החוליה החלשה

kyle chandler

New member
../images/Emo128.gifהחוליה החלשה../images/Emo128.gif../images/Emo168.gif

סיבוב אחרון: ג'רמיה יצא (הזילו דמעה)(או שלא) ונשארנו עם: מיסטר סמית' וקרדי הפעם צריך לתת סיבה להצבעה

demoloc

New member
קרדי

כי סמית' חוץ מסימס הוא הדמות הכי מוצלחת. הוא נחמד , הוא ידידותי , הוא חכם , הוא האנטי-סימס (הפוך לחלוטין).

demoloc

New member
כן...

חוץ מהפרק של הקיר , שבו הוא היה המפקד של כיתה ואמר להם לחצות את הקיר , הוא לא כזו דמות גדולה , הייתי מעדיף את ג'רמיה עליו אם ג'רמיה לא היה קופץ כמו פחדן על סימס ממאחור. סמית' גם היה לו ניסיון התנקשות , אבל הוא לא קפץ עליו כמו נמושה ממאחור. הוא תקף את סימס , יחד עם צבאו.

אסף אא

New member
אולי ג'רמיה קפץ על סימס מאחור,

אבל באותה מידה אפשר להגיד שסימס קפץ על עיירות שלמות מאחור, לא?

demoloc

New member
לא , הוא תקף אותן

זה טקטיקה , שתוקפים עם צבא נקודות רגישות . לא שמחכים שמנהיג צבא ילך לטיול ואז לקפוץ עליו מאחור.

אסף אא

New member
נו? גם מה שג'רמיה עשה זה טקטיקה

לא מחכים שעיירה תהיה בלי הגנה ואז קופצים עליה מאחורה... הא, בעצם כן. מבין את הכוונה?

demoloc

New member
קרב אחד על אחד

זה לא מלחמה. זה קרב אחד על אחד. תחשוב על קאראטה אוקיי? לוחם קאראטה כשהוא נילחם (עם עוד אשנים כמובן) מול צבא עוד ישר תוקף אותם (כלומר אחרי שהוא מוכן לקרב) לעומת קרב בין קאראטיסט לקאראטיסט הוא משתחווה קודם . הבנת?

אסף אא

New member
האמת שלא :)

אבל עזוב, זו הנקודה שמגיע בכל דיון שלנו על סימס - הנקודה בה אני מבין שאתה יותר מידי נעול ולא משנה מה אני אגיד לך אז זה לא יעזור... אז אני חוסך אנרגיה ;)

Omega Dark

New member
קרדי...

מצטער, הוא דמות טובה אבל אי-אפשר שלא לאהב את כל מה שסמית' אומר על ה'....

למעלה