החוליה החלשה סיבוב 9

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo128.gifהחוליה החלשה סיבוב 9../images/Emo128.gif../images/Emo88.gif

בוקר טוב חמודים
הגענו כבר לסיבוב התשיעי
ולהלן התוצאות להצבעה מהסיבוב הקודם:
ניקו יובר,פסקואל גנדיה ופהה עם קול1 נשארים איתנו
גליה גנדיה עם 3 כולות גם כן נשארת
והחוליה החלשה היא
אליסיה סלאזר עם 10 קולות
והרשימה להיום: מיה קולוצ'י רוברטה פארדו דייגו בוסטמנטה מיגל אראנגו אלמה ריי פרנקו קולוצ'י אנריקה מדריאגה פפה פסקואל גנדיה חוסה לוחן סלינה פרר ג'ובאני מנדז מיירה פרננדז פילאר גנדיה ויקו פאז לופיטה פרננדז תאו רואיז פלאסיוס תומס גויקולאה גליה גנדייה ניקו היובר

bigmomentom

New member
../images/Emo128.gif ניקו היובר

באמת שיעוף כבר. שחקן פשוט קטאסטרופאלי! במקום לשחק עם הרגש הוא מדקלם טקסטים. ועוד לשחק מול שחקן מצוין כמו פונצ'ו זה רק עוד יותר חושף את המגבלות שלו.

eveligne406

New member
חח איזה הגזמותת

הדמות שלו לא מצריכה רגש מפה ועד הודעה חדשה...בסך הכל הוא די בסדר... למרות שהדמות שלו בכלל מעצבנת...אדישה כזאת...

מה זאת אומרת לא מצריכה?!

אנחנו לא אוהבות את הדמות שלו .. ומותר להגיד עליו הכל כמו שאחרים אומרים על אליסיה שהיא מעצבנת ועוד הרבה דברים.

bigmomentom

New member
הסבר קצר

קודם כל כשאמרתי לא משחק עם הרגש לא התכוונתי שצריך שיהיו לו סצינות מרגשות. במישחק עם הרגש הכוונה להיכנס לתוך הסיטואציה ולזרום איתה. השחקן הזה הוא פשוט מאובן (מלשון אבן) בכל סצינה שלו. כל תנועות הגוף שלו טכניות לחלוטין ואין התאמה בין המילים שיוצאות לו מהפה לשפת הגוף שלו. ולגבי מי מעצבן הדמות או השחקן: הדמות לא צריכה להיות בעייתית כי בסה"כ מדובר במי שאמור לתמוך בדמות ראשית בסידרה (הוא החבר הכי טוב של מיגל), הבעיה היא בשחקן שעושה את הדמות על הצד הגרוע ביותר. מקווה שהבנת אותי עכשיו.

סוכריה16

New member
אין ברירה. ניקו../images/Emo128.gif

כמו שאמור פה.. אין לו רגש.. הוא מדקלם הכל!

bigmomentom

New member
הרוב פה בעד פסקואל-כלומר

השחקן מצליח לעצבן אותכם. אז הוא שחקן מעולה כי הוא מצליח להזיז אצלכם משהו... כל פעם שאני רואה אותו הוא מזכיר לי את השחקן נתי רביץ. הוא ממש שיבוט שלו! תחשבו על זה...

למעלה