החוליה החלשה

../images/Emo128.gifהחוליה החלשה../images/Emo128.gif

מי שלא מכיר, אני נותנת לכם רשימה של הדמויות בסדרה, וכל יום אתם תצטרכו להעיף דמות אחת ולהשאיר דמות אחת כדי שתקבל חסינות בפעם הבאה.. לדוגמא(דיימון
ג'רמי
) הדמות שתישאר אחרונה, היא כנראה הדמות האהובה ביותר על הפורום!! אז אנחנו ממשיכים ומי שמקבל
חסינות
הפעם הוא דיימון לכן אי אפשר להעיף אותו הפעם, ומי שנאלץ לעוף היא
איזבל
אז ביי ביי איזבל!!! ואנחנו ממשיכים
אלנה סטפן דיימון(חסינות) ג'רמי ג'נה קרוליין מאט אלאריק שילה אליזבת ריצ'רד קרול זאק וילאם אמילי אנה פרל בן קלי הרפר פרדריק

יש D: ../images/Emo58.gif?

פרדריק כמו פעם הקודם כי הוא גרם לסקסי להתחרפן וחוץ מזה הוא חררא של ערפד
כי אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו השבוע ואין לי מושג למה D:

morani871

New member
אלנה../images/Emo127.gif פרדריק../images/Emo128.gif

ומי בכלל ירצה להדיח את דיימון..???
ויש חצי שמות שאני לא יודעת מי הם.. (וראיתי את כל העונה..)

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gif חח גם לי אין מושג מי חצי מהם!

ואם כבר מדברים, מי זה פרדריק.. ?XD

אוקי אני יודעת שתיים מהרשימה הזאת ../images/Emo58.gif

וילאם זה המורה הראשון להיסטוריה לפני אלאריק אני יודעת כי ראיתי את זה בויקיפדיה לפני כמה זמן D: בן זה הערפד שפיתה את בוני וגרם לחטיפה שלה על ידי אנה ואם אני לא טועה הוא גם שונה על ידי אנה אם מישהו יוכל לת את שאר השמות זה יהיה נחמד

../images/Emo60.gif../images/Emo58.gif

קלי-אמה של אנה. ערפדה רבת עוצמה,מבוגרת מהאחים סלבטור בכ-400 שנים. בן-ספורטאי בתיכון לשעבר וברמן מקומי, נהפך לערפד על ידי אנה. וילאם-מורה להיסטוריה בתיכון מיסטיק פולז ומאמן פוטבול. נרצח על ידי דיימון. קרול-אמו של טיילר. ריצ'ארד-אביו של טיילר. ראש העיר של מיסטיק פולז. אליזבת'-אשתו של אלאריק ואמה הביולוגית של אליינה. נהפכת לערפדה על ידי דיימון לבקשתה. שילה-סבתה של בוני ומכשפה, המדריכה את נכדתה.

morani871

New member
../images/Emo58.gif יש טעות..

לאמא של אלנה\אשתו של אלאריק- קוראים איזבל, לא אליזבת'.. ולאמא של אנה קוראים פרל. ותודה על השאר..

פנדורה5

New member
זו הבחירה שלי

אלנה - אני עדיין מחכה להתמוטטות העצבים שיש בדרך כלל כאשר מגלים שחבר שלך ערפד, אבל בינתיים היא מחזיקה מעמד לא רע.
קרוליין - היא בינתיים סתם מעצבנת.

למעלה