דיונים בנושא הורדות לא חוקיות

CrazyYoYo

New member
../images/Emo128.gifדיונים בנושא הורדות לא חוקיות../images/Emo128.gif

אם שמתם לב, הוספה שורה נוספת לראש הפורום: אין לדון או להמליץ על דרכי הורדה בלתי חוקיות בפורום. הודעות כאלו יימחקו ללא התראה. אנחנו, המנהלים, נדאג לאכוף את השורה הזו וכל הודעה שתדון בנושא תמחק באופן מיידי מהפורום, בין אם זו שאלה, תשובה, בקשה או כל דבר אחר. וכן, גם אם אומרים את זה בצחוק. גולש שיכתוב על הנושא והודעתו תמחק יקבל מסר עם אזהרה. אם אחרי האזהרה הגולש יכתוב שוב הודעה שתכלול פרטים המתקשרים לנושא זה, הגולש יחסם מהפורום. אז אנא מכם, המנעו מלדבר על הנושא הזה על גבי הפורום.
והמשך גלישה נעימה

yanivm1

New member
יש את התוכנית בDVD או משו כזה

שניתן לרכוש אותה? אם כך מדוע אסור לדבר על הורדה שלה? הרי זה לא שיש אלטרנטיבה לרכש אותה...

CrazyYoYo

New member
כי ההורדות האלה הן אינן חוקיות.

ואפשר לצפות בקטעים מהתוכנית דרך האתר של התוכנית כפי שצויין

yanivm1

New member
לפי דעתי אתה טועה. אם אין אלטרנטיבה

להורדת התוכנית זה בדיוק כמו להקליט אותה. הרי באתר רואים מספר קטעים מאוד מצומצם... אם הייתה דרך לרכש אותה ב-VOD או DVD אז הייתי בהחלט מסכים איתך!!! אני בהחלט מסכים איתך על אי חוקיות הורדות של סדרות שיוצאות ב-DVD וכו'. אבל כאן אני משוכנע שאף גורם לא יתבע מישהו שהוריד את ארץ נהדרת או היכל התרבות לאחר שהן שודרו בערוץ 2 ואין דרך אחרת לרכש אותם, זה בדיוק כמו להקליט את התוכנית בוידאו...

CrazyYoYo

New member
תראה

החוקים של תפוז ברורים מאוד בנושא הזה. אין לדבר על הורדות של התוכנית מהאינטרנט או דרך תוכנות, כיוון שזה לא חוקי. גם אם יש DVD וגם אם אין, הן לא חוקיות. זה לא עניין של "לדעתי / לדעתך" או "מסכים / לא מסכים", ככה החוקים אומרים ובפורום נגלוש לפי החוקים הללו.

yanivm1

New member
אתה צודק,

אסור לדבר בפורום בכלל על הורדות ברשת באופן כללי, רק ציינתי שבמקרים כאלה זה לא נראה לי לא חוקי...

דיבור על התוכנות עצמן הוא לא חוקי..

ומה לעשות- כדי להפנות מישו לתוכנות האלה אתה צריך להזכיר אותן.. חחחח

yanivm1

New member
יש לך טעות! לדבר על התוכנות מותר

ועוד איך! מפני שאלה תוכנות לשיתוף קבצים והן חוקיות וכשרות לגמרי. זה שמשתפים בהם קבצים לא חוקיים- על זה אסור לדבר!!!

למעלה