החוליה החלשה-סיבוב 3

../images/Emo128.gif החוליה החלשה-סיבוב 3 ../images/Emo128.gif

הוצאתם הפעם 2 סרטים- "רומן על אמת" ו"קליפורניה"
והמשחק ממשיך.. תלמה ולואיז ג'וני ומגפי הזמש על המסלול עולם מגניב נהר זורם ביניהם מגע טובה מגונה ראיון עם ערפד רוחות של תשוקה שבעה חטאים 12 הקופים סליפרס יריב אינטימי 7 שנים בטיבט הצד האפל של השמש לפגוש את ג'ו בלאק מועדון קרב סנאצ' המקסיקני משחקי ריגול אושן 11 עירום מלא וידויים של מוח מסוכן טרויה תתחילו להוציא

ה אורחת

New member
ג'וני ומגפי הזמש ../images/Emo128.gif

וכמה דברים: לכל אלה שהצביעו נגד קליפורניה, חבל חבל הפסד שלכם, אולי זה בגלל שהוא משחק שם את התגלמות הרוע?... דבר שני לקארין, אהההה תלמה ולואיז?! התחרפנת (ולא לא בגלל ה"סצנה") זה פשוט סרט יפפפפפה!

אממ...

זה פשוט בגלל שראיתי רק חצי ממנו...ולא הכי אהבתי...טוב זה היה מזמן..

ה אורחת

New member
היי ניצלו"ש קטן ../images/Emo13.gif

אממ שתם כתבה שמצאתי ב MSN לא ממש חידשה לי שום דבר אבל קוראים לה "טור הרכילויות (הבלונדיני) של שרון גל" ונכנסתי והראשון שדנים בו הוא בראדי, אז כנסו ותקראו היהיהי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בראדו'ש הזה קורע אותי
אח, איזה בנאדם..
ומאטי! אתה,בראד וג'ורג'י חברים טובים, אז תמליץ לו על ההיפנוזה הזאת לעזאזל! נמאס לי מהסיגריות המגעילות הללו!

טוב נו בראד קצת צודק כשהוא אומר ש

סרטים של זוגות לא מצליחים...כי אני עוד לא שמעתי על סרט של זוג שהצליח...והקטע של מאט עם האיפנוזה הרג אותי...אתם קולטים את מאט מתאפנט לו

אאא כנסו גם להודעה של הילדה החדשה

למטה...שיש שם 37 הודעות הוספתי עוד שירשור עם מלא תמונות של ג'ניפר מהסט(כן יש עוד תמונות)

מיטל101

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo31.gifג'וני ומגפי הזמש../images/Emo31.gif

יש פה מלא סרטים שלא ראיתי!!

../images/Emo128.gifהחוליה החלשה-סיבוב 4../images/Emo128.gif

והוצאתם את ג'וני ומגפי הזמש
ולהלן הנשארים: תלמה ולואיז על המסלול עולם מגניב נהר זורם ביניהם מגע טובה מגונה ראיון עם ערפד רוחות של תשוקה שבעה חטאים 12 הקופים סליפרס יריב אינטימי 7 שנים בטיבט הצד האפל של השמש לפגוש את ג'ו בלאק מועדון קרב סנאצ' המקסיקני משחקי ריגול אושן 11 עירום מלא וידויים של מוח מסוכן טרויה וההוצאה החלה

למעלה