רשימת איי סי קיו

אור P

New member
../images/Emo127.gif רשימת איי סי קיו ../images/Emo70.gif

לוח ארועים עם ימי ההולדת שלנו כבר יש, ועכשיו הגענו לרשימת ICQ של חברי הפורום. שרשרו להודעה זו את מספר הICQ שלכם וכל המספרים יתווספו לפינה מיוחדת (רשימת אי סי קיו) בפינת המאמרים. אנא ציינו מין (ז/נ) ואם בא לכם תוספיו גם גיל

פשששששש......

איזה רשימת אי סייקו ארוכה......אני צריך להספיק להכניס את כולם.....

אני

נתחיל מזה שסליחה שאני לא כותבת כמעט, אבל אני נכנסת הרבה וזה אחלה פורום. מספר האיי סי קיו שלי הוא 118116998 ואני בת 14 (ביום שישי היה לי יומולדת ולא הספקתי לשרשר את התאריך שלי- 11.4) חופש נעים

keren201

New member
ילדונת שיהיה לך המון המון מזל טוף!

עד 136,שכל החלומות שלך יתגשמו, תשיגי הרבה בחיים, ותגשימי כל משאלה!!! שוף המון מזל טוף!

SsssTaaaR

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

icq שלי--> 140854821 ואני בת :)

אור P

New member
* כל הגולשים *

אני מצטער על התגובה הזאת שאני משרשר אליה, פשוט אני לא ימחוק אותה כי זה ימחוק את מספרי האיי סי קיו המופיעים תחתיה. המשיכו לשרשר, ובנוגע לאיי סי קיו שלי - אין לי כרגע.

love girl1

New member
האיי סי קיו שלי...

טוב קוראים לי מורן אני בת 17ומספר האיי סי קיו שלי הוא 178195865 והייתי מעונינת להתכתב יותר עם ילדים בני גילי.... וזהו אז בא לכם תשלחו הודעה..... שלכם מורן...

חרא16

New member
האיסייקיו שלי...

אני כאן ממש הרבה...בחודש האחרון אולי לא יצא לי לכתוב הרבה...אז בהזדמנות זו אני גם יגיד שלום לכולם... אני בת 16..שמי נטלי..התאריך לידה 15-7 ומספר האיסייקיו 171323331 אני גרה בעיר ליד באר שבע...נתיבות אם מישהו מכיר. חולת כדורגל...על מכבי חיפה, אבל משחקת בהפועל באר שבע. חולה על קניות, ועל האופנה הצבאית, כבר יש לי כמה זוגות מכנסיים. וזהו חוץ מיזה... הא...וממש כיף פה... פזית הרמן היפה..בעיקר השיער..

למעלה