ראיון עם הנבחר

מיטללל

New member
../images/Emo127.gif ראיון עם הנבחר ../images/Emo127.gif

מטרת המשחק לגרום לנו להכיר אחד את השניה יותר לעומק ע"י חשיפות פרטים מעניינים, מרגשים, מרתקים ומשעשעים... כללי המשחק לאחר שנבחר חבר פורום אחד, כלל חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל שאלה שבעולם. משאלות כלליות (תגיד לי מדוע ולמה לדעתך הזברה לובשת פיג'מה?) עד שאלות אישיות (מה הפנטזיה הכי גדולה שהייתה לך?) לשאלות רציניות (מי דואג לטיפוח של אבו מאזן?) לשאלות מצחיקות (מי יודע מדוע ולמה?.. סתם נו הבנתם) ועל הנבחר לענות על כללללללל השאלות. (עד גבול מסויים. יש לו זכות לווטו על שאלה אחת ובנוסף לכך שאלות על מספר טלפון/חשבון בנק לא יתקבלו בברכה) מה הנבחר מקבל? שתי דקות של תהילה + שחרור שלפעמים מקבלים רק לאחר עשרות שעות טיפול אצל פסיכולוג. והפעם... הקורבן המאושר הוא לא אחר מ.. אינתי עמריו
מה יש לכם לשאול אותו

Lir האחת

New member
אני אתחיל!

בן כמה אתה? מה המזל שלך? מה אתה אוהב לעשות בסופי שבוע? מה הצבע האהוב עליך? מהי הפעילות הספורטיבית האהובה עליך? כדורגל/כדורסל? מהי תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך? מהו סגנון המוזיקה האהוב עליך? איזה זמר/להקה את הכי אוהב? ולסיום, ספר לנו משהו מעניין שאנחנו עוד לא יודעים עליך

אמממממ

(אהבתי את זה שרק את שאלת בנתיים שאלות. אז אני אגדיל לעשות - תנו לי צומי צומי צומי!) בן כמה אתה? 23 מה המזל שלך? דגים מה אתה אוהב לעשות בסופי שבוע? למשל, לדמות טיסה בעולם עם הפלייט סימולטור והדיילת הדמיונית. מה הצבע האהוב עליך? כחול מהי הפעילות הספורטיבית האהובה עליך? חדר כושר ולרוץ בים כדורגל/כדורסל? יודע לשחק כדורסל, אוהב לראות כדורגל מהי תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך? CSI NY מהו סגנון המוזיקה האהוב עליך? כמעט הכל הולך, לאחרונה אני חורש רוק ישראלי איזה זמר/להקה את הכי אוהב? אין משהו ספציפי, אבל כרגע ארקדי דוכין ומאיר בנאי - אהבה קצרה, למשל. ולסיום, ספר לנו משהו מעניין שאנחנו עוד לא יודעים עליך? למרות תדמיתי השבורת לב, קודרת, "סוף העולם הגיע", אני בן אדם אופטימי מאד, שיכול להגיד שהוא קם היום בבוקר מאושר לגמרי.

שאלות + קישוררר

אדם שאתה מעריץ ? אדם שאתה לא סובל ? סרט אהוב ? יפניות או סיניות ? היית קצין לא ? איפה ? בכלל מה עשית בצבא ? אז אתה בטח לא שונא קצינים נכון (טוב גם אני לא, אולי רק את אלה שנושמים) ? סקס, סמים או רוקנ'רול ? סקס, סמים או טל מוסרי ? מה תכניותיך לעתיד ? למי אתה מצביע בבחירות ? תחתונים או בוקסר ? סטייק או ספגטי ? המבורגר או פיצה ? מה הדבר הכי מטורף שעשית? מה הדבר הכי מטורף שאתה עושה באופן קבוע ? מה הדבר הכי חנוני שאתה עושה באופן קבוע ? ועכשיו לקישורים החשובים!!!: נא להצביע לתמונות הבאות (עדיף 5!!), אני רוצה לנצחחחחחחחח: http://www.tapuz.co.il/albums/contests/contestMedia.asp?m=1763051&c=97

הצבעתי עבורך

והנה התשובות ללא כל קשר: אדם שאתה מעריץ ? אהוד אולמרט אדם שאתה לא סובל ? משה קצב סרט אהוב ? הסימפסונס ו"הגשרים של מחוז מדיסון" יפניות או סיניות ? לא זה ולא זה (ציצי קטן!) היית קצין לא ? איפה ? בכלל מה עשית בצבא ? קצין שריון יכול הכל אז אתה בטח לא שונא קצינים נכון (טוב גם אני לא, אולי רק את אלה שנושמים) ? אני לא מחבב סגני אלופים סקס, סמים או רוקנ'רול ? סקס, רוקנרול ואז סמים סקס, סמים או טל מוסרי ? טל מוסרי, אמרו לי לא פעם שאני דומה לו מה תכניותיך לעתיד ? דרום אמריקה... למי אתה מצביע בבחירות ? קדימה! קדימה! תחתונים או בוקסר ? בוקסר, בשם האוורור סטייק או ספגטי ? סטייק כמובן המבורגר או פיצה ?לא זה ולא זה, זה לא בריא מה הדבר הכי מטורף שעשית? לאס ווגאס לוקחת מקום ראשון ללא ספק מה הדבר הכי מטורף שאתה עושה באופן קבוע ? קם כל בוקר מאושר מה הדבר הכי חנוני שאתה עושה באופן קבוע ? יושב מול מחשב עם יוק ופדלים ועובד כטייס בחברת תעופה וירטואלית

חחחחחחח

אהבתי את התשובה האחרונה... ושתדע שהתלבטתי אם לכתוב 'סטייק או ספגטי' או 'סטייק או לזניה' :)

Piren

New member
יא אלוהים

יש פה מישהו שהולך להצביע קדימה ... חשבתי שהם נכחדו

מיטללל

New member
כמה זמן רציתי לבחור בך ../images/Emo13.gif

מה נשמע?
איך עבר יומך?
אתה בתקופה טובה בימים אלו?
איך אתה מתמודד עם כעס?
המה דעתך על נקמות?
עד כמה אתה מרגיש שאתה "אמיתי" פה?
מה אתה הכי אוהב לאכול? לשתות?
שאתה רואה בחורה - על מה אתה מסתכל דבר ראשון?
איזה שיר מרגיע אותך? מעודד אותך? גורם לך לרצות לרקוד?
איזה שיר גורם לך לבכות? מתי בכית בפעם האחרונה?
מה הזיכרון הראשון שלך?
אם יכולת לשנות בך משהו אחד - מה הוא היה?
על מה אתה הכי מצטער בעולם?
אם הייתי מביאה לך 3 משאלות - מה הן היו?

תודה רבה

אני מעריך מאד את זה! --------------------------------------------------- מה נשמע? הכל דבש! איך עבר יומך? העייפות הכי מאושרת שהייתה לי אתה בתקופה טובה בימים אלו? מאד טובה, כל כך טובה שזה מפחיד שזה ייגמר. איך אתה מתמודד עם כעס? גוספראבה + וווווווווווווסססססאהההה המה דעתך על נקמות? עד כמה אתה מרגיש שאתה "אמיתי" פה? לפעמים אפילו יותר מדי. מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר ולזניה לשתות? קפה שאתה רואה בחורה - על מה אתה מסתכל דבר ראשון? על הבטן שלי, בודק אם יש פרפרים או לא.. איזה שיר מרגיע אותך? אהבה קצרה של ארכדי דוכין ומאיר בנאי מעודד אותך? מחרוזת קרנבל ברזילאית גורם לך לרצות לרקוד? הרימיקס של מחרוזת קרנבל ברזילאית איזה שיר גורם לך לבכות? הללויה של ג'ף באקלי (משרק ה-2) מתי בכית בפעם האחרונה? ששמעתי אותו. מה הזיכרון הראשון שלך? תחרות איגרוף בווינגייט. אם יכולת לשנות בך משהו אחד - מה הוא היה? לפעמים אכפת לי יותר מדי. על מה אתה הכי מצטער בעולם? על זה שפגעתי באמינות שלי בעברי. אם הייתי מביאה לך 3 משאלות - מה הן היו? 1. שאני אמשיך להיות מודע ומאושר. 2. שתהיה רק בריאות למי שחשוב לי 3. שיחנה לי 747-400 בחנייה.

יום אחד אתה תנחת אל המציאות

ותחשוב לרגע שמרוב סינוור של אושר נראת מטומטם וחשבת עקום. אתה לא צריך לפחד שזה יגמר, אתה רק צריך להבין שזה שכל הזמן משננים את המנטרה "החיים יפים, השמש זורחת, החיים יפים, שדות ירוקים" לא הופך את החיים לבאמת רק מאושרים ורק יפים. זה לא שחור-לבן. אז מה לקחת? תביא לי גם.

את יודעת מה משעשע?

אבל מה באמת העלה לי חיוך ענק? שזה לא שאלה של נאיביות, או של עולם ורוד וקסום, או של אפילו ניתוק מהמציאות. זה פשוט מודעות. מודעות למי שאני. אף אחד לא משנן מנטרות. ואני מאד סולד מכל הניו אייג', סוג של רפא את עצמך, האושר בידיים, ספרים שמשנים חיים וכו'. אני פשוט אני. כל ההבדל הוא, שאני יודע מי אני. לא לקחתי כלום. הכל בראש.

שוב.

מישהו אמר שאני אוהב את החיים נונ סטום כל הזמן ועוד להיות מאושר כל הזמן הזה? לא. זה בעצם לחיות בסרט. אני מודע לעצמי. למי שאני, לטוב ולרע.

למעלה