על מי הייתם מוכנים לוותר.....

קרלוצה

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gifעל מי הייתם מוכנים לוותר.....

אם היה נוצר מצב שבעונה הבאה (לא משנה איזו) היו אומרים לכם ש.....או סארק או סלואן לא יופיעו יותר, על מי הייתם מוכנים לוותר כדי שהשני יישאר

RenanaD

New member
אם הייתי צריכה להעיף מישהו אחד

מהסדרה הייתי מעיפה את סלואן!!! ברור! איכס, הוא נראה כמו עכברוש!! וגם (כמובן) אני ממש ממש לא אוהבת את הדמות שלו. חוצמזה, סארק...
סתם סתם, אני עדיין שומרת אמונים למייקל.

dress n glasses

New member
יותר מדי כוכב נולד?

עם כל החיבה שלי לסארק יקירי בינו לבין סלואן אין ממש מקום לחשוב. סארק מזומן ללכת. גם כי סלואן שחקן הרבה יותר טוב ממנו וגם כי הדמות של סארק קצת מוצתה, במיוחד העובדה שמכל מקום הוא מצליח להמלט כמו הודיני ואף אחד לא טורח בכלל לרדוף אחריו. אני מציעה פשרה: להעיף את פרנסי
כבר יש הדלפות מטלעד על המועד הצפוי של העונה?

קרלוצה

New member
יש הבדל מאוד גדול בין הסקר לכוכב...

נולד, בסקר אין אופציה להחזרה

oy my godnes

New member
אוקי אני חושב ש:

צריכים להעיף אץ סארק, עד עכשיו ראיתי רק את העונה הראשונה ואני לא יודע כל כך מה סלואון עושה בהמשך... ועוד דבר זה שגם סלואון שחקן הרבה יותר טוב! ועוד דבר, רואים שיש לו לב בכל זאת, איך שהוא היה עצוב בקשר לאשתו, ושהוא תמיד רוצה לעזור לסדני למרות שהיא שונאת אותו, לא יודע... את סארק!

RenanaD

New member
אז זהו, שסלואן לא יודע שהיא שונאת

אותו. הוא חושב שהיא עדיין נאמנה לאס.די6 כי הוא לא יודע שהיא גילתה עליהם ועברה מדי לסי.איי.איי האמיתי.

Wiccan Scorned

New member
לדעתי כבר שניהם מיצו תעצמם בעונה...

השלישית... אבל נחכה לפרק האחרון ונראה...

joyalfa

New member
שישנו כבר את הדמויות

נמאס כבר שכל שלושת עונות הרעים בקטע הם: סלואן וסארק. וגם לורן נמאסה. שהעונה הרביעית תהיה שונה לגמרי שאנשים ימותו-(לא חשובים). ושיהיה יותר אקשן. אלו הציפיות שלי.

Wiccan Scorned

New member
נכון!!! ושיגמרו את עסק ה../images/Emo58.gif

ראמבלדי כבר... ממש אין עצבים שימשכו את זה עוד עונה....

הרמוני

New member
אפרופו סארק.....

שמתם לב לפרסומת הזאת לנשנושים: כמה בחורים רצים על איזה הר ואז אחד נופל ונתלה על ענף, בסוף הוא עוזב את הענף כדי להמשיך לאכול... בקיצור הבחור הזה שנופל- מה-זה דומה לסארק!!!
אין לי מושג את מי הייתי בוחרת להעיף!!! זה קשה מדי, שניהם דמויות די מרכזיות אבל אני מניחה שסלואן יותר מרכזי ואת סארק אפשר להעיף בלי לפגוע ממש בעלילה, למרות שאני ממש אוהבת את סארק- הוא ממש מצחיק.

s h a l i m a r

New member
אני חושבת בדיוק כמו...

dress n glasses ... כאילו הוצאת לי את המילים מהפה... סארק הנפך להיות בלתי נסבל, כל הקטע שלו עם נשים בהתחלה זה עם סידני אח"כ עם לורן, כל הקטע שהוא צץ לו מתי שהוא רוצה וכשכולם יורים הוא היחיד שלא שמים לב אליו ויוצא משם בשלום... לדעתי הוא צריך לעשות שינוי דחוף באישיות כמו חוויה מתקנת כזאת ואז למצוא אותו לאחר שנתיים במנזר בודהיסטי עושה עבודות למען הסביבה, ואז לגלות שהוא בעצם מגדל רמבלדי קטן... בקיצור הבנתם את הרעיון, הוא צריך איזה טוויסט, כי לעונה הבאה הוא לא יכול להמשיך ככה... וחוץ מזה , לוותר על סלואן, השתגעתם? עכשיו שנדיה צצה, לוותר עליו, מה פתאום!

joyalfa

New member
ספויילר- אני רק חייב לציין

שכל הקטע עם טלנובלת משפחת בריסטו ממש איכזבה אותי מה סידרו לסידני פתאום אחות אבודה שצצה. שישנו את זה ומההההההההההההרררררררר. כי זה הורס רצח.

Chakotay

New member
להעיף את סארק ומהר!!!

דיי כבר!!! וסלואן גדול! הדמות הטובה ביותר בסדרה! ושחקן מצוין.

ת'מת... אני לא בטוחה...

אבל אני אני חושבת שסארק.. אלא אם יכניסו אותו לאיזה משהו חדש ומפתיע..

למעלה