C.T.לפני חודש, והיום

אביתר27

New member
../images/Emo127.gifC.T.לפני חודש, והיום

בבדיקת .C.T שנעשתה לפני יותר מחודש קיבלנו תשובה שרוב הגידולים נעלמו או קטנו באופן משמעותי............ מלבד 2 בחזה שכמעט לא השתנו מהבדיקה שקדמה לזו
בזמנו הרופאה אמרה שאפשר היה לקוות לתוצאות טובות יותר, אבל שכרגע לא צריך לדאוג בתקווה שנראה שיפור בהמשך (אני לדאוג? מה פתאום!
) אתמול היה עוד C.T. ונראה שגם אותם שני מוקדים קטנו מאוד!
(בקושי נראים) את התוצאות קיבלנו בע"פ כבר היום בזמן הטיפול, בדר"כ לקבל תשובה אורך 7-3 ימים, אבל אין סיבה לדחות חדשות טובות..

היי אביתר

קודם כל שלום ראיתי מה שרשמת ואני שמחה בשבילכם שיש שיפור ניכר..מה הטיפול כימוטרפיה? אבא שלי עשה מספר סדרות של שלושה טיפולים כל פעם וכעת אנחנו עוד שני טיפולים עושים סיטי לראות התפתחות ונותר לי לקוות לטוב. זה נתן לי קצת תקווה ההודעה שלך שאכן הטיפול יכול לעזור מאוד. אני תאמת לא ממש הבנתי אם יש סיכוי שכימוטרפיה תעלים את המחלה לגמרי? או שהיא יכולה רק לצמצם\להרדים את המחלה. בפרט אם היא בכמה מוקדים. אצל אבא שלי היא בכמה מוקדים . בכל מקרה אשמח לקבל את תגובתך בנושא ואני מאחלת לכם הרבה הצלחה במאבק המתיש הזה רק בשורות טובות ליטל

אביתר27

New member
כל מקרה לגופו

מה יש לאבא שלך? איזה כימו' הוא מקבל? הרבה מאוד תלוי בסוג הגידול, מיקומו, והשלב שבו מגלים. לאשתי יש סרטן לימפומה מסוג הודג'קינס, שמראש נחשב סרטן שמגיב טוב לטיפול, (בזמנו אמרו לנו 85% ריפוי) הטיפול בזה ע"י כימותרפיה מסוג ABVD שזה כמו שאמר לי אחד הרופאים די בהתחלה: תרכובת נהדרת שהורגת את הגידול קצת לפני שהורג את הגוף (כמעט נחנקתי, אבל זה לא הרופא שמטפל בנו, סתם רופא אטום שלא ידע לסתום). נראה לי שאפשר להגיד שזה כימו' אגרסיבי. ואם איני טועה משתמשים בתרכובת הזו רק ללימפומה, אבל אני לא בקי בענייני סרטן אחרים. בהמשך יהיו גם הקרנות (כנראה) וכן כל זה יחד אמור להעלים אותו לגמרי. כמובן שאח"כ בדיקות מעקב לראות שזה לא חוזר. בכל מקרה חשוב לשמור על אופטימיות, להאחז בתקווה, ולהתייחס לסטטיסטיקה בערבון מוגבל, הרבה הצלחה בריאות וכח

NiR AbR

New member
שמח לשמוע! ../images/Emo13.gif

עוד קצת זמן וגם אלו יעלמו לחלוטין! :) מילה שלי!
המון בריאות ועוד חדשות טובות כאלו! ניר.

מזי א

New member
ממש מהנה

לפתוח את ההודעות ולקרוא שימשיך רק ככה המון בריאות

חדשות נפלאות ../images/Emo142.gif

גם לשמוע שהגידולים נעלמים להם, ובמיוחד לדעת שתמר מגיבה לטיפול וזה אומר שעוד מעט יסתיימו הטיפולים
שיהיה לכם יום נפלא

OHAVA

New member
../images/Emo6.gifחדשות טובות../images/Emo6.gif

אביתר ותמר שלום שמחתי לקרוא את ההודעה שלב ההקרנות הרבה יותר קל בריאות ואושר ohava

ornusha

New member
שמחה לשמוע...

גם לי לקראת סוף הטיפולים נשאר רק להאבק במוקדים בריאות

rona39

New member
טבלת יאוש ../images/Emo6.gif

היי אביתר מקוה שכבר תראו את סוף הטיפולים, תתחילו לעשות טבלת יאוש. בהצלחה רונית

למעלה