שלום..אני חדש
)

L i R a N1

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo99.gifשלום..אני חדש../images/Emo13.gif)

שמי לירן ואני בן 14(קטן בשבילכם אה?!?!)......אני אוהב את צח"מ...למרות שרק עכשיו נרשמתי אני עוקב אחרי ההודעות שלכם בפורום כמעט כל יוםואני כבר "מכיר" כמעט את כולם..... אז...פנקו בהודעותתת.....
)

ברוך הבא

איזה אושר, ל'צעירים' יש גרופים מחונכים כבר מגיל 14
התאקלמות נעימה, אם אתה קורא כאן הרבה אז אתה בטח יודע שיש לנו כאן אחלה פורום

junny

New member
רציתי לכתוב יותר...

ברוך הבא אתה לא קטן מדי בשבילנו- יש כאן מכל הגילאים והמינים. כמו שצהובוני אמר זה פורום מקסימים עם אנשים מקסימים. גם לי לקח המון זמן עד שנרשמתי לפורום ואני שמחה שעשיתי את זה, כייף כאן ואני בטוחה שיהיה לך הרבה מה לתרום!! קח קפה ותשתלב

SupeRonit

New member
כולם מוזמנים לפורום שלנו

ללא הבדל דת,מין,גזע,לאום,דעה פוליטית,גיל,מספר שנים שהוא צופה בצח"מ
WELCOME

יוליקה

Member
מנהל
אין הבדל בגיל

המכנה המשותף לכולנו שאנחנו "נרקומנים" של הסם מסוג צח"מ. לי למשל מגיע מזל טוב - אני חוגגת יום הולדת עם המדינה.... (כלומר היה לי לפני שבועיים) אני בת מזל טלה.

python 4

New member
גם אני לפעמים חוגג יום הולדת עם

המדינה, ולפעמים ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל, לחללי השואה ופעם בעשור גם לבני ישראל שיצאו ממצרים. השנה דווקא יצא לי יום הולדת 'בין המצרים' - היום, א' באייר..

SupeRonit

New member
לי תמיד יוצא בערב פסח

ורוצים לשלב בין המאורעים-ואני אף לא נותנת..

python 4

New member
שלום לירן!

אתה לא כזה קטן, בסה"כ צעיר ממני בשנתיים! אבל טוב לראותך כאן. תגיד, למה צח"מ נחשבת לאופ"ס למבוגרים יותר לעומת תשוקות למשל? מישהו צריך לעשות על זה תיזה, אבל לי אין זמן היום כי יש לי יום הולדת היום. כן, היום, היום הזה ממש. אני כבר לא עצוב כל כך. אני כבר לא עצוב כל כך, אני יודע. היום.

Dawn12

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני שמח שהחלטת להצטרף באופן רשמי ופעיל אל הקהילה ובטוח שתשתלב כאן במהרה. נשמור לך מקום בקולונייד בסוף השבוע הקרוב

sergew2

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא!!!

מקווה שתהנה בפורום המלבב שלנו!!!(
) נ.ב פייתון אתה בן 16?????

ברוך הבא...../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

ברוך הבא לפורום עם הכי הרבה הרמוניה...
אני מקווה שאתה לא קטן מידי לתמונה הזאת
ופייתון יקירי, בן כמה אתה בדיוק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב, כבר אמרתי לך שאני חולה עליך ! ובטח אתה יודע בן כמה פייתון, אני מבולבלת כי בכרטיס שלו כתוב 27 והוא אמר לחדש בפורום שהוא גדול ממנו בשנתיים שזה אומר 16?! יכול להיות שזו שערוריה???

אולי בן 16 מבחינה שכלית |מלאך|

אבל במציאות הוא בן 28, ומה אתם כ"כ מתעניינים? זו כזה סקופ וידיעה חשאית? אוי, אני עכשיו מרגיש שאני מרדכי ואנונו. נו נו...

../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

,תאר לך שאתה מתכתב עם בן אדם ויודע שהוא בן 28 ואז פתאום הוא אומר שהוא בן 16 וזה באמת לא מסתדר... ובכלל סתם ככה זה מעניין לדעת פרטים על אנשים שאתה מצ'טט איתם ועוד אני שאני בן אדם הכי סקרן וחטטן בעולם...! אתה בן 19 נכון?, התבאסתי שפיספסתי את היום הולדת שלך... אז קבל באיחור -

למעלה