הבימה בסכנת סגירה

polo03

New member
מה הולך שם ב"הלהקה" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

../images/Emo128.gifהבימה בסכנת סגירה../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

אבל עדיין לא הייתי ב"הלהקה" אז אי אפשר לסגור... איך שרון חולדאי מחפש כותרות פשוט לא יאמן... קודם הוא סוגר את ככר רבין והולך לבנות שם חניון והוא תכנן דרך אגב למחוק כל זיכרון מרצח רבין שם כולל האנדרטה והכל... שזה אחד מאתרי התיירות הכי גדולים בארץ, כל יום מגיעות לשם משלחות מכל העולם... אבל רון חולדאי צריך חניון. עכשיו הוא החליט לסגור את הבימה מטעמי בטיחות.. טוב.. איזה בטיחות בדיוק? הוא בטח רוצה לשפץ את המקום חיצונית שיראה לו יפה בריזומה.. או במה שיכתבו לו על המצבה.. תסלחו לי אבל אני לא יכולה לסבול את האיש הזה.. בקיצור גורל "הלהקה" בסכנה??? או שלא באמת...

razpg

New member
איזה ראש עיר מוזר...

מזל שהוא לא הראש עיר שלי... (או יותר נכון מזל שאני לא גר בת"א.) מקווה שהוא לא יצליח לעשות את מבוקשו!

הוא בן אדם נוראי באמת..

בלי קשר עכשיו לדעות פוליטיות. לפני כמה שנים כתבו על הקיר של העיריה "רבין גרוע מהיטלר הוצא להורג".. אמרתי את זה לרון חולדאי וזאת היתה תשובתו "זאת בעיה שלך, לא שלי, תטפלי בזה את"... ושלא תהיה איזה אי הבנה אני לא עובדת בעיריית ת"א ובכלל במשהו שמתקשר לזה שזאת בעיה שלי... בקיצור אני לא יכולה לסבול את האיש הזה..

אוייש מחריייד..

האנדרטה?! עזבי שניה ת'"הלהקה", בעע..רצח רבין וכו',בכזה מעט יחס(או שלא בכלל)הוא מתייחס לזה?! זוועה...... ואל תדאגו ל"להקה", אם זה לא יהיה שם זה יהיה במקום אחר, ההצגה הזו יותר מדי טובה(לפי כל הרוח והצילצולים שבאים ממנה..חח) בשביל להיכחד בגלל שה"בימה" ייסגר.שגם זה אגב,נשמע הזוי מדי:|

MissPop

New member
תגידי תודה כל יום שאת לא עובדת

בעיריית תל אביב. ויותר מזה אין לי מה להוסיף. רון חולדאי

למעלה