איקס אדום או טלאי צהוב?

doresh shalom

New member
../images/Emo128.gifאיקס אדום או טלאי צהוב?../images/Emo128.gif

היום נודע לי, שיו"ר הכנסת רובי ריבלין, הורה להסיר את סימני הזיהוי המיוחדים מהפועלים הערבים בכנסת. ואני שואל מדוע בכלל שמו את הסימן המפלה? איזה מין ראש חולני יכול היה לחשוב על דבר כל כך מעוות?! יש לציין שהאיקס האדום (או הפס האדום זה באמת לא משנה) מזכיר יותר מדי את הטלאי הצהוב... הפעם הגזענות עברה כל גבול

Azazel

New member
אכן| ../images/Emo128.gif

אבל, התקווה מתה אחרונה, ושמעתי שלא כל הערבים סומנו, אלא רק אלה שלא עברו בידוק בטחוני.

זה אכן היה טעות חמורה ומביש

לסמן את הערבים. גם כדי לשמור על הביטחון , יש למצוא דרכים ששומרות על כבוד האדם .

רק טיפש יעשה את ההשוואה המטופשת הזו

הנאצים סימנו אותנו בטלאי כדי שיהיה להם יותר קל לאתר אותנו ולשלוח אותנו לתאי הגאזים. האם זו הסיבה שהפועלים הערבים בכנסת סומנו? כדי שנוכל לרצוח אותם בהמשך היום??? איך אתה יכול להיות כל כך טיפש? איך? אתה באמת לא יודע למה הם סומנו? אז אני אומר לך: הם סומנו בכדי שהם לא ירצחו אותנו במשך היום. הגיע הזמן שאתה וחבריך תוציאו את הראש מהתחת.

../images/Emo128.gif

הנאצים סימנו אותנו בטלאי כדי שיהיה להם יותר קל לאתר אותנו ולשלוח אותנו לתאי הגאזים. אז זהו שזה לא נכון, הנצאים סימנו אותנו בטלאי כדי שיהיה להם יותר קל לאתר אותנו, הטלאי בא לפני המישלוחים למחנאות ההשמדה.

doresh shalom

New member
../images/Emo157.gifרק טיפש(ה) תתעלם מהעובדות

הפועלים הערבים סומנו כדי שיהיה קל לצלפים לראות אותם... ולא נראה לי שהצלפים רוצים להתבון בגופם החטוב(ה)... הנה קטע מתוך http://news.walla.co.il/?w=//516233 :" ב"מעריב" דווח הבוקר כי הסימון נעשה כדי לאפשר מעקב נוח על תנועותיהם ולהקל על הצלפים המוצבים על גג המשכן. עוד נטען בעיתון, כי העובדים הערבים מסומנים למרות שרבים מהם כבר עברו תחקיר ביטחוני בן חודש בידי השב"כ..."

טיפש אחד- הכל היה מתוכנן מראש

הפתרון הסופי תוכנן בקפידה הם לא יכלו לתפוס את היהודים לפני שאיתרו וסימנו אותם אין מקום להשוואה רק מטומטמים כמוכם יכולים להשוות ככה. במיקרה של הערבים הם סומנו כדי שלא יהרגו בנו ולא בכדי שיהיה לנו יותר קל לרצוח אותם אנשים כמוכם הורסים את המדינה.!!!

cpbgil1

New member
תחזרי לביצה הגיזענית שלך

ואת בטח גם חושבת שאם רופא יהודי מציל חיים זה רק בגלל שוא אוהב בני אדם ואם רופא ערבי מציל חיים זה רק בגלל שמשלמים לו -הא.. אין סוף לדמגוגיה הימנית הזולה...

מתוסכל - לך תלמד היסטוריה לפני שאתה

מדבר ! עוד ב 1937 אמר היטלר בנאום פומבי בפני מאות אלפי אנשים: " אם הגזע היהודי יצליח לגרום למלחמה גדולה נוספת באירופה , תהיה מלחמה זו סופו של הגזע היהודי באירופה. " ויש תיעוד נוסף על התבטאויות של היטלר מאז שעלה לשילטון על כוונתו להשמיד לחלוטין את היהודים, הצוענים, הגרמנים חולי הנפש המפגרים והנכים פיזית מלידה ( להבדיל מפצועי המלחמות) החל מיום עלייתו לשלטון.

למעלה