סקר חדש!

../images/Emo127.gif../images/Emo41.gifסקר חדש!../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

1.מנהלי ויוה מחליטים להחליף את ויוה בויוה פלטינה.. ויוה תהיה רק בערוצים הדיגיטליים ובתשלום וויוה פלטינה בערוץ 40 מה תהיה תגובתכם? א. אין שום בעיה ב. זה לא ישנה שיעשו מה שהם רוצים ג. נקרע אותם ד. תגובה אחרת שלכם...(מה התגובה?)

cHiKiNoNo

New member
בלי להעליב ../images/Emo4.gif,

לא אהבתי ת´סקר
! שאלה קצת טיפשית... טיפשית למדי... אבל עם כבר - אז... אני לא ממש רוצה... ויוה פלטינה עם סתם חארות וגם הטלנובלות בה גרועות, לדעתי! כמעט כל הטלנובלות הן מין מקסיקניות {כמו "מריה מריה" ו"הפולשת", לא
?} וחוצמזה, כללית, נולדתי לשנוא את פלטינה
... לעומת זאת ויוה זה ערוץ יותר טוב ועד כמה שאנחנו מתבכיינים שאת כל הטלנובלות הטובות לוקחים לפלטינה - בסוף תראו, אחרי הכל, הטלנובלות הכי מצליחות ועל רמה משודרות בה; "יאגו", "אני בטי המכוערת", "המורה פרנקו", "היורש", "הפיתוי", "פיורלה" ועוד ועוד!!! לא
?

חס וחלילה!

אני לא נעלבת... אני יודעת פשוט מה זה משעמם לי וזה הדבר הראשון שעלה לי בראש... וחשבתי אולי זה יעסיק גם כמה אנשים שמשעמם להם הנה תראי בעצמך זה העסיק אותך גם אם לפחות זה עיסוק בלהעיר..

אה....................

כמו שעשו את ויוה עם ערוץ 10 וכדעי מלקלוט את ערוץ ויוה הינו חייבים לעשות ממיר כמה שזה מעצבן ותתקש ותכתוב מכתבים הם הבוסיםםםםםםםםםםםםםםם | לב| הילה

קרלוצה

New member
הילללללללללה................

סורי שאני מנצלת את השירשור אבל, את יודעת כבר באיזה פרק סלה וסנטי שוכבים??? אמרת שתשאלי את חברה שלך, אני מקווה שלא שכחת אותי

למעלה