החוליה החלשה- סיבוב מס' 1

עורוס

New member
../images/Emo128.gif החוליה החלשה- סיבוב מס' 1 ../images/Emo128.gif

כללי המשחק ברשימה שלפניכם מוצגים כל השירים מהאלבום "מדפים". בכל סיבוב תצטרכו [אם תרצו, כן?] להצביע לשיר הכי פחות טוב מהרשימה. השיר ש"יזכה" במספר ההצבעות הגבוה ביותר- יודח מהמשחק... בסוף יבחר השיר האהוב ביותר על הפורום. כדי להדיח שיר, כתבו בכותרת ההודעה את שם השיר שאתם רוצים להדיח. המשחק יפתח בכל יום שישי ושלישי. השירים שניתנים להצבעה: סיגפו
עומד מול ראי
בית הבובות
מי עם לא אני
הציורים של יובל
אישה כנענית
שיר בעיפרון
שמש
אמן
למעני
מדפים
אז שיהיה בהצלחה

עורוס

New member
קודם כל תרגעי. ../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

עכשיו, אם תשימי לב, בשרשור שפתחתי ושאלתי מי רוצה שאני אפתח את המשחק, הרוב אמרו שהם בעד... לא רוצה אל תשתתפי, אבל אל תתחרפני ותדברי בשם כולם.

Mosh28

New member
זרמו

אגב זה מי אם לא אני* ואני בוחר ב..פאק זה קשה מי אם לא אני

eladi88

New member
אני מסרב להשתתף במשחק הזה!!!

למה להיות רעים למה??????

mory89

New member
דוגרי אני לא יכולה להגיד על שיר

שלהם שהוא גרוע.. פשוט לא יכולה!!

hodayoyo

New member
זה לא שיר גרוע../images/Emo60.gif

זה פשוט שיר שאת פחות אוהבת מאחרים

dv9392

New member
יאעללה!חברה בואו לא נגזים!!!

"לאא אני לא מוכן לשחק!!!" מה אתם רוצים להתלקק לאיתי? מה אתם עד כדי כך אוהבים את בית הבובות שאתם מוכנים להתעלם מהפשלות שלהם!? תהיו כנים עם עצמכם ועם הלהקה שידעו מה לשפר (וזה אם מעניין אותם דעת הקהל) או שפשוט אל תהיו צבועים! אתם תוקפים בן-אדם על זה שהוא הכניס את המילה רע ובית הבובות באותו משפט! אנשים תתאפסו! אתם רוצים להתלקק? תניחו לרגע שאני איזה ערס מנתניה ששומע רק טראנסים ולא סובל את בית הבובות ומקלל אותם ותוציאו את זה עליי! רק אל תהיו צבועים ותזיינו תמוחו!! בבקשה! אני מתנצל מראש על מכתב זה... אבל הייתי חייב להגיד את זה

pishkashit

New member
טוב תקשיבו כולם!

יש דרך התבטאות וצורה להגיד את הדברים. אם אתם לא מעוניינים להשתתף במשחק, פשוט אל תשתתפו. אל תתחילו לכתוב שאתם לא אוהבים את המשחק ולא רוצים לשחק. לא לשלול בצורה כזו דברים שאנשים אחרים פותחים ומנסים לשתף אחרים בפורום. אני מדיחה את אישה כנענית

hila3000

New member
../images/Emo128.gifשמש

זה רק משחק אנשים.. וכמו שנאמר פה, לא "בודקים" איזה שירים הם לא טובים, אלא איזה פחות מועדפים, או יותר נכון להגיד - יותר מועדפים, כי בסוף נגיע לשיר שכולם הכי אוהבים..

../images/Emo128.gifאישה כנענית

ותרגעו אנשים.. בסך הכל תורידו ת'שיר הפחות אהוב.. זה לא אומר שהוא גרוע.. זה אחלה משחק! אתם לא רוצים אל תשתתפו

talba3

New member
יודעים מה??

אתם עושים את החיים קשים כי השיר שאני הכי אוהב אתם נגדו (אישה כנענית) אוףףף טוב נו אני נגד סיגפו
בבקשה רק לא אישה כנענית תתנו לו צ'אנס!!!!!

למעלה