החוליה החלשה - עיר

bleeding guitar

New member
../images/Emo128.gif החוליה החלשה - עיר ../images/Emo128.gif../images/Emo168.gif

אז אחרי שדניאלה הוכתר כשיר הכי הכי בסיבוב הקודם של החוליה החלשה של האלבום "שלומי שבן" אנחנו יוצאים עכשיו במסע החיפוש של השיר הכי מתוך הדיסק "עיר" כל שבוע נשים פה את רשימת השירים מתוך הדיסק השני (עיר - מהדורה רגילה), ואתם תבחרו כל שבוע את השיר הכי פחות אהוב עליכם, השיר שישאר אחרון יוכרז כשיר האהוב על הפורום מהדיסק הראשון. השיר שמסומנים ב-
הם אלה שכבר הדחנו ברב קולות ולא ניתן לבחור בהם שוב ורשימת השירים: 1. פעם שירים 2. New Age Women 3. הומור 4. גור חתולים 5. בעיות אישיות 6. האורח ה-1 7. מוכן לאהבה 8. אני מצטער לראות שגם אתה נפלת 9. אני שוקעת... תפוס אותי! 10. אינטואיציה 11. מותק, את אצלי בראש 12. מסיבת חוף 13. עברנו לצפון אז מי כאן החוליה החלשה? יאללה להצביע

mimi94

New member
להוסיף לרשימה גם"כשהיית איתי את לא אהבת לרקוד

אמנם השיר מופיע רק בדיסק הבונוס , אבל זה עדיין חלק מהדיסק " עיר" ולדעתי אחד השירים היפים.

B a m b o o k

New member
מסיבת חוף../images/Emo128.gif

זה הולך להיות הרבה יותר קשה נראלי מהראשון

animal bar

New member
כן, כי האלבום השני יותר טוב מהראשון. ../images/Emo211.gif

לדעתי..

../images/Emo128.gifאני מצטער...

ואני מודיע לכם שאחד מהשירים: 7, 10, 11 הוא זה שחייב לזכות.

Black Star

New member
../images/Emo128.gif מסיבת חוף ../images/Emo128.gif

זה הולך להיות קשה, קשה אבל אני כבר מודיעה ששיר 2, 6 או 9 חייבים, חייבים, חייבים לזכות!

uriel8

New member
אההה והערה חשובה ביותר לכולם

אני עוד שבועיים לא יהיה פה יותר אז אני מקווה מאוד שתחלטו נכון והאזרח ה-1 וניו אייג' וומן יהיו ה2 הראשונים!@

למעלה