שרשור חיובי!

Blue Aura

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif שרשור חיובי! ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון. רק את הדברים הטובים.
יום ראשון-
יום שני-
יום שלישי-
יום רביעי-
יום חמישי-
יום שישי-
יום שבת- סעו.

The Shoe

New member
חייב אופטימי?

אין לי דברים משו
יום ראשון- להקה, אבל זה די איכס, לא נורא יום שני- יום שני פשוט מגעיל, או לעולם לא יהיה אופטימי! יום שלישי- הקלטות!!!! ומומו לאימא יום רביעי- נגמר לחץ המבחנים לעת עתה ^^ יום חמישי- פרק אחרון בשמינייה למחצית העונה!:| יום שישי- אין בצפר, זה טוב!^^ יום שבת- הקלטות!!

שבוע רגיל כזה.

יום ראשון-שום כלום. יום שני-זה אף פעם לא יכול להיות יום טוב. יום שלישי-מבחן בספרות, לא כזה נורא. יום רביעי-חופש. עלק. יום חמישי-שום כלום. יום שישי-מבחן ביולוגיה,השלישי לשנה זו. יום שבת-חופש?

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gif מבחן בספרות ../images/Emo7.gif

מזכיר לי שגם לי יש כזה בקרוב ;[

dark dumb

New member
חחח עאלק מבחן בספרות...

לאורלי נפרצו כמה חוליות, היא לא הביאה חומר שבואה מראש, לא מעניין אותי!

Infinity AL

New member
הייתי בשופינג../images/Emo6.gif

סיום מעולה לשבוע מעולה
יום ראשון- לא דעת..מסיימת ללמוד מוקדם..זה טוב לא?
יום שני- נהיגה
אחרי שבוע וחצי של הפסקה
יום שלישי- נפטרת מהמבחן בהסטוריה
יום רביעי- כלום טוב, יום מזעזע
יום חמישי- לא עולה לי
יום שישי- יוצאים בערב
יום שבת- חופפפפש
ועוד משו באחד מימי השבוע הזה, לא בדיוק בדיוק איזה אני סופסוף אראה בנאדם שאני מאוד מאוד אוהבת ולא ראיתי אותו המון זמן וסופסוף הוא יראה מה הכנו לו, אני ועוד כמה אנשים

HeNoOsH

New member
אמממ אין משו מיוחדד...

יום ראשון- מסיימת עם המבחן בהיסטוריה סוףסוף =] יום שני- מתחילה ב10 ללמוד, לומדת 3 שעות ומסיימת עם בוחן באנגלית יום שלישי- משלימה שעות שינה :) יום רביעי- מסיימת עם מבחן בתנ"ך יום חמישי- משלימה שעות שינה :) יום שישי- ^ חייבת לצאת בערב אחרי כמה שבועות שלא יצאתי ביום שישי יום שבת- כל היום לישון !!! שבוע טוב =]

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gif בכוח מחפשת, קשה למצוא.

אבל יש
יום ראשון - עוד שעת גיוס שנכנסת לשעות לפולין שעשיתי, נחשב חיובי? יום שני - עיצוב וחיטוב. אני צריכה את זה לעצמי, ודחוף. מינוס כמה קלוריות טובות, הנה אני באה! יום שלישי - יום קצר בביצפר
יום רביעי - כמו יום שני. מינוס עוד כמה קלוריות. יום חמישי - יש 3 שעות תפירה בביצפר. אני תופרת שמלת ערב (ככל הנראה הצבע יהיה ורוד-ישן כהה, משהו ממש מקסים). מחכה לזה בקוצר רוח. יום שישי - סוף סוף עובדת עם הילדים המקסימים בגן, ולא בשום סאמפליס אחר. יום שבת - נוכל לרשום
על עוד שבוע של תקופת לימודים שעבר?

יהיה לי שבוע נהדר!

ב"ה יום ראשון-עד 4,לא יום מלבלב במיוחד,יש גם מסחן יום שני-אני מסיימת ב3 במקום ב5! הורי!אין מבחן יום שלישי-איו שום מבחן,זה מעודד יום רביעי-אין מבחן ויש חתונה בלילה של חברים של המשפחה ואח"כ אני אלך לסניף במושב וכנראה יעזור עד אור הבוקר. אמור להיות יום מגניב יום חמישי-לא לומדים <בגלל חודש ארגון של בנ"ע> יום שישי-לא לומדים <שוב, בגלל בנ"ע> ויש ארוחה של חבריא ב' בלילה, אמור להיות נחמד יום שבת- אין משו מיוחד

lover boy6

New member
אמממ אז ככה( זה לא יהיה חיובי)

יום ראשון-להוציא טופס ירוק וכרטיס עובד ומבחן בתנ"ך+להתבכיין כמה החיים רעים יום שני-להתבכיין כמה החיים רעים יום שלישי-להתבכיין כמה החיים רעים יום רביעי-תאוריה+להתבכיין כמה החיים רעים יום חמישי-מבחן במתמטיקה+להתבכיין כמה החיים רעים יום שישי-אולי להתאבד אני עוד לא בטוח יום שבת-אם לא התאבדתי בשישי אז בשבת אני יתאבד...

moshe present

New member
השבוע האחרון של לחץ לתקופה הקרובה..

יום ראשון-חוזרת הבייתה בשבע ואז לומדת לתנ"ך...מה יכול להיות טוב בזה? יום שני-עבודה בסוציולוגיה..כיף כיף. נפטרת מהמבחן בתנ"ך יום שלישי-אאא מקווה ללכת לדולפין ריף בערב..יאמי אוכל טעים יום רביעי-מסיימת תיום בשמונה וכנראה בייביסטר=כסף..בבית בטח ב10 ככה.. יום חמישי-מסיימת בחמש ואז סופ"שש מתקרבבב יום שישי-סופ"ש לצאתתת יום שבת-לישוןןןןןן

למעלה