בית ספר

רותם טל

New member
../images/Emo128.gifבית ספר../images/Emo128.gif

למישהו בא לחזור.... אני רוצה שהשביתה תהייה!! ומריה-תשתקי!

מריה12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Looooollll חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רותם! את דג! אני לא
לי יש את חופש הדיבור! לך לא! אז שששששששש!!!!!!!

מריה !! אני מנסה כבר שנה...תסבירי !

שנה אני מנסה להבין את החתימה שלך ! את השיר של היהודים הבנתי... את הקטע הזה: מה זה פה קיבוץ ? קוקו האה בירה סוטה לא הבנתייי !!!!!!!!!!! אני דורשת הסבר !

מריה12

New member
חחחחחחחחח

הקוקו האה ביר סוטה.. זה משהו שאני ומישהי בפורום התאומות אולסן סיכמנו שיהיה בחתימה (תיכסני את תיראי שיש שם עוד מישהי) ומה זה פה קיבוץ? זה יציאה שידיד של חברה שלי עשה כששאלתי אותה אם היא רוצה תפוח.. אז ניקרעתי מיצחוק ושמתי את זה בחתימה..
מה עוד?

שתהיי בריאה !

זה מה שסבתא שלי הייתה אומרת לך על התשובה הזאת... חחח אבל אני לא סבתא שלי !!! סבתא שלי שאלה אותי לפני כמה זמן מתי אני מתחתנת
והיא אמרה לי שכדאי לי להתחתן עם מישהו פרסי ...כי גמני פרסית...אבל אני לא קמצנית !! פרסים לא קמצנים..הם חסכנים...זה שונה..רוצים לדעת מי קמצן באמת..התימנים קמצנים !! אבל הפרסים לא ! הם חסכנים.... וחוץ מזה !! אני לא מתחתנת עם פרסי ! החתן שלי מרוקאי ועיראקי(חחח)שזה שילוב...אמ...לא נורא...עד החתונה זה יעבור(אני מקווה !) ילדים מה למדנו מהשיעור היום ?? [URL='http:///'] היום למדנו שפרסים לא קמצנים...הם חסכנים! [/URL] ברורר ??

מריה12

New member
חחחחחחחחחח וניצולון..

כמו שבטוח(אני מקווה בישבילכם) שמת
הוספתי משהו בחתימה שלי
רותם.. זה הכל מאהבה(חיחיחיחי)

רותם טל

New member
כבר הספקתי לשכוח

את הכתב הכחול הזה.. :) פרסים..לא יעזור מורתנו אבל זה סטיגמה!! תמיד שמישהו יגיד לך שהוא פרסי-ישר ירוצו כבר סרטים של וואי איזה קמצן הוא. או שמישהו מרוקאי-וואי איזה עצבני הוא, או כל דבר אחר.. ויש לך חתן עם שילו קטלני..:) והעברת את הקמצנות לתימנים,למה,את מכירה מישהו כזה ?! :)

החתן שלי באמת שילוב קטלני...

והוא גם קיבוצניק !! איזה ממי... שתדעי לך..הוא בכלל לא עצבני..הוא דווקא מאוד רגוע... הוא גם קצת ביישן..הוא היה ביישן איתי בהתחלה...אבל עכשיו..הוא בכלל בכלל לא ביישן ! בזכותי הוא התחיל לדבר (סוף סוף...) פעם לדבר איתו זה היה לדבר לקיר ! עכשיו הוא מדבר כמו גדול !!! כל הכבוד ליייייייייייי ! הוא כזה חמוווד !!!

מריה12

New member
וי וי וי!!!!

יש לי רעיון! בואו נפתח ערוץ במירק.. בסרבר irc.co.il וזה יהיה ערוץ שלנו :] זה יהיה מגניב.. ולמי שאין מירק שיוריד.. ולאנשים בעיתים כמו רותם הנה כתובת: http://www.mirc.com/get.html אז תחשבו על הרעיון כי לי הוא נשמע נחמד :]

רותם טל

New member
החתימה שלך עוד מעט יכולה

לתפוס עמוד שלם-פגרה! יה מוגבלת תסבירי לי מה זה irc ושתקי אחרי זה. ואלינור..מה קרה במחנה?

מריה12

New member
irc זה הסרבר במירק..

קודם תורידי מירק אחרי זה תשאלי את השאר...

רותם טל

New member
יה דחליל......

איפה הקיבוץ והקקה בלה בלה שנעלם בחתימה שלך? יה בלה בלה

למעלה