../images/Emo127.gif סיכום השבוע הראשון!
במזל טוב הגענו ל- 5 עמודים ראשונים. לאחר כל הברכות ואיחולי המזל טוב- וזה, אגב, הזמן להודות לכל מי שלא עניתי לא באופן אישי- הגענו לתכל´ס. אז מה היה לנו השבוע
Ilancafe זכה להיות הממליץ הראשון בפורום וזה מזכה אותו בתעודת כבוד. חנץ סיפר על אירוע טראומטי שעבר במסעדה במדרחוב בזכרון
וזה גרר אחריו שרשרת של תגובות שסיפרו על ביקורים טראומטיים בבתי קפה ומסעדות שונים במדרחוב. אני עצמי החזקתי את עצמי לא להוסיף ולספר מה עברתי שם. Che55 סיפרה לנו על בר חדש בחיפה, ופומפיה ציינה לטובה את אורי בורי, אך התריעה על השירות הרע וההזנחה במקום. צוצנת שיתפה אותנו בביקור בפפאגיו וסיפרה איך חשבון קופץ בקלות מ- 440 ש"ח ל- 2 זוגות ל- 800 ש"ח. מיכלי 56 המליצה על מסעדת זוזוברה וזו זכתה להכי הרבה תגובות עד כה. חלק אהבו ואחרים פחות. עד הביס האחרון חיפש המלצות למסעדות שמכינות אוכל ביתי, וקיבל המלצות למקומות בטווח נס-ציונה – חיפה. האמת שקצת שכחנו את שווקי האוכל (למשל- כפר אז"ר, דיזינגוף סנטר וכו´) שגם שם ניתן למצוא אוכל ביתי שבישלו ממוצ´קות. Mystery duck חוגג היום יום הולדת
, וביקש המלצות על מסעדות באזור חיפה. אנו מחכים לשמוע היכן חגג ואיך היה. אמנון הרשקוביץ הכין פאבלובה יותר טובה מזו של הג´ירף – המתכון מצורף! מסעדת רפאל זכתה להכי הרבה ביקורות מפרגנות (אגב Carmonle, ממתינים לדיווח עדכני על המקום), אחריה נראה שקימל. ואגב קימל, טלי ג. מסוקרנת כבר הרבה זמן לדעת איך היה שם, ועדיין לא זכתה לתשובה! פאדיחה רצינית לדיטה-
- לקוח צמחוני מצא בשר בחמין שהובטח לו שהוא צמחוני! Etilly העלתה שאלות מעניינת לגבי עיצוב מסעדות ומבקשת לדעת איזה מסעדה הכי אהבתם, והאם יופי יכול לפצות על אוכל לא טוב? ישRאל השף הציע לצרף תמונות להמחשה, ועכשיו הכדור בזירה שלכם- נשמח לראות תמונות של מנות שאהבתם או של מסעדות מיוחדות. נכון לעכשיו 40 איש השתתפו בסקר "מהו לדעתך הקריטריון לבחירת מסעדה טובה", וכרגע- כצפוי- מוביל הקריטריון "איכות וטריות המזון" ואחריו "שירות, בקיאות ואדיבות המלצרים". לא מפתיע, בעיקר כשבולט שרוב הביקורות שנכתבו התמקדו בשני מרכיבים אלה. מי שלא הצביע- מוזמן! זה הזמן גם לומר שהשבוע הראשון בפורום עבר עלי מצוין
, ממש נהניתי לקבל את תגובותיכם, ולראות את ההתעניינות הרבה בנושא. שמחתי לראות שהפורום נוגע לא רק בטיב האוכל אלא גם בנקודות כמו עיצוב, שירות, ניקיון,יחס הבעלים למלצרים ולאנשי הצוות, ועוד. תודה לכל מי שפנה אלי בפורום או באופן אישי. אתם מוזמנים לכתוב, להציע, להעיר ולהאיר את ליבי בכל נושא. ממני, Liti ואגב, זה הזמן גם להעלות את בקשתם של הנהלת תפוז- אנא מכם הימנעו מפרסום מספרי טלפון של מסעדות וציינו רק את הכתובת
.
במזל טוב הגענו ל- 5 עמודים ראשונים. לאחר כל הברכות ואיחולי המזל טוב- וזה, אגב, הזמן להודות לכל מי שלא עניתי לא באופן אישי- הגענו לתכל´ס. אז מה היה לנו השבוע