שירשור
המפגש

• פותח הנושא alex
  • פורסם בתאריך

alex

New member
אני הראשון ?!?!? ...

עכשיו חזרנו ממפגש הפורום בעמק-יזרעאל בחורשה ומה זה נהנינו ? להפגש עם הפרצופים הותיקים (שלא לומר הזקנים) , להכיר אנשים חדשים ומקסימים , להתפעל מההקרבה של בני-הזוג שעשו דרך כל-כך ארוכה למען בן-הזוג שבפורום , והכי הכי - מכושר הארגון של r66 שבשבילה לארגן את טקס ההכתרה באנגליה לוקח בערך 7 דקות והכל יוצא פיקס. אז זהו - היה כיף ! ושיאכלו את הלב מי שלא הגיעו.

nani nani

New member
אם אתה הראשון אז אני השניה?!?!?!?!?

אז כן היה כיף לפגוש את כל מי שכבר הכרתי, לא רואים אתכם מספיק, היה נורא כיף להכיר פנים חדשות ולקשר אותם לשמות... נכון שאחד מהם לא היו משהו (מצטערת אלכס
, אבל אני לא אגיד שמות...) נהניתי מאוד - היתה חברה מדהימה... ובאמת כל מי שלא בא הפסיד!!!

נירהמ1

New member
אני השלישית...../images/Emo39.gif

היה פשוט נהדר. היה מאורגן כהלכה, אנשים נפלאים, אוכל מצויין, ואווירה חמה. תודה מיוחדת לרנה על הכנסת האורחים החמה, שהרימה אירוע כה גדול בזמן כה קצר. לשפים ולג'רג'ר שתרמו ממרצם ומזמנם, וכמובן לכל מי שעמד מאחורי הארגון של המפגש הנהדר הזה.

gabizon79

New member
../images/Emo9.gifתודה רבה!

זה המפגש הראשון שאני נוכח בו,לא הכרתי אף אחד לפניי זה,דבר אחד היה צפוי...כוללללללללללם חמודים לאללה! תודה רבה לכולכם על היכרות כיפית באווירה נהדרת,נהנתי מכל רגע,ומכל מטעם ומטעם...(טעמתי הכל..) תודה מיוחדת לרנה על האירוח המושלם, לשי על המאמץ היומי... נ.ב יניב...מה יהיה עם השש-בש...הפסדת לאשכנזי מאש-דויד...:)

GalGula

New member
כמה חבל...

למען האמת מאד רציתי להגיע, אפילו שאלתי בתחילת השבוע את בן-זוגי אם בא לו שניסע והוא דוקא היה בעד, אבל לא הגעתי משתי סיבות: קודם כל בגלל שאני יחסית חדשה בפורום, וטיפונת התפדחתי... לא היה לי נעים "להידחף" בין כל החבר'ה הותיקים כאן.... אבל אני מניחה שלא היתה לי סיבה להרגיש ככה, נכון? ודבר שני ויותר חשוב - מתחילת השבוע בן-זוגי לא הרגיש טוב, ואתמול נדבקתי ממנו ככה שעכשיו שנינו בבית, מסכנים, מנוזלים ועם כאבי גרון... לא כיף בכלל
... בכל אופן, כיף לשמוע שהיה נהדר וטעים ואני מקוה שבפעם הבאה אצטרף

iris_coh

New member
ואני חיכיתי לבוקר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כדי להגיד שהיה נפלא, טעים, מהנה, מסקרן ובכלל... אין מילים!!! רנה - כושר הארגון שלך מעורר התפעלות וכמובן כל שאר המארגנים והטורחים - היה כייף!!!! איריס

cookiem

New member
|4uתודה לכל מי שארגן וטרח והכין ובא

היה נפלא לפגוש את הותיקים ואת החדשים וגם את הנספחים לרנה לגרגר לההנהלה למנחם וולבריזהח הנעימה ומחכה לסיכום !!!

מה אתם פה?../images/Emo12.gif

ואני בכלל הגבתי שם
היה נהדר, כייף גדול לפגוש אתכם ולזלול בחברתכם. ושוב תודה גדולה לכל המארגנים ו- R66 האנרגטית בראשם ששיחקה אותה בגדול!

ששק

New member
טוב....

אני צריכה זמן לחשוב מה לכתוב..... אבל בקצרה...היה פשוט כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המשך יבוא.... ששק מהמחשב של האלכסונים...

../images/Emo51.gif../images/Emo47.gifואייקון של טעעעעעעים.

טוב אז מה אפשר להגיד אחרת.היה כיףףףףףףףףף היה טעיעעעעעעעעעעעים ומאורגן למופת.אז תודה גדולה לR66 שארגנה את הערב ונצחה על התזמורת פשוט בשלמות.תודה לווין תו ולדרולי על הארגון ובלבולי המח.ותודה לשי על הלהטוטים. כיף לפגוש את כולם,להעביר חויות ולטעום משפע הדברים הטעימים שכולם הביאו.מחכה לתמונות ולמתכונים.

ניבהש

New member
ואני הגבתי שם, שמתי מתכון כדי לא

להדרס!
כל המפגשים הם אחלה זה מה שקורה שיש אנשים טובים שאוהבים לאכול

dan dan

New member
שיואו איזה כיף שהיה ../images/Emo24.gif

היה חבל"ז. החברה, האוכל, הארגון, הרחצה הלילית בבריכה, השירה בציבור (ביגל, ימא לך השיר מהראש?
) הכללללללללללללל. ולרנה, את ה-
. פשוט מדהים איך שהכל היה מאורגן/מסודר/מתוקתק למופת. כיף היה לניות שם ואתכם. שבוע מטרף שיהיה לכווווולם

droli

New member
את הסיכומים שלכם אנא רישמו בפורום

הרגיל ולא בחברתי.

shir26

New member
ואנחנו הגענו רק עכשיו...

טוב, למען האמת הגענו כבר לפני שעה בערך...אבל הייתי צריכה לספר לכ-ו-ל-ם כמה מקסים היה, אז התעכבתי... מצעד
ות ו
ות: (תרגעו, זה לא לפי סדר חשיבות...)
לרנה R66 המדהימה על האירוח הלבבי וארוחת הבוקר המקסימה
למנהלות היקרות שדאגו לנו מכל וכל
לSJARJAR שניצח על המנגליה (השתחוות ממשית (לא אייקון, ממש ממש השתחוות...) על הפרגיות במרינדה...
)
לשפים יניבניב ו"ה"-יודה(...) על עזרתם בניצוח על המנגליה
ו...לכל מי שבא והכין אחלה אחלה אוכל.... נהנהו מאד!
שיר

ooopsi

New member
רק עכשיו התחלתי להתאושש מאתמול

אני, בניגוד לרוב, הגעתי מצויידת בכדורים צהובים (=קולדקס), ולמרות זאת (או בגלל?!
) נהנתי כלכך. היה כל כך כייף לפגוש את כולם, לקשר את הפרצוף לניק ואת הניק לשם. היה ממש כיף, והבןזוג כלכך נהנה. והאוכל, האוכל, כבר דיברו על זה כלכך הרבה ובכל זאת - היה טעים! ופנינה, נראה לי שהבןזוג התמכר לחומוס של בעלך
זהו, הפסקתי לתפקד.. הולכת לקחת עוד כמה כדורים....

למעלה