../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo91.gifעוף סאטה
חומרים 500 גר' חזה עוף נקי מרינאדה לעוף סאטה: 2 כפות סויה כף שמן סומסום 2 כפות יין (לבן) רוטב בוטנים 2 כפות רוטב בוטנים צילי של אוליביה 2 כפות חמאת בוטנים עם שבבים 2 כפות חלב קוקוס 2 כפות מים. מכינים כך חותכים את העוף לקוביות. מכינים את המרינאדה. משאירים את קוביות חזה עוף כשעה (או יותר) במרינאדה . במקביל נוטלים שיפודי עץ ומשרים אותם במים. בתום ההשריה , משחילים את קוביות העוף על השיפודים (כ4 קוביות על כל שיפוד). צולים שיפודים על האש או על מחבת/מחבת פסים משני הצדדים, עד שהבשר מוכן, יש להיזהר שלא יתייבש. מערבבים את חומרי הרוטב ומחממים בסיר אך לא חייבים להרתיח. מגישים את השיפודים על אורז לבן עם הרוטב מעל.
חומרים 500 גר' חזה עוף נקי מרינאדה לעוף סאטה: 2 כפות סויה כף שמן סומסום 2 כפות יין (לבן) רוטב בוטנים 2 כפות רוטב בוטנים צילי של אוליביה 2 כפות חמאת בוטנים עם שבבים 2 כפות חלב קוקוס 2 כפות מים. מכינים כך חותכים את העוף לקוביות. מכינים את המרינאדה. משאירים את קוביות חזה עוף כשעה (או יותר) במרינאדה . במקביל נוטלים שיפודי עץ ומשרים אותם במים. בתום ההשריה , משחילים את קוביות העוף על השיפודים (כ4 קוביות על כל שיפוד). צולים שיפודים על האש או על מחבת/מחבת פסים משני הצדדים, עד שהבשר מוכן, יש להיזהר שלא יתייבש. מערבבים את חומרי הרוטב ומחממים בסיר אך לא חייבים להרתיח. מגישים את השיפודים על אורז לבן עם הרוטב מעל.