החוליה החלשה!

../images/Emo128.gifהחוליה החלשה!../images/Emo127.gif../images/Emo194.gif

באיחור קצת.. לא נורא,אלה המועמדים,הפעם אתם מוציאים 2 שחקנים ב-
ובוחרים מישהו אחד לתת לו חסינות ב-
והפעם ליסה צ'אפל(קלייר מקרוב-רחוק) קיבלה חסינות אז אין אפשרות להוציא אותה
וסאם מרשל(ריאן מקרוב-רחוק) יצא
הרשימה: כריסטופר גרבדי (וינסנט ממלאכים בלבן) וויל טרבל (ג'ק ממלאכים בלבן) גורגיה פרקר (טרי ממלאכים בלבן) מרטין ליינס(לוק ממלאכים בלבן) מארק פריסטלי-דן גולדמן(מלאכים בלבן) ) תמי מקינטוש - (שרלוט ממלאכים בלבן) ליסה צאפל (קלייר מבנות מקלאוד)
בירדי קרטר (טס מבנות מקלאוד) ריצצל קרפני (ג'ודי מבנות מקלאוד) מיילס פולארד (ניק מבנות מקלאוד) מיכאלה ביינס (קייט מבנות מקלאוד) אהרון ג'פרי (אלכס מבנות מקלאוד) מרתה מקנזי (ג'ודי מקרוב-רחוק) לאה פטרסון-בייקר (אדה\איידה מקרוב רחוק) סאלי פלטשר (קייט מקרוב-רחוק) אלף סטיוארט (ריי מקרוב-רחוק) דני סאת'רלנד (תמין מקר-ברחוק) לין מקגריינג'ר(איירין מקרוב-רחוק) טים קמפבל (דן מקרוב-רחוק) בהצלחה!

lereran

New member
אני

חסינו ל- וויל טרבל חסינות ל- שרלוט והם ממלאכים בלבן ולהעיף- טים קמפל - דן מקרוב רחוק.

קסםkesem

New member
נראה לי שהיתבלבלת

אך ליסה צ'אפל קיבלה חסינות עם מוריע הצביע ככה: חסינות ל- וויל טרבל חסינות ל - שרלוט בומונט להעיף- סאם מרשל- ריאן מקרוב רחוק. אני הצבעתי ככה: ביי-סאם מרשל- ריאן מקרוב רחוק. חסינות-תמי מקינטוש-שרלוט ברמונט ממלאכים בלבן. חסינות-ליסה צאפל -קלייר מקלאוד מבנות מקלאוד פרינססה בשקל הצביעה ככה: חסינות ל:סאלי פלטשר (קייט מקרוב-רחוק) אז חסינות גם למרתה מקנזי (ג'ודי מקרוב-רחוק) ולהעיף רק את כריסטופר גרבדי (וינסנט ממלאכים בלבן) החסינות לא אמורה להיות ל תמי מקינטוש-שרלוט ברמונט?

אה אוי עכשיו שאת מזכירה

בהתחלה בחרתי בליסה כי לא היו מספיק מועמדים לחסינות ואז חשבתי שעוד מישהי הצביעה לה אבל התבלבלה,ומתברר שהיא בחרה להעיף אותה,אז מצטערת,טעות שלי,אין מישהו עם חיסיון הפעם,איזה בלאגן

קסםkesem

New member
יקירתי

אפשר להבין למה אין לתמי מקינטוש חסינות אם מתוך שלוש שניים הצביעו לחסינות בשבילה? ואגב את ממש מלכה שאת מצליחה לתפקד עדיין בפורום כלפי החוליה הקודמת הבנתי שגם אתם בעונת מבחנים אז אני ממש לא רוצה שתרגישי כאילו אני שופטת או משהו פשוט אני בפורום קוראת כל הודעה לעומק ומנסה לשפר את הדיונים/לתקן טעויות(לב דווקא במשחקים) ואם זה נג'סי לך רק תגידי ואני יפסיק!

לא לא הרי מישהו צריך לתקן אותי../images/Emo13.gif

ושלוש מתוך שניים? בסיבוב הקודם את היחידה שהצבעת לה לחסינות,הקודמים לא נכללים,זה מה שהתכוונת?

קסםkesem

New member
שתיים מתוך שלוש זה

כאני ומוריע הצבענו לה לחסינות והשלישית הצביע למשיהו מקרוב רחוק זה הכוונה לשתיים מתוך שלוש

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהההה שרלוט זאת תמי!!
אני מפגרת כל-כך אני מתנצלת
אני גרועה בשמות משפחה חשבתי זאת שחקנית אוקיי אוקיי,תמי מקינטוש בעלת החסינות
את רוצה למחק את ההודעה ונפתח סיבוב חדש?

קסםkesem

New member
חבל לי למחוק שרשור מצחיק כזה

ותמי מקינטוש זאת השחקנית שמגלמת את הדמות שרלוט ברמונוט ואם זה חשוב לך אני ימחוק את השרשור אבל ניראה לי קצת חבל ההחלטה בידייך!

חחח תשאירי,יש לך תירוץ משכנע../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

ולא לא חשוב,העיקר שיבינו מה הולך פה

קסםkesem

New member
מצוין, ולהצבעה שלי

חסינות ל- שרלוט(תמי) ממלאכים בלבן ולהעיף את דן מקרוב רחוק ואת קייט מקרוב רחוק

SupeRonit

New member
אם זה עוזר במשהו גם אני נותנת חסינות

לשרלוט-תמי
ואם ההצבעה שלי "לא חוקית" אני אלך לפשפש את מי להעיף אחרי המקלחת

SupeRonit

New member
זה רק אני או שיש סלט בין שמות השחקנים

לדמויות?
שתי הדמויות שלי מ"קרוב רחוק"
: גו'די AS מרתה מקנזי תמין AS דני סאת'רלנד

אופסי..פספסתי

מצטערת,שוב,מחר יש לי מבחן על הבוקר
אני אשתדל מאוד מאוד לעשות היום

SupeRonit

New member
בלי לחץ!נכון,קסם?העיקר שיהיה../images/Emo50.gif

טוב שלי לא לקח שבועיים לפרסם את החידה שלי

קסםkesem

New member
לפחות פורסמה

ומסתבר שהיה שווה לחכות זאת החידה הראשונה שהיא ממש ממש קשה!

למעלה