על מפגש

../images/Emo127.gif על מפגש

אני כנראה הראשונה שהגיעה הביתה
אז אני אפתח נהנתי מאוד , סוף סוף לראות את הפרצופים מאחורי השירשורים לשמוע "חויות", המלצות, להכיר את האדם והמחלה שמאחורי כל ניק וניק
לדניאל על האירוח |
לZK המקורית בניתוח
לרומיה על האופטימיות
לgui תתחילי בגללות/דקא
שתצנן את תןפעות הדקא של יעל
לבואינג על הפורום המוצלח
לד"ר סוריאנו בפגישה עם רוצה עוד 1
לי, דוב דוב לבטא חיובית ביום ראשון

ר ו מ י ה

New member
תודה ענקית לדניאל על אירוח מופלא

היה לי נפלא לפגוש נשים חזקות ואמיצות כל אחת סוחבת סיפור לא פשוט ומתמודדת איתו בגבורה אמיתית. הלוואי וחלומותינו יתגשמו בקרוב. שיהיה רק טוב ומהר
.

היה נחמד לפגוש את הפרצופים מאחורי

הכינויים. תודה לדניאל על האירוח המושלם
בהצלחה ולכולנו. והכי חשוב שנרגיש טוב.

../images/Emo45.gifאכן המפגש היה מצויין

גם להכיר את הבנות וללמוד מכל אחת. דניאל תודה על האירוח היה מקסים בפעם הבאה אצלי במושב לאור ירח
וקומזיץ...... ZK

העונג היה כולו שלי ../images/Emo9.gif

היה כיף לפגוש כל אחת מאיתכם. כל אחת ו"והחבילה" שלה - עולם ומלואו. אתן נשים נפלאות, חזקות ואמיצות שמתמודדות התמודדות יומיומית עם מחלה לא קלה ובכל זאת מצליחות לראות את חצי הכוס המלאה
רק בריאות לכולן !

ha1231

New member
צר עוד יותר שלא יכולתי להיות איתכם

מחכה למפגש הבא.

snago10

New member
לצערנו, היו לנו מחוייבויות קודמות,

שדווקא היו מהנות, ביחס למילה "מחוייבויות"... מחזיקים לך אצבעות דוב דוב 1. שיהיה המון בהצלחה

gui1

New member
בנוגע למפגש כמה הערות

בזמן ההתמחות שלי באה אישה מבוגרת בסביבות גל ה 70 שסובלת מדלקות שתן חוזרות היא שמעה על רופא סיני שמטפל בבעיה והחליטה עם חברתה לבוא לטיפול . כשהגיע זמנה היא נכנסה והחלה לספר לרופא את סיבת ההגעה והרופא ע"פ התשאול הלשון והדופק החליט כי מדובר 'בחום ולחות במחמם התחתון '- דברים סתומים לאנשים שאינם בקיאים ברפואה הסינית אבל הגברת הנהנה למרות שלא הבינה את כל הדיאגנוסטיקה .רק קלטה שמדובר בחום בשלפוחית הרופא רקח לה פורמולה והסביר לה כי עליה לשתות את המרקחת פעמיים ביום כמו תה הגברת יצאה וספרה לחברתה שיש לה חום בשתן והרופא נתן לה תה שיקרר את הדלקת החברה אמרה לה תראי מאד פשוט אם יש דלקת אפשר לקרר אותה ושלום על ישראל . האישה לא חזרה אבל אני בטוחה שהטיפול עבד כי האישה הבינה מה יש לה וידעה שהיא תוכל לשלוט /לשנות את המצב וגם רפואה הסינית יש מענה מוצלח תודה למארחת דניאל
ולכל הבנות שהשתתפו וחלקו איתי את המציאות היומיות שחיות בה גיליתי כי המחלה ארורה יותר מכפי שיכולתי לדמיין אבל בהרהורים שאחרי המפגש הסקתי כמה דברים הרפואה המערבית פלשה וחדרה לכל המקומות האינטימים הקיימים בגופי היא הרשתה לעצמה לחתוך /לצרוב לקשור ולעשות שמות בגוף שלי וכל זאת מבלי לתת לי מענה אחד ולפתור את בעייתי הייתי כבובת ניסיון לרפואה המבזה לעוד גחמה של רופא להצליח על גופתי ורצוי שלא תהיה מתה אני בזה לאותה רפואה לאותם רופאים הם לקחו ממני את השליטה על חיי עקרו סירסו אותי ולא רפאו את נפשי הכאובה והכל בזכות התעודה שתלויה להם בחדר מעניין שאחרי הפגישה קבלתי מחזור בלי הודעה מוקדמת התחלתי לדמם אבל בלי כאב הדם עצמו היווה את הכאב הוא שתת מגופי חם ושורף ולא היה צורך להוסיף לו גם כאב בערתי בגרוני בכתפי אבל גמלה בלבי החלטה שאני מחזירה את השליטה לחיי אינני הולכת כנגד הטבע אינני מקצצת את צמרתי את שורשי לכל מחלה יש פתרון הטבע יכול לרפא את עצמו יכול לעזור לעצמו ואם הידע שצברתי אצליח לעזור /לתקן לרפא את כוחי להבין מהשורש היכן נעוצה חוסר ההרמוניה איזה איבר /אמלמנט יצא מאיזון אמן כן יהי רצון תודה רבה לכן בנות יקרות .

נעמי 17

New member
ואו!!!!!../images/Emo140.gif

ואם היה אייקון של מחיאות כפיים הייתי נותת לך אלף! מרשים מה מפגש יכול לעשות. זוכרת את החודשים של התרוממות רוח לאחר שהגעתי אני לתובנה המופלאה הזו זה נתן לי כיוון ודרך חדשה , לא פשוטה אבל מאושרת הרבה יותר. שיהיה בהצלחהה בכל כיוון שתבחרי.

gui1

New member
נעמי 17

מהי הדרך החדשה שבחרת ומהו הכיוון הלא פשוט אשמח אם תשתפי אותי

נעמי 17

New member
אני לא בטוחה ש תרצי לשמוע מה ....

אבל תקופה ארוכה הרגשתי שגופי, לא שלי, מופקר לטובת הורמונים, ניתוחים, שאיבדתי שליטה, משום מה זה לא עורר בי זעם, אלא השלמה שזה מה שנגזר עלי. רציתי לא להיות, לא להרגיש להעלם, וכשזה לא עזר פשוט רציתי למות נפשית כבר הייתי גמורה ממליא, והגוף החל לקרוס. יום אחד התחלתי ל התכתב עם מישהוא באיזה פורום, שהיתה לי איתו שיחה מאוד משמעותית על מהות החיים. והבנתי תובנה אחת, מאוד משמעותית, קצת קלישאה אבל ההכרה שחדרה היתה: שאני לא חייבת למות בשביל לחיות... ההבנה שהבליחה בי הביאה אותי להביט על כל המאפיינים שמרכיבים את היום יום שלי, מקום העבודה, מקום המגורים, מערכות יחסים ועוד, מבחינת תזונה הייתי בסדר גמור וגם טופלתי אצל רפלקסולוגית/ מתקשרת/ מטפלת בפרחי באך. מאותו הרגע השינויי היה בלתי נמנע והתחלתי בתהליך של ניקוי רעלים, לא מהכוון התזונתי שבדרך כלל מתכונים אלו אלא ניקויי מכל דבר שיכולתי לומר עלו שאיני שלמה איתו. זה לא היה פשוט ולא היה קל במובן שהיה כרוך בהרבה מאמץ, אבל עם כוחות שלא ידעתי שעוד קיימים בי, אור בעיניים שכבר איבדתי והמון אמונה בעצמי, פשוט כי זו היתה הדרך לחזור לחיים.

gui1

New member
אני חושבת שזה מאד משותף לאנדיות

יש בנו הרבה כוח נפשי משהו בנו מאד חזק יכולתי לראות זאת במפגש נשים שסובלות ככ הרבה אבל נפשם בריאה איתנה מן עמוד שידרה מאד יציב אפילו לוחמני כנגד וכנגד המחלה משפיעה נפשית ונותנת כוחות לפעמים לא טבעיים תארי לך הכאבים הנוראים ןואנו עדיין שורדות כשהייתה את ההתנתקות אמרתי לעמי אולי אצטרף ל"חגיגה" ואתנתק גם מהאנדו שלי אולי צריך לעשות זאת בחופזה חד וחלק "ליטפתי "אותו הרבה שנים והוא טפח אז עכשיו העקור אותו בוואת אחת אולי זה המתכון להצלחה... הדרך החדשה ריפאה גם את המחלה או הטיבה עימך ? או גרמה לנסיגה? או לעצירה? או לשביב של תקווה?

נעמי 17

New member
בבחירה חדשה

יש גם ויתור. על מה שמוכר, וקיים. מוכרחים לוותר על דברים בכדי ליצור חדשים. יש נשים/ אנשים שזה בא להם כדרך אגב, כלאחר יד, לנו , שנאבקות כל יום מחדש זה לא מובן מאלו, אנו רגילות להלחם. יש משהוא במחלה הזו. למדתי 1. לוותר 2. להפסיק להלחם 3. להתחיל לחיות. היה לי ברור שלבד לא אוכל לכן מצאתי רופאים שיעזרו. בחרתי לדכא את המחלה בכדי להתאושש נפשית. המתקשרת לימדה אותי , דבר נוסף,, אני מקווה שאצליח להסביר. היא תמיד שאלה אותי מה יש לי בבטן,,,, ואני אמרתי - אש למה אש? התשובה היתה אש= אור שצריך להדליק שם את האור והיא שוב שאלה, אז למה אש? אור יכול להגיע בהרבה דרכים. היא הציעה פשוט להדליק אור, כמו מתג, היה לי קונפליקט עצום עם עצמי, כי יכולתי לדמיין שאני מגדלת שם למשל גן של ורדים,,,, ופחדתי לגדל שם דברים אסורים , אנדו בטעות כמו עשב שוטה. הבנתי שהפחד, הוא מניע ,,,,,,, הפחד מלבה את האש, פחד מכאב, מאכזבה, פחד מפחד. החלטתי לעזור לעצמי לנוח. שמישהוא יכבה את האש ואז אני אוכל לצמוח משם. הגעתי לנסיגה מדהימה באנדו. לא ניסיתי להרות מאז ידעתי שאני לא מוכנה לשאת את המחיר. ידעתי שיש דרכים אחרות לגדל את הגינה שלי. ותקווה? תקווה יש בהמון מקומות רק צריך להדליק את האור בכדי לראות. יש עוד הרבה דרכים לשאוף לתקווה, להשיג את החלום . מאז 2001 יש עליות ומורדות, אבל תקווה יש. חיים חדשים יש. ואני לא צריכה יותר מזה.

ר ו מ י ה

New member
כמה דומה כמה שונה

גם ממני ההילרית שלי ביקשה לדמיין את הרחם ולומר לה מה אני רואה. אני ראיתי חושך- מקום חשוך ועצוב. כמה נורא. לאט לאט ע"י דימיון מודרך הצלחתי לגרש את החושך ולהכניס אור וצבעים . עכשיו נותר לי לקלוט עובר אל רחמי. מקווה שיאהב את הצבעים והאור שבראתי למענו. למעני...

למעלה