יתחילו להתעורר פה,אני אופטימית!לא יסגרו את הפורום!
ומזל טוב עלהחצי שנה!

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif מזל"ט על החצי שנה../images/Emo171.gif

ובאמת שאין פה כבר מלא בנות....גמאני ממש בלחץ של לימודים וזה..עכשיו יש קצת רוגע אבל זה לא ימשך עוד הרבה זמן ולא יוצא לי להיות הרבה בפורום. אני גם מסכימה עם רותם ולדעתי זה פשוט עניין של זמן עד שנשתחרר מהלחץ ושזה לא כלכך משנה כמה פינות יהיו או לא יהיו..אבל לא נורא זאת רק תקופה והיא תעבור.

../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifצודקת

לי אין זמן לנשום..בחודש הבא בכלל אני לא חושבת שיהיה לי זמן לפייסבוק XD באסה שזה יצא על התקופה שנהייתי מנהלת אבל כיתה י"א זה באמת באמת לא קל

../images/Emo73.gif נכון ../images/Emo45.gif

אני לא חושבת שזה קשור בפעילויות כי יש פה פינות ומשחקים וכאלה. אצלי למשל ישלי הרבה לחץ של לימודים ועייפות מצטברת שכמעט ואין לי זמן להיות בפורום >< ומקפליי עובדים על דברים חדשים כרגע ואין יותר מידי דברים חדשים לפרסם עליהם. אני מאמינה שזאת סתם תקופה וזה עוד מעט יחלוף והכל יחזור להיות פורה פה שוב
ומזל טוב רותוש

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif מזל טוב ../images/Emo3.gif

ומה לעשות? זאת תקופה כזאת, זה יעבור. אבל בינתיים אתן לא צריכות לדאוג מסגירה :)

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifממ אם את לא שמה לב...

לפחות לדעתי נכנסות לפה הרבה בנות, הן לא חייבות לפוצץ את הפורום אבל לפחות הן מגיבות... וגם אין הרבה זמן בימים אלה לדעתי להכנס, להרבה מהבנות יש תעודות חשובות לקבל השנה והן צריכות ללמוד אליהן [רוביינו פה דיי צעירות לדעתי] והן צריכות לשלב בין הלימודים לחיי החברה שלהן אז לא כל יום הן נכנסות, לדוגמא מאי ולילך, הן לא נכנסו הרבה זמן ועכשיו הן חזרו..כאילו לפחות לילך
ה]ורום לא יסגר כל כך מהר יש לו עוד זמן
רק חכו קצת
ד"א- מזל טוב על החצי שנה

Bleed for Me

New member
לא יסגרו את הפורום כל כך מהר..תאמינו לי..

יש פה כל כך הרבה בנות ויש זרימה של הודעות ותאמינו לי שמנהל האשכול דווקא מרוצה מהפורום..אז קודם כל בלי לחץ.. אל תשכחו שלכל להקה יש תקופה יבשה, במיוחד בין אלבומים ככה שאין מה לכתוב עליהם, אבל כדי להפעיל קצת את הפורום תמיד טוב לוודא שהפינות מתפעלות ויש משחקים.. אבל אל תשכחו שלא תמיד יש זמן להיכנס לכאן ולהגיב..במיוחד כשהלהקה בתקופה יבשה..אבל אל תדאגו, באמת..יהיה בסדר:) סופ"ש מהנה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחח הרגעת אותי האמת ..

כבר חשבתי שבקרוב לא יהיה פורומ1238

Bleed for Me

New member
חס וחלילה..הוא פעיל כבר כל כך הרבה זמן

נהפוך עולמות לפני שיסגרו אותו

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif איזה תמונה מגניבה../images/Emo45.gif

אני כלכך מחכה לאלבום החדש כבר!! אבל יהיה שווה את זה

למעלה