החוליה החלשה , סיבוב 2.

Thierry Henry

New member
../images/Emo128.gif החוליה החלשה , סיבוב 2.

עם התיקים ארוזים ליד הדלת ועם רוב מכריע של ההצבעות, החוליה החלשה של העונה הזו היא וונטיגו קאמינגס הראשון להיות מודח. קח את התיקים וסע לנו מהפרצוף! וונטיגו קאמינגס קיבל 6 הצבעות. ביינום אחריו עם 2 בלותנטאל עם 1. והנה עשרת השחקנים שנשארו ברשימה :
וויל ביינום
יותם הלפרין
אלכס גארסיה
דיוויד בלותנטאל
עמרי כספי
דרק שארפ
טרנס מוריס
מרקוס פייזר
אסטבן באטיסטה
ניקולה וויצ'יץ' סמנו ב
את הבחירה שלכם לשחקן הגרוע ביותר לעונה הזו.

Thierry Henry

New member
../images/Emo128.gif דיוויד בלותנטאל

כן, ביינום הרסני, מסכים. אבל איפה לעזאזל היה דיוויד בלותנטאל העונה? השוטר המטורף עם הקילר איניסטינקט הנדיר הזה היה צריך להיות האס של מכבי בכל משחק, או לפחות באלו שהיינו זוועה. אומרים שהקבוצה לא בנתה לו תרגילים. אני לא חושב שראיתי העונה את דיוויד יותר מ3 או 4 פעמים מנסה בכלל לכוון את הקבוצה לתרגיל. היה עולה, נעמד בפינות ומקווה שאיכשהו כדור יגיע אליו כדי שהוא כמובן יפציץ את הסל. אם נכנס, נכנס ואם לא, אז לא נורא..יאשימו את ביינום. ההתלבטות בינו לבין ביינום הייתה גדולה ואני חושב שבסופו של דבר, הוא הבחירה שלי לפניו וויל הדביל מסיבה פשוטה. כולנו באנו אל העונה הזו בידיעה שבלות' הוא מניה בטוחה וביינום הוא כלומניק . בסופו של דבר, גילינו ששניהם כלום ושום דבר ובלותנטאל אולי גם יותר עם הכדורסל המוזר שלו שכולל למעשה שלשות וזהו. לך הביתה.

../images/Emo128.gifדיוויד בלותנטאל

כתבתי בסיבוב הקודם למה אנלא אוהב תשחקן הזה. אני רואה ש.Thierry Henry גם כותב את אותם הדברים שמעצבנים בשחקן הזה..

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo128.gif מצטרף אליך עם בלות'י

ציפיתי ממנו להרבה הרבה יותר העונה, הוא לא עשה כלום!

נמשל

New member
../images/Emo128.gifבלותנטל

קונצנזוס. אני חושב שהבעיה הגדולה איתו הייתה בציפיות של הצדדים. הוא הגיע למכבי בקדנציה שניה, חשב שיגיע כשחקן מוביל. זה מה שמכבי חשבה , רק שכחה מי זה השחקן הזה. בלותנטל הוא שחקן משלים נפלא, אם מנצלים אותו כמו שצריך, עושים בשבילו תרגילים. נסו להזכר בשחקן ענק, מגדולי שחקני מכבי. דורון ג'מצי. יד מדהימה. וחוץ מזה, זוכרים עוד משהו לגביו? כי אני לא . הוא לחא ניצל מספיק את הגובה שלו לסלים תוך כדי עבודה עם הגב אל הסל, הוא לא היה שומר גדול, רק השתחרר לשלשות וקלע אותן, אולי הכי טוב בתולדות מכבי. ההבדל שהוא גמר כשחקן ענק ובלותנטל ככשלון, הוא פשוט שלא בנו על דיויד משום שבסגל שהיה לא היתה אפשרות לבנות הכל עליו, עם 12 שחקנים שכל אחד מהם יכול להיות בחמישיה. וקלע הוא שחקן של בטחון. אם לא מאמינים בו, הכדור לא יכנס. וגם כשהכדור נכנס, לא המשיכו ללכת עליו כי היה צורך להשביע שחקנים אחרים שלא ראו כדור. בהשוואה לדיויד, אפילו קירק פני הצליח יותר, מהסיבה שפני בא כשחקן ספסל, להרוויח 7-10 דקות למשחק, לקלוע 2 שלשות וזהו. דיויד חייב ללכת. הוא חייב למצוא קבוצה נניח אמצע טבלה בספרד, איטליה, לקבל מושכות, שיעשו בשבילו תרגילים, שיהיה אחד משני שחקנים מובילים. שם הוא יפרח. לא במכבי.

וויל ביינום.

שחקן די נוראי, לא יציב, מאבד כדורים סדרתי, האיש הכי לא יציב של מכבי ומבוסס על יכולת אישית וממש לא קבוצתית מה שגורם לפקפק בשאלה אם הוא בכלל מתאים לסגנון הכדורסל האירופי. על פי רוב כשהוא טוב מכבי נראית לא משהו כקבוצה. זה גם נכון שגם בלוט`נתאל לא האיש הכי יציב, אבל הוא לפחות קלעי מרשים וגם מחזיק באזרחות ישראלית מה שטוב לחוק הרוסי.

orenmary

New member
אל תעשה מעצמך צחוק-חבל

תקרא טוב את הוראות השימוש...כל אחד מדיח לעצמו ומגיע לשחקן העונה שלו כך שאם הדחתי את ביינום בסיבוב הקודם אני יכול כעת לבחור בכל שחקן מלבד ביינום(ואם אני לא טועה ביינום וקאמינגס הם לא אותו שחקן)

Thierry Henry

New member
לא....

כל אחד בוחר בשבילו שחקן להדיח אבל ההצבעות של כל המשתתפים נספרות יחדיו ואז מי שקיבל את מירב הקולות מודח. אתה לא יכול לבחור במישהו שכבר הודח...

שימי1984

New member
../images/Emo128.gifוויל ביינום

שחקן טוב אך אנוכי מידי משחק עם עצמו לוקח הכל על הכתפיים שלו נכנס לתוך יער של גבוהים מכירים את שיטת המשחק שלו אין לו ניסיון למרות השנתיים במכבי, לבלות'נטאל יש את הניסיון והידע אבל צביקה לא נתן לו את הצ'אנס המגיע לו בגלל שביינום שיחק עם עצמו בעיקר ולא שיתף אחרים וכדורסל זה משחק של שיתוף פעולה של כל חמשת השחקנים במגרש ולא שחקן אחד

למעלה