החוליה החלשה - סיכום

../images/Emo128.gifהחוליה החלשה - סיכום../images/Emo128.gif

וול, אחרי שישה אלבומים זה נגמר וכן אני קצת באבל, היה לי נחמד לפתוח את ההודעות ולספור ולחוש. בכלמקרה, בנוסף להצהרה על There There כמנצח בהייל
, אני מצרפת סיכום על כך החוליות עד עכשיו, לפי הסדר. Pablo Honey השיר הראשון שסולק - how do you השיר השני שסולק - vegetable. ברוב קולות מטורף
השיר השלישי שסולק - ripcord השיר הרביעי שסולק - i can't (הכעס בי עוד נשאר ><) השיר החמישי שסולק - blow out, אחרי הרבה זמן שהוא איכשהו תמיד היה מועמד ובא איזה שיר גואל. השיר השישי שסולק - you.
השיר השביעי שסולק - prove yourself השיר השמיני שסולק - creep השיר התשיעי שסולק - stop whispering השיר העשירי שסולק - lurgee, בקרב מאד צמוד (של קול אחד) עם שיר אחר השיר האחד-עשר שהפסיד בקרב על המקום הראשון
(תופים) הוא- Thinking About You (אפילו השקעתי בקפיטל לטרס). עצוב -_-. ו, מה שמשאיר את המקום הראשון ל
Anyone Can Play Guitar
שהוא החוליה החזקה בפבלו.
The Bends השיר הראשון שסולק - Sulk (רק אני שמתי לב למשחק המילים השנון?
) השיר השני שסולק - planet telex השיר השלישי שסולק – bones השיר הרביעי שסולק – high and dry (ח. העצב עוד נשאר :X) השיר החמישי שסולק – black star (שמישהו כינה "כוכב כושי") השיר השישי שסולק – bulletproof.. I wish I was השיר השביעי שסולק – my iron lung השיר השמיני שסולק – nice dream השירים התשיעיים שסולקו – the bends +just השיר העשירי שסולק, fake plastic tress, משאיר את
Street Spirit
בתור השיר המנצח, בהפרש עצום של קולות.
OK Computer השיר הראשון שסולק – the tourist השיר השני שסולק – electioneering השיר השלישי שסולק – fitter happier השיר הרביעי שסולק – exit music השיר החמישי שסולק – let down השיר השישי שסולק - subterranean homesick alien השירים השביעיים שסולקו – paranoid android + karma police השיר השמיני שסולק – no surprises השיר התשיעי שסולק – airbag השיר העשירי והמפסיד בכבוד הוא climbing up the walls, משמע ש
Lucky
ניצח, שהוא, אגב, השיר שלגביו המשחק היה הכי חד משמעי כבר מההתחלה, ז"א – בסיבובים אחרים היה אפשר לראות הרבה תהפוכות, שיר שהצביעו נגדו הרבה ובכ"ז נשאר ופתאום כנראה התעוררו ואהבו אותו והופ הוא בכלל לא היה מועמד להדחה בסיבובים הבאים - אצל לאקי המקרה לא היה כזה
, למעשה, מתחילת המשחק סך ההצבעות נגדו היא הכי נמוכה. יפה לכם, החלטיים
Kid A השיר הראשון שסולק – treefingers השיר השני שסולק – kia a השיר השלישי שסולק – In limbo השירים הרביעיים שסולקו – the national anthem + optimistic השיר החמישי שסולק – everything in its right place (הטיפשות שלי מגיעה לרמות חדשות כשאני לא מסוגלת להבין את השנינות שלי במשחק: קראתי עכשיו את השורה "הכל במקומו אבל השיר כבר לא" ותהיתי איפה השיר, לעזאזל, ולמה אני ככ לא מסודרת) השירים השישיים שסולקו – mioton picture soundtrack + morning bell השירים המנצחים הם
How to Disappear Completely
ו
Idioteque
. זה ללא ספק היה אלבום קשה
, והעובדה שבשלושה סיבובים היה תיקו. >< Amnesiac השיר הראשון שסולק - pull/pulk revolving doors השיר השני שסולק - amnesiac/morning bell השיר השלישי שסולק - hunting bears השיר הרביעי שסולק - packt like sardines in a crushd tin box השיר החמישי שסולק - like spinning plates השיר השישי שסולק - knives kut השירים השביעיים שסולקו – pyramid songs + dollars and dents השיר השמיני שסולק – הסיבוב הכי מותח ומשתנה מתחילת המשחק; קרב ברור בין שני שירים ושתי מהפכות
(בואנה). בכל מקרה, השיר שסולק לבסוף הוא I might be wrong. השיר התשיעי שסולק – you and whose army, שהשאיר את המקום הראשון ל
Life in a Glass House
.
Hail to the Thief השירים הראשונים שסולקו – myxomatosis + the gloaming השיר השני שסולק – a punchup for a wedding. *סולק באכזריות.
השירים השלישיים שסולקו – sail to the moon + sit down, stand up השיר הרביעי שסולק – backdrifts, וכדי להבין את רוח המשחק ששררה באותו זמן
אני מצטטת מעצמי את המשפט הבא: "זה מצחיק כי בכל סיבוב ווי סאק יאנג בלאד כ"כ עומד לעוף ובא איזה שיר מסכן ומציל אותו XD בסוף הוא יצא הכי אהוב באלבום לא כי הוא הכי אהוב, פשוט כי כל פעם מוצאים משהו שיותר דחוף להעיף
. |סותמת|" השיר החמישי שסולק – we suck young blood (יישמתם? ><) השיר השישי שסולק – go to sleep השיר השביעי שסולק – scatterbrain השיר השמיני שסולק – where I end and you begin השיר התשיעי שסולק – I will השיר העשירי שסולק – a wolf at the door השיר האחד-עשרה שסולק הוא, וזו בעצם ההכרזה הראשונה כי לא פתחתי על זה שרשור, |תופים יואו| there there – משמע
שהזוכה הוא
2+2=5
. מפתיע? ><
אז, זהו, חוסר החיים שלי אולי נדמה שהגיע לקיצו
אבל זה לא נכון, כי איך אפשר שלא להוציא את המיטב מהמיטב – אלוהים אני מרגישה ככ כמו תסריטאית של תכניות ריאלטי שחוזרות כל הזמן על אותם הדברים בדרכים סמויות רק שאצלי אפילו את זה אין
- ולכן יפתח סיבוב החוליה החלשה – המיטב שכזה. דאמ דאמ דאמ |סיר לראש|. אבל
, גם אחר כך זה לא ייגמר כי אני והמנהל עובדים על משהו בחדרי חדרים. וגם כשזה ייגמר, תהיו בטוחים שאני אמצא משהו אחר לשחזר, או משחק ממושך אחר לנהל, אחרת ייחרב עולמי.

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חושבת שזה התת מודע שלך שאומר שצריך שיהיו שתי מנצחים להייל
אניוואי, ממש כל הכבוד על הפינה המגניבה הזאת
למרות שהשתתפתי בה רק בשלב מאוחר שבו התחלת עם HTTT, אבל עדיין היה כיף
ושמתי לב שאת לא כותבת פה ממש הרבה חוץ מזה, אז תנסי להיות פעילה בפורום עכשיו למרות שהפינה הזאת הסתיימה
חיח. וממש אהבתי את הסיכום

בהחלט מסכם את כל התהליך.

האמת היא, שאני לא מרוצה מרוב הבחירות שנעשו פה. לכן, אני מחליט לקחת את השלטון לידיים, לסלק את הדמוקרטיה שהייתה פה עד עכשיו, ולספר לכם מה הן הבחירות שלי: pablo honey- השיר הראשון לעוף- thinking about you. השיר המנצח- vegetable. the bends- השיר הראשון לעוף- black star. השיר המנצח- planet telex. ok computer- שיר הראשון לעוף- paranoid android. השיר המנצח- lucky. kid a- השיר הראשון לעוף- kid a. השיר המנצח- optimistic. amanesiac- השיר הראשון לעוף- dollars&cents. השיר המנתח- i might be wrong. hail to the thief- השיר הראשון לעוף- 2+2=5. השיר המנצח- myxomatosis. i rest my case, או משהו. עכשיו יש לי מבחן בספרות להתכונן אליו.

kittycatbone

New member
פארנויד אנדרויד?../images/Emo2.gif 2+2=5?../images/Emo2.gif

איך אפשר??? זה שירים פשוט מעוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

פוֹלי

New member
קבלי ח"ח ענק על כל המצעד הזה

מסינון לסינון היה לי קשה יותר ויותר. היה מעניין לראות את הדעות של כולם ואיך הפכנו לשוק והגענו לאיומים בגלל הדחות של שירים
מחכה לפרוייקט הבא.

טוב, אני אמרתי בצחוק, אתם עושים

ברצינות.... ת'אמת, העיסוק בבחירת הטוב ביותר הוא קצת תפל לטעמי....אבל whatever makes you happy

vegetable man

New member
כן,

אבל היות והפורום הוא מקום שאמור לייצג רק מה שאנחנו חושבים, אני בעד הפינה הזאת.

eorion

New member
ומה בדבר סינון סופי בין הנבחרים?

אני הייתי בטוח שבשלב הזה נבחר מבין המנצחים את ההה

נו, אמרתי

"איך אפשר שלא להוציא את המיטב מהמיטב – אלוהים אני מרגישה ככ כמו תסריטאית של תכניות ריאלטי שחוזרות כל הזמן על אותם הדברים בדרכים סמויות רק שאצלי אפילו את זה אין - ולכן יפתח סיבוב החוליה החלשה – המיטב שכזה." זה המנצח מבין המנצחים, כמו שאמרת

כל הכבוד לך על הסיכום.עכשיו שכל אחד

יעשה לו רשימת השמעה במחשב של החוליה החזקות לפי הסדר וישמע אם זה מסתדר לו ...

קנזו

New member
תעשי עכשיו

חוליה חזקה בין החוליות החזקות של כול האלבומים וכול שבוע מימה שנשאר יעיפו אחד.

למעלה