החוליה החלשה
- הגמר

Rowdy Girl

New member
../images/Emo128.gifהחוליה החלשה../images/Emo128.gif- הגמר

יש למישו רעיון על מה נעשה אח''כ? /=
סיבוב 9
הוראות המשחק: עליכם לבחור מהרשימה הבאה את השיר הפחות אהוב עליכם, לרשום אותו בנושא ההודעה ולידו-
או
כל שבוע יעוף מהרשימה שיר אחד,השיר שיהיו לו הכי הרבה הצבעות, וכך עד שישאר שיר אחד. השיר המועף השבוע הוא:
Sick
רשימת השירים הנותרים:
Little Things
Boy Band תצביעוווו!!!

לושהה

New member
../images/Emo128.gifBoy Band

אוח זה היה קשה
לא איכפת לי מי ינצח,הם בדיוק חצי מהשירים שאני אוהבת שלהם,אז בשניהם אני יהיה שמחה

McFLYkid

New member
../images/Emo128.gifBoy Band

אוףף הייתי בעד סיק!! אבל הולי זה המנצח לדעתיי..

LovE BuSTeD

New member
Little Things

מה יש בליטל טינגס הזה?? בוי באנד וסיק בהרבה יותר יפההההה..

bustedit

New member
אמ.

boy band
וממ.. אולי תעשי החוליה החלשה של סולואים? נגיד כל השירים של מאט כי הם סולואים.. ו.. ממ נגיד הסולו של צ'ארלי זה השיר why וwhen day turns into night ושל ג'יימס.. יש את end up like this וlet it go, cant break through וכל הסולואים שלו..

Rowdy Girl

New member
רעיון

אבל זה טיפשי להכניס שירים שכבר השתתפו כמו קאנט ברייק טרו אבל אפשר לעשות על קאברים או סתם שירים מחוץ לאלבום אבל את השירים האלה לא כולן מכירות ואפילו אני לא חושבת שאני מכירה את כולם כדי לרשום כי היו להם המוןןןןן ואני מכירה אולי 15 ויש להם יותר... ואני דיי בטוחה שעל חלקם הגדול האנשות בפורום לא יודעות על קיומם נראלי שנחכה לדיסק של מאט

לושהה

New member
תמיד אפשר לעשות מצעד או משו..

ואז מכניסים את כ-ל השירים גם של באסטד וגם של סוד ופשוט בוחרים..

bustedit

New member
מההה

איזה קאברים? יש את מיס רובינסון ו.. וואר איז דה לאב.. כאלה יש עוד?

Rowdy Girl

New member
הממ

אלה מה שיש לי משירים מחוץ לדיסק: build me up buttercup end up like this fall at your feet fun fun fun hurra hurra die schule brennt late night sauna let it go mrs robinson my good friend runaway train teenage kicks where is the love tunderbirds are go ויש עוד כמה רק שאנלא זוכרת /= ואני בטוחה שיש עוד שאפילו לא שמעתי עליהם

LovE BuSTeD

New member
רשמת כמעט את כולם חוץ מ..

Mummy trad (איך שרושמים) peches broen eyed girl זהו נראה לי

Rowdy Girl

New member
הא שכחתי אותם /=

כי שכחתי ששמתי בטעות פעם כמה שירים בתיקייה של הוידאו במקום של האודיו-.- ולא הסתכלתי שם

shanibu

New member
../images/Emo15.gifיש את

של SOD- two princess thunderbirds I want you back We're not alone ושל באסטד- lola that's entertainment last summer Hark The Herald Angels Sing

למעלה