סיכום שבועי

../images/Emo127.gif סיכום שבועי ../images/Emo127.gif

שם: גיל: מין: משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: איש השבוע שלי: שיר השבוע הלועזי שלי: שיר השבוע הישראלי שלי: סרט/סדרת השבוע שלי: בילוי השבוע: פדיחת השבוע: דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: פרק השבוע שלי מ"הישרדות": דמות השבוע שלי: שבט מועדף: שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: הוסיפו את תמונת השבוע![לא חייב מהישרדות].

עונה ../images/Emo168.gif

שם: ירדן גיל: 14 מין: נקבה ממה שידוע לי משהו טוב שקרה לי השבוע: אחי חזר מחו"ל! משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: המממ...לא זכור לי כזה. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: טיול שנתי! איש השבוע שלי: מהפורום? אם כן, אז חזקוש, כי הוא הצחיק אותי הרבה
, ולא מהפורום- אחיינית שלי. שיר השבוע הלועזי שלי: הממממ רוקסאן שיר השבוע הישראלי שלי: הכנסייה-קח שירים
סרט/סדרת השבוע שלי: הישרדת כמובן בילוי השבוע: לטחון בשר עם המשפחה :) פדיחת השבוע: המממ, אני חושבת שהמוח שלי אוטומטית מוחק את הפאדיחות שקורות לי, אז באמת שאין לי מושג :) דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: מכשיר שמחמם את החדר...?... :] פרק השבוע שלי מ"הישרדות": איזו בחירה כבר יש לי? הפרק של יום רביעי
דמות השבוע שלי: נעם מג'יבארו [מהישרדות]
שבט מועדף: ג'יבארו כמובן שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: כן!!! הוסיפו את תמונת השבוע-אין

עונה

שם: רביד גיל:עבור מין:נקבה משהו טוב שקרה לי השבוע: היה שבוע חלש, הכי טוב היה דיסק שהזמנתי מחו"ל והגיע משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: הבן שלי היה חולה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ישיבה בבית הספר איש השבוע שלי: אין שיר השבוע הלועזי שלי: club foot - kasabian שיר השבוע הישראלי שלי: אין סרט/סדרת השבוע שלי: i love ny בילוי השבוע: בארומה, בערב, עם ידיד פדיחת השבוע: ממממממממ לא זוכרת דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: דיסק של shed seven פרק השבוע שלי מ"הישרדות": הפרק של יום ד דהההההההה דמות השבוע שלי: מהסידרה? לא יודעת שבט מועדף: סבאנה שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: ניראה לי שלא

SimsY

New member
אני אנסה פעם לענות :)

שם: סימס גיל: 29 מין: היה לי לפני שבוע היה אחלה. משהו טוב שקרה לי השבוע: קיבלתי את כל הפרקים של מכושפות משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לסיים כמה פרוייקטים בעבודה איש השבוע שלי: דן.... אין ספק.... כל השבוע חשבתי עליו - למעשה מאז שהתחילה התוכנית אני חושב עליו גבר כל כך חכם,ויפה ומצליח הוא כל מה שהייתי רוצה בגבר.... ולא רק בגבר אלא גם בי שיר השבוע הלועזי שלי: Leave me alone של האנה פאקרינן שיר השבוע הישראלי שלי: ימים טובים של סקסטה סרט/סדרת השבוע שלי: התחלתי לראות את כל הפרקים של מכושפות בילוי השבוע: יצאתי לאוויטה ופגשתי שם בחור נורא נחמד פדיחת השבוע: מכרתי בטעות משהו שהייתי צריך במייפל סטורי דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: קניתי קורנפלקס חדש נראה מה יהיה הטעם של זה פרק השבוע שלי מ"הישרדות": הפרק עם המשימה של הרשת במים שהם היו צריכים לרדוף אחרי השבט השני דמות השבוע שלי: אין ספק שדן - הוא די מילא את החיים שלי מאז שהתוכנית עלתה שבט מועדף: ג'יאברו כמובן - כל ה"מגניבים" נמצאים שם ללא ספק (חוץ ממולי, מה שדי דופק את התיאוריה הזאת האמת) שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: אני לא מבין למה הוא עזב מההתחלה ? כי סבאנה הם חלשלושים אז בתוכנית היו חייבים לעשות משהו כדי שהתוכנית לא תהיה כל כך חד צדדית ? הוסיפו את תמונת השבוע![לא חייב מהישרדות].

עונה../images/Emo129.gif

שם: מאור.
.
משהו טוב שקרה לי השבוע: אמ, אין.
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: חולה =/
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שיעיפו את ויקה ואת משה, בחיים אמ..שאני אבריא=/
איש השבוע שלי: נעם טור
שיר השבוע הלועזי שלי: אין D:
שיר השבוע הישראלי שלי: אין.
סרט/סדרת השבוע שלי: הישרדות
בילוי השבוע: לשכב במיטה עם חום.
פדיחת השבוע: אין.
דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: אין.
פרק השבוע שלי מ"הישרדות": אממ שאלה דביליתXD היה רק 1 D:
דמות השבוע שלי: נעם
שבט מועדף: ג'בארו
שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: אממ, חוזר נראה לי ;[
הוסיפו את תמונת השבוע![לא חייב מהישרדות].

עונה נה

שם: ליהי גיל: 16 מין: נקבה משהו טוב שקרה לי השבוע: אממ.. קיבלתי מבחני בגרות מותאמים- אם יש לכם מושג מה זה.. והתאהבתי
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: אממ לא עולה לי וטוב שכך. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: מבחן בהיסטוריה- לסיים כבר עם המבחנים.. ולראות אותו איש השבוע שלי: לא משנה שיר השבוע הלועזי שלי: אמברללה של ונילה סקאי (קאוור לשיר של ריאהנה) שיר השבוע הישראלי שלי: נגיעה אחת רכה - בגרסא של מה קשור ו/או של כוכב נולד. סרט/סדרת השבוע שלי: הישרדות בילוי השבוע: מיטה פדיחת השבוע: לא משנה דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: אין פרק השבוע שלי מ"הישרדות": חח אממ האחרון ברביעי דמות השבוע שלי: נעם הכפרע שבט מועדף: זה וזה.. בכל אחד יש מישהו שהורס.. וההפך.. שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: חוזר בלי שום צל של ספק.... אחרי הקבלת פנים המזוויעה שעשו לו בסבאנה גם אני הייתי חוזרת.. מולי אידיוט מפגר. הוסיפו את תמונת השבוע![לא חייב מהישרדות]. אין כוח... דמיינו את נעם טור.

XקוקיX

New member
אנוכי.

שם: קורל. גיל: חודש הבא 15. מין: נקבה. משהו טוב שקרה לי השבוע: ת"א, דיזינגוף סנטר, ראיתי את ויקה, ציונים נחמדים והרבה שיעורים חופשיים. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: הממ הרבה. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: נפגשת עם אבא^^ [הורים גרושים]. איש השבוע שלי: נעם טור
שיר השבוע הלועזי שלי: muse- fury. שיר השבוע הישראלי שלי: לא שומעת כ"כ שירים ישראלים. סרט/סדרת השבוע שלי: סרט- "רטטוי" (הסרט היחיד שראיתי השבוע). סדרה- הישרדות. בילוי השבוע: אתמול, ת"א. פדיחת השבוע: הממ לא יודעת. דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: ילקוט וסיליקון לאייפוד. פרק השבוע שלי מ"הישרדות": הפרק של יום רביעי. דמות השבוע שלי: דמות? העכבר מרטטוי
שבט מועדף: שניהם מעצבנים. שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: כן. הוסיפו את תמונת השבוע![לא חייב מהישרדות]: נוותר על תמונה השבוע :) תסלחו לי?

סוזורוזו קוקורוזו

שם: חזקוש גיל: 17.75 מין: זכר משהו טוב שקרה לי השבוע: הצלחתי לישון שעה בכיתה משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: - משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לסיים בהצלחה את המבחן בביולוגיה, לקנות לאבא משהו ליומולדת איש השבוע שלי: אסטלה וורן שיר השבוע הלועזי שלי: דיי-מידנייט פיקוקס (למרות שהם ישראלים) שיר השבוע הישראלי שלי: פצצה-רם אוריון סרט/סדרת השבוע שלי: מבצע סבתא, מת לחיות וכוכב הקופים (סרטים), שנות השבעים (סידרה) בילוי השבוע: פיצה וטלויזיה אצל נריה פדיחת השבוע: לא זוכר דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: אין פרק השבוע שלי מ"הישרדות": הפרק הנועמי דמות השבוע שלי: פז משנות השבעים שבט מועדף: סבאנה כרגע שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: נראה לי שכן הוסיפו את תמונת השבוע![לא חייב מהישרדות]. אני ועוד כמה חברים (אני הג'ינג'י)

Volldemort

New member
פיצה עם נקבוביות

שם: רון גיל: 15 מין:
משהו טוב שקרה לי השבוע: קניתי בגדים
חח משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: מבחן במתמטיקה שכמעט בטוח שנכשלתי בו משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: אממ אין משהו מיוחד. הו, השגרה.... איש השבוע שלי: ידידה שלי
שיר השבוע הלועזי שלי: Amy Winehouse- Rehab שיר השבוע הישראלי שלי: אמונה- כפיר אפשטיין סרט/סדרת השבוע שלי: אני אגדה בילוי השבוע: קולנועע פדיחת השבוע: לא הייתה- וטוב שכך! דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: יש לי את השנקל!! המטבע של ה2 ש"ח פרק השבוע שלי מ"הישרדות": הא? מה זאת אומרת? דמות השבוע שלי: ליה שבט מועדף: סבאנה שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: ברור שכן הוסיפו את תמונת השבוע![לא חייב מהישרדות].

של79

New member
איך ידעתי שאני יכולה להיות אמא שלכם...

אבל מותר לי לראות השרדות נכון???????

efratcn

New member
אני זקנת השבט?../images/Emo2.gif

בת 32 אוטוטו... אני אתמקד בהישרדות כי כל השאר גוזל זמן וכידוע לכם, לא נותר לי עוד הרבה
שבט מועדף (מההתחלה!) סבאנה כמובן. נועם יחזור ויחזור לג'יבארו. הימור העפה - ויקה או נעמה. לדעתי סביר להניח שנעמה.

Jen74

New member
אז זהו, שלא. ואפילו אני כבר לא הכי "זקנה" כאן

לפי הכרטיס של הגולשת של79, היא כבר עברה יותר חורפים מכל אחד מאיתנו כאן

Fairywitch

New member
מסכמת:

שם: חנה גיל: 31 מין:
משהו טוב שקרה לי השבוע: הגיע דיסק שהזמנתי, אחרי 5 וחצי שבועות
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: לא יודעת. שעיצבנו אותי המון כאן בפורום
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שלא יעצבנו אותי כאן
איש השבוע שלי: אמא שלי. מכל מיני סיבות. שיר השבוע הלועזי שלי: Within Temptation - Hand of Sorrow שיר השבוע הישראלי שלי: עברי לידר - הכוס הכחולה סרט/סדרת השבוע שלי: אבודים
בילוי השבוע: הייתי באיזו הופעה. לא היה מוצלח
פדיחת השבוע: לא עניינכם
דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: הדיסק ההוא שהזמנתי
פרק השבוע שלי מ"הישרדות": המממ, היה רק פרק אחד
דמות השבוע שלי: הליצן מספריה של רובין הוב
שבט מועדף:פאגונג
וגם אולונג
שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: סביר להניח שכן. בכלל לא בטוח. הוסיפו את תמונת השבוע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

BrokenDream103

New member
עונה../images/Emo140.gif

שם: אביתר
משהו טוב שקרה לי השבוע: אמממ... שיעור נהיגה טוב. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: שיעור נהיגה גרוע
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שיעורי נהיגה
איש השבוע שלי: המורה לנהיגה שלי
שיר השבוע הלועזי שלי: Leona Lewis - Bleeding Love שיר השבוע הישראלי שלי: מוזיקה ישראלית
סרט/סדרת השבוע שלי: סדרת השבוע - הישרדות כמובן
, סרט - המסור
פחד אלוהים!! בילוי השבוע:
פדיחת השבוע: השבוע לא קרתה לי שום פדיחה, תודה לאל. דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי... השבוע: כלום. אבל שבוע הבא יהיה מלא בקניות!!
פרק השבוע שלי מ"הישרדות":
דמות השבוע שלי:
שבט מועדף: אני חושב שג'יבארו. אני לא *אוהב* אותם, אני פשוט נהנה לראות את כל האקשן והריבים שיש שם. בסבאנה אין את זה
. מראים רק את ליה מקטלגת גברים, ואת הפרשנויות ההזויות של מולי. אהה ואת שחר מדבר על "תקשורת" שבטית. גם אתם שמתם לב שהיא חופרת כל הזמן על תקשורת? שאלת השאלות- נועם חוזר לג'בארו או לא: Ofcourse

LiRs Lullaby

New member
אם זה משפר את הרגשתך,

בדויק היום ראיתי בעיתון שלט במאחורה של המכונית (איפה שיש את "נהג חדש"): שמור מרחק! אני לא יודעת לעשות זינוק בעליה! זה היה כל כך קורע...... בהצלחה בשיעורים, מי כמוני יודעת כמה הזינוק הזה עולה על עצבים

למעלה