../images/Emo127.gif../images/Emo91.gifצלי בקר לחג- בקלות
חומרים? נתח בשר מספר 6או 5 במשקל 1.5-2 קילו 6-8 שיני שום 2-3 כפות שמן זית גרגרי פלפל שחור פלפל גרוס 2-3 עלי דפנה כוס יין אדום כוס וחצי מים. מה עושים? חורצים בנתח הבשר נקבים אותם ממלאים בחתיכות שום. במחבת רחבה למדי מחממים שמן זית עם פלפל גרוס ועלי דפנה. מטגנים קלות את גוש הבשר על מנת לאטום אותו מכל הצדדים. לאחר מכן מעבירים את גוש הבשר עם כל הנוזלים שהצטברו במחבת לסיר לחץ. מוסיפים את היין , המים ואת השום שנותר. אוטמים את הסיר ומבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש שעות. בתום הבישול,מוציאים את הבשר. מסננים את הרוטב ומבשלים אותו עוד 20 -30 דקות עד שיתעבה מעט. פורסים קרוב למועד ההגשה ומוזגים מעל את הרוטב.
חומרים? נתח בשר מספר 6או 5 במשקל 1.5-2 קילו 6-8 שיני שום 2-3 כפות שמן זית גרגרי פלפל שחור פלפל גרוס 2-3 עלי דפנה כוס יין אדום כוס וחצי מים. מה עושים? חורצים בנתח הבשר נקבים אותם ממלאים בחתיכות שום. במחבת רחבה למדי מחממים שמן זית עם פלפל גרוס ועלי דפנה. מטגנים קלות את גוש הבשר על מנת לאטום אותו מכל הצדדים. לאחר מכן מעבירים את גוש הבשר עם כל הנוזלים שהצטברו במחבת לסיר לחץ. מוסיפים את היין , המים ואת השום שנותר. אוטמים את הסיר ומבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש שעות. בתום הבישול,מוציאים את הבשר. מסננים את הרוטב ומבשלים אותו עוד 20 -30 דקות עד שיתעבה מעט. פורסים קרוב למועד ההגשה ומוזגים מעל את הרוטב.