החוליה החלשה - סיבוב 3

Thierry Henry

New member
../images/Emo128.gif החוליה החלשה - סיבוב 3

המסע לחיפוש שחקן העונה של מכבי ת"א ממשיך ותחרות החוליה החלשה שמדיחה את החלש ביותר בכל יום ממשיכה. הפעם נפרד מאיתנו, בקונצנזוס נוסף, דיוויד בלותנטאל.
ההצבעות היו הפעם 4 בלבד לבלות'. 2 מכם הצביעו לוויל ביינום. ואחד החליט להצביע לקאמינגס שכבר הודח וכמובן שזה לא נחשב
והנה 9 השחקנים שנשארו במירוץ לתואר שחקן העונה של מכבי ת"א.
וויל ביינום
יותם הלפרין
אלכס גארסיה
עמרי כספי
דרק שארפ
טרנס מוריס
מרקוס פייזר
אסטבן באטיסטה
ניקולה וויצ'יץ'

Thierry Henry

New member
../images/Emo128.gif בדרך לקונצנזוס נוסף? וויל ביינום .

סביר להניח שההדחה הזאת תזכה למירב התגובות , בטח בזכות קרמלו שיבוא להגן על כבודו האבוד של השחקן אותו הוא מעריץ, אבל נראה לי שקרמלו הוא בודד בים מלא בדגים. וויל ביינום הוא השחקן הכי צפוי אי פעם וכן, גם הדברים הבלתי צפויים שלו, הם רק לכאורה, כי הם כלכך צפויים שאני מוכן להמר על הרבה כסף מתי ביינום יהיה טוב ומתי הוא לא. אין לו הרבה כדורסל גדול. יש לו הרבה רצון, אתלטיות שאין לאף אחד אחר באירופה וכשהוא רוצה גם קליעה והגנה. הבעייה עם ביינום, שלרוב, הוא פשוט לא רוצה. כי זה נוח יותר, כי הוא התרגל לזה שכולם הולכים נגדו ולא משנה מה הוא יעשה וכי לפי דעתי, גם אין לו את זה כלכך. ביינום סובל מתסמונת ONE. הוא יזרוק 40 כתבות לאוויר ואחת תפגע. וביינום הוא כזה. הוא יעשה את אותם הדברים כל משחק, המסירות המפגרות, החדירות עם הראש בקיר שאין להן שום הסבר או שום הוראה מלמעלה, ההגנה המאוד מוזרה שכוללת הרבה דחיפת ידיים מול שופטים אירופאים ששורקים על כל מגע והזריקות המוזרות שלו משלוש שרובן איכשהו, תמיד יבואו כשיש שחקן של 2 מטר שקופץ איתו, אבל את הפנויות הוא יעדיף לאבד בעוד ניסיון מסירה מפגר או סתם כידרור נוסף כאילו מדובר במגרש כדורגל והוא רונאלדיניו. אז ב4-5 משחקים, מה שנקבל זה זוועה. האיבודים של מכבי יהיו גבוהים, אחוז האסיטסים ירד ומכבי תאלץ לרדוף משחק שלהם אחריי קבוצה כי ביינום על המגרש. בימים טובים ננצח, ברוב הימים הרגילים נפסיד ובימים הממש רעים, נקבל בראש. ואז יגיע המשחק החמישי והכל יצליח. המסירות הלא ברורות פתאום ימצאו את מוריס, הזריקות על שחקנים בגובה 2.11 יכנסו כאילו ביינום עומד בחצר לבד, כל חדירה תניב עבירה או סל ולפעמים שניהם ואם לא זה ולא, איכשהו שוב הכדור יפול אצל מוריס. ואז לביינום יהיה 80 אחוז מהשדה , 18 נקודות, 6 אסיסטים ו3 חטיפות.. יראה לכולם שוב, שאולי יש לו את זה. אבל למעשה כלכך אין לו את זה. ההחתמה שלו היא ההחתמה הכי גרועה שמכבי יכלה לעשות. ספאחיה אומנם הצליח העונה עם טאו ולפני זה עם ריטאס , אבל ספאחיה צריך לשבת בבית סוהר על זה שבחר מכולם, להביא דווקא את ביינום שיש כאלו שיאמרו שאולי היה עדיף בכלל ללכת על עוד ישראלי , דוגמאת לימונד במקום להסתכן עם ילד שחוץ מכדורסל שכונתי אין לו כלום.

נמשל

New member
דרק שארפ

המטרה היא למצוא את שחקן העונה, כלומר זה שתרם למכבי הכי הרבה העונה. מה לעשות, שארפ כמעט שלא תרם. כמעט ולא שיחק. לא באשמתו כמובן, אבל אלו העובדות. מלבד חצי הגמר בפיינל פור ביורוליג, קשה להזכר במשחקים טובים שנתן. כל השאר, ביינום, באטיסטה, גארסיה, תרמו הרבה יותר ממנו כי פשוט שיחקו יותר ממנו.

asafsuf2

New member
מה????????

מעבר לכך ששארפ העלה את מכבי להצלבה עם שש קליעות העונשין בהארכה מול ריאל, שארפ הוכיח העונה שהוא הנכס הכי גדול של מכבי בעשור האחרון, כשהוא היה היחיד שהחזיק את הקבוצה מבחינה מנטלית, וגרם לשחקנים כמו פייזר וביינום להבין מה זה הדבר הזה שנקרא מכבי תל אביב. בלי שארפ מכבי לא הייתה מדגדגת את הפיינל פור, בדיוק כמו ב-2004, דרך אגב. והדברים האלה הרבה יותר חשובים מעוד כמה סלים שהוא יקלע במשחק כזה או אחר, במיוחד כשמדובר בשחקן בן 37.

נמשל

New member
יש משהו במה שאתה אומר

מצד שני זה עניין של ציפיות, מגראסיה ובאטיסטה לא ציפינו להרבה והם נתנו מעבר למה שציפו. ביינום בניגוד לאלה שקוטלים אותו, היה לא רע בכלל העונה. אבל זה לא אומר שצריך להשאיר אותו אני אישית מאוכזב מדריק. חושב שגם בקטע המנהיגותי היה צריך לתת יותר.

ilovenewyork

New member
הבעיה עם ביינום זה החוזה שנחתם איתו

גארסיה הוא שחקן של אנרגיה ואם ילמד ללחוץ בהגנה (כמו שאפי יכול ללמד אותו ) והא יהיה נשק רב עוצה עבור מכבי

trigotrigo

New member
אני מת על גארסיה

אני מוכן ללמד את אישתו עברית, רק שיישאר במכבי.

trigotrigo

New member
שיקול הפוך,

למה לא להעיף קודם את מי שלא תרם כשהוא על הפרקט, כלומר כשניתנה לו ההזדמנות, מאשר את מי שניצל את ההזדמנויות האלה יותר? בכל זאת קפטן

modz0r

New member
יותם הלפרין ../images/Emo128.gif

לפני הכל, אני אוהב את השחקן הזה. מאוד. כיף לי לראות אותו בתחילת משחקים ובמשחקים שמכבי הרבה יותר טובה מהיריבה שלה. אבל.. בתחילת העונה אחי כל הזמן אמר לי להסתכל על יום כשיש לחץ על מכבי, כי הוא פשוט נעלם. אמרתי לו שזה לא נכון.. אבל מאז שמתי לב לזה: הוא בורח מהכדור, בורח מאחריות. מעדיף למסור לשחקן קרוב אליו שבטוח הכדור יגיע אליו, מאשר לשחקן שיש סיכון לאבד את הכדור בדרך, אבל במצב הרבה יותר טוב לסל. עושה עברות מטופשות בשביל לעוף ב-5 עבירות. יש עוד הרבה דברים לצערי. אני ממש אוהב את השחקן הזה, אבל הוא חייב לקבל אומץ. למרות שלפעמים זה נראה שהכניסה עם הראש בקיר של ביינום, או המשחקים החלשים של וויצ'יץ' צריכים להעמיד אותם לפני הלפרין, אבל לדעתי בסופו של דבר, שחקן שבורח מאחריות פוגע בקבוצה יותר משחקן שלוקח אחריות, ולא מצליח.

modz0r

New member
ואגב.. צריך להוציא את פייזר מהרשימה..

מאותה סיבה ששאר השחקנים שאפילו לא נכנסו לרשימה לא היו.. אין סיבה לשים אותו. הוא לא שיחק מספיק בשביל שיהיה אפשר לקבוע אם הוא "החוליה החלשה" או לא..

למעלה