המלצות

beatman

Member
../images/Emo125.gifהמלצה לוהטת../images/Emo59.gif

Cobra - Born to love you (nrg club mix) דאנס קלאסי מזרים אדרנלין ושמח

האוסים ודאנסים - המלצות!!!

טוב אז ככה.. אני ממש חדש פה.. פעם ב..... אני מדריך ספינינג ואני מתעסק המון בסגנון האוס ודאנס לשיעורים יש לי המון שירים... ואני מחפש בנרות שירים חדשים.. וטובים... מה שהולך אצלי.... כרגע.... כל אחד ואחד.. ענקיים! ומאוד מתאימים באופי שלהם לספינינג! ATB - Let you go Anna Vissi - Still in love with You (radio mix) Calanit - If You Come Back (RnM Project NYH Remix) Cascada - How do you do (Remix) D.H.T. - Listen To Your Heart (short) Ernesto Vs. Bastian - Dark Sied of the Moon Harel Moyal - Simanim (Dj Yoav Remix) Ian Van Dahl - Movin' On (Original Version) James Blunt - You're Beautiful (Diffusion Dance Mix) Jean-Roch - Can you feel it (Radio Edit) Kelly Clarkson - Because Of You (The Perez Brothers Remix 2006 Full Version) MECK - Thunder in my heart again Miss Sin - Ladys Light Offer Nissim Feat. Maya - All The World (Dj Yoav Remix) Sharit - Hold U (Elad Aviv Pride mix) שרית חדד - מיס מיוזיק ועוד ועוד.... אם יש למישהו המלצות בשבילי.. אני אשמח! ואם יש בעברית.. בכלל.. מתנה משמים!! שיהיה לכולם חג שמח! כשר! מהנה.. ומלא מוזיקה (וכושר) (אחלה פורום ד"א......)

TheOne42

New member
DREAM_DANCE V.39-אלבום מעולה סוף!

תורידו, תנסו, אלבום בן זונה! טרטקים חדשים לגמרי, לא הזבל שחוזר על עצמו בזמן האחרון. אחד מהטובים ביותר שיצאו בתקופה האחרונה! לינק: http://www.filemp3.org/details.php?id=27023

sevelin3

New member
../images/Emo41.gif המלצות ../images/Emo41.gif

והפעם, כדי להזכיר שמדובר בפורום דאנס והאוס, כמה המתצות דאנס, באמת לשם שינוי... ותודה לביטמן, חלק מההמלצות הן שלו. שיהיה בריא הרוסי. Lazard - Living On Video (Rocco vs. Bass-T Remix Edit) Rob Mayth - Barbie Girl (Club Mix) Scooter - See Me,Feel Me Pap's N Skar - La Luna Central seven-neverland (commercial club crew radio edit) Axel Force - Bring Me To Life Kareema - Cool Your Engines (Radio Mix) Paffendorf - Welcome To Africa (Technopunk Remix) ויש גם קלאבים, למרות שאולי זה לא הפורום הנכון... mirco de govia - voller sterne (super 8 remix) Leung & Wan feat Jessica Chung - Memories (DJ Merlin & C-Bass Remix)

MaD-d0g

New member
יש מצב שאתה מעלה אותו ../images/Emo35.gif

דרך www.mytempdir.com

X Slider

New member
אתה לא רציני... עברית?! בכמויות!!!

אתה מוזמן להציץ בשרשור הרמיקסים האחרון, ובראשון, יש שם רמיקסים שיראלים. שזה בעצם שירים שיראלים מוכרים בגרסאות דאנס והאוס. אני יכול להמליץ על שירי מימון - לאן שלא תלכי (רמיקס) של הנרי. עברי לידר - בוא (הנרי בלייב) עברי לידר - מרי לנצח (הנרי בלייב) השניים של עברי באמת באמת חזקים - מהדיסק האחרון של ההופעה. מומלץ ביותר. יש לך את: אלון ז'אן - בלונדיני מיקי קופר - כוכבים ילדות רעות - רחוק מדי (שזה עוד לא משוחרר.. אבל שזה ישתחרר זה יהיה להיט מטורף) ויש עוד שלל רמיקסים.. רק צריך לדעת לחפש ביצירתיות באמיול
.

sevelin3

New member
וכמובן, שכחתי את זה:

DJ Cargo - Pinocchio 2006 (Club Mix) DJ Sammy - Heaven (Overhead Champion Remix)

SummerNightCity

New member
הכוונה שלי- שתסתום.

זה לא שמדברים פה רק על האוס. וגם אם כן, זה פורום דאנס והאוס. ומדברים המון על דאנס, אז תרגע.

sevelin3

New member
אל תשתיקי אותי, את יודעת שאני צודק

מה קרה? קשה לך להשלים עם זה שיש פה עוד אנשים שצודקים? את יודעת טוב מאוד שהחלוקה בין דאנס לבין האוס בפורום היא בערך 80-20 לטובת ההאוס. ואל תגידי לי שמדברים פה המון על דאנס, ממך למשל לא ראיתי כמעט הודעות בקשר אליו. רוב ההודעות שלך הן בסגנון "עופר ניסים המלך" וכו'. התפקיד שלך זה לנהל את הפורום שלא יהיו פה דיבורים על הורדות פיראטיות ולמנוע פרסומות סמויות או משהו כזה. אין לך זכות לקבוע שמדברים המון על דאנס כשאת יודעת שזה לא נכון ואת לא עושה כלום בנידון כי את חולה על האוס. אני לא בא בכוונה רעה לרדת על הפורום, אני מציג תמונה אמיתית של אחד שאוהב דאנס ופחות האוס - ככה זה נראה בעיני.

למעלה