קליפ מעולה של המכושפות

slide2129

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifקליפ מעולה של המכושפות

חיפשתי פרקים בתוכנת ה- imesh ובתוצאות החיפוש הופיע הקובץ (12MB): Three years of Charmed הייתי סקרן והורדתי אותו. בקיצור מדובר בקליפ מעולה, של 4:05 דקות של קטעים משלושת העונות של מכושפות. הקליפ הוא מאיין פרומו ארוך לפני העונה הרביעית (אין שם שום ספויילרים ושום קטעים מהעונה הרביעית!!!). פשוט חובה לכל מעריץ של הסדרה. היו גם שם קטעים עצובים, מהפרק האחרון של העונה השלישית, עם זה שירו בפייפר וזה שהיא מתה. אז תנסו לחפש את הקובץ Three years of Charmed בתוכנת imesh. מקווה מאוד שתמצאו אותו.

SaberTooth

New member
את/ה יכול/ה לקבץ אותו בזיפ ולישלוח

את/ה יכול/ה לקבץ אותו בזיפ ולישלוח לי??? בבקשה!

Ophel McNeil

New member
מסתובבים ברשת הרבה קליפים

של מכושפות, והורדתי כל כך הרבה (ורובם ממש מעולים!) שאני אפילו לא זוכרת את השמות.... האהובים עליי, באופן לא כל כך צפוי, הם דווקא קליפים של פייפר וליאו שערוכים היטב. מומלץ. דרך אגב, הדר, לא היה פעם באתר שלך אופציה של הורדות? היו שם כמה קליפים ממש טובים (כמו I love you), ועכשיו אני לא מוצאת את זה יותר...

Woogyman

New member
אני פעם ערכתי כמה קליפים

הם היו זמינים להורדה באתר (הם בטח עדיין נמצאים על השרת). מזמן לא ראיתי אותם באמת...

Paige

New member
כן...

הורדתי את העמוד כיוון שרוב ההורדות לא עבדו

charmed Phoebe

New member
כן גם אצלי זה ככה...

בהתחלה כל ההורדות עבדו ועכשיו כבר רובן לא עובדות זה מעצבן...

resputin

New member
יש גם את..

welcome to the jungle קליפ כולו מורכב ממלחמות בשדים, מארבעת העונות, דווקא טוב - יש גם את הפרק של הלאווין... שהן חוזרות לעבר להציל את התינוק - ישר כשהן יוצאות מהמערבולת ופרו מעיפה את התמיסה על הגרימלוק, אהה... פרו...פיפר...פיבי... בשמלות ויקטוריאניות... <יש לי חולשה לבגדים עתיקים, במיוחד לויקטוריאנים וגותיים, והנשים מהממות שבתוכן...!!> ¥ Resputin ¥

למעלה