סקר מהיר איזה דמות בסדרה אתם הכי לא אוהבים (ואם זאת דמות שלא מופיעה בעונה הראשונה להוסיף )
ק קרלוצה New member 19/2/04 #1 ../images/Emo127.gifסקר מהיר../images/Emo26.gif איזה דמות בסדרה אתם הכי לא אוהבים (ואם זאת דמות שלא מופיעה בעונה הראשונה להוסיף )
../images/Emo127.gifסקר מהיר../images/Emo26.gif איזה דמות בסדרה אתם הכי לא אוהבים (ואם זאת דמות שלא מופיעה בעונה הראשונה להוסיף )
M Moreiro New member 19/2/04 #3 פרנסי... ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif הקטעים איתה מוסיפים כשהיא מדברת עם סידני אבל כעקרון אני לא אוהבת את הדמות שלה.. ויותר מזה... לורן ארררררררררררררררררר
פרנסי... ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif הקטעים איתה מוסיפים כשהיא מדברת עם סידני אבל כעקרון אני לא אוהבת את הדמות שלה.. ויותר מזה... לורן ארררררררררררררררררר
M Moreiro New member 19/2/04 #4 אגב.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif הספוילר למעלה הוא לעונה שלישית.
D dress n glasses New member 19/2/04 #5 אפשר להיות כנה? הדמות של ווהן מעצבנת אותי באופו תמידי, הוא לא מספיק אסרטיבי בשביל התפקיד שלו (ממיקל ווהן לא מייקל ורטן) אבל בסיכומו של דבר פרנסי יותר מרגיזה.
אפשר להיות כנה? הדמות של ווהן מעצבנת אותי באופו תמידי, הוא לא מספיק אסרטיבי בשביל התפקיד שלו (ממיקל ווהן לא מייקל ורטן) אבל בסיכומו של דבר פרנסי יותר מרגיזה.
2 2 Mיכל New member 19/2/04 #7 ../images/Emo187.gifג'ק../images/Emo42.gif אני יודעת שהוא טוב אבל הוא נראה כל כך רע....
I inbal145 New member 19/2/04 #8 אמממממ... וויל קצת קרציה, טוב לא קצת... וכמוסן גם את... -למי שלא ראה עדיין את העונה השלישית לורן! היא כל כך מעצבנת אותייייייייייייי
אמממממ... וויל קצת קרציה, טוב לא קצת... וכמוסן גם את... -למי שלא ראה עדיין את העונה השלישית לורן! היא כל כך מעצבנת אותייייייייייייי
M me myself N MichaL New member 20/2/04 #11 אני יודעת שאני נשמעת פלצנית.. אבל אין משו שאני שונאת... לפחות לא מצליחה לחשוב על משו..
ק קואלה אוסטרלית New member 20/2/04 #12 לשנוא לשנוא את ויל? מה קורה איתכם? אפשר לשנוא את סולאן, סארק, אבל את ויל?!? אבל אם השאלה את מי הייתם מורידים מהסדרה, אז אני מניחה שגם התשובה שלי הייתה פרנסי. היא הכי פחות תרמה לקידום העלילה, (היא רק שמרה על סידני כבן אדם נורמלי, עם חברים תקינים).
לשנוא לשנוא את ויל? מה קורה איתכם? אפשר לשנוא את סולאן, סארק, אבל את ויל?!? אבל אם השאלה את מי הייתם מורידים מהסדרה, אז אני מניחה שגם התשובה שלי הייתה פרנסי. היא הכי פחות תרמה לקידום העלילה, (היא רק שמרה על סידני כבן אדם נורמלי, עם חברים תקינים).