החוליה החלשה 3 - עיר

bleeding guitar

New member
../images/Emo128.gif החוליה החלשה 3 - עיר ../images/Emo128.gif../images/Emo168.gif

סיבוב שלישי של החוליה החלשה עיר!!! בסיבוב האחרון העפתם את "אני מצטער לראות שגם אתה נפלת" את מי תורידו הפעם? כל שבוע נשים פה את רשימת השירים מתוך הדיסק השני (עיר - מהדורה רגילה), ואתם תבחרו כל שבוע את השיר הכי פחות אהוב עליכם, השיר שישאר אחרון יוכרז כשיר האהוב על הפורום מהדיסק הראשון. השיר שמסומנים ב-
הם אלה שכבר הדחנו ברב קולות ולא ניתן לבחור בהם שוב ורשימת השירים: 1. פעם שירים 2. New Age Women 3. הומור 4. גור חתולים 5. בעיות אישיות 6. האורח ה-1 7. מוכן לאהבה 8. אני מצטער לראות שגם אתה נפלת
9. אני שוקעת... תפוס אותי! 10. אינטואיציה 11. מותק, את אצלי בראש 12. מסיבת חוף
13. עברנו לצפון אתם צריכים להכריע אז לכו על זה

Black Star

New member
../images/Emo128.gif עברנו לצפון ../images/Emo128.gif

כואב, אבל מה לעשות...

romki

New member
פעם שירים

קשה מאוד מאוד, רק תשאירו עוד קצת את "עברנו לצפון".

B a m b o o k

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זה השיר שצריך להיות בגמר!

שנינה11

New member
אני ממש לא יודעת..

שמעתי ת'שיר הזה המון פעמים ופשוט לא התחברתי אליו לא יודעת.. אני חושבת שיש שירים יותר טובים בדיסק.

MikMercury

New member
כל אחד והשלומי שלו, לא? ../images/Emo39.gif

סובלנות כלפי הזולת וטעמו היא ערך עליון...
לפעמים לוקח לשירים מסוימים זמן לחלחל (לי זה באמת קרה עם האזרח ה-1), לפעמים הם פשוט נוגעים פחות, משום מה. לדעתי זה יפה, שלא כולם אוהבים את אותם השירים באותה המידה. גם אני קיטרתי לא מעט כשרוב השירים האהובים עלי מהאלבום הראשון עפו להם אחד אחד, אבל מה לעשות..

שנינה11

New member
יש משהו במה שאת אומרת.

אולי אם אני אשמע את השיר הזה עוד כמה פעמים אני באמת אבין שהוא טוב עד אז יש שירים אחרים שאני יותר אוהבת!

למעלה