החולייה החלשה - סיבוב 4

Thierry Henry

New member
../images/Emo128.gif החולייה החלשה - סיבוב 4

מבול של הדחות השבוע מצמק את מספר הסיבובים בצורה ניכרת ולהלן , התוצאות. ראשון לעזוב אותנו,וויל ביינום
עם 2 הצבעות. "ביינום סובל מתסמונת ONE. הוא יזרוק 40 כתבות לאוויר ואחת תפגע. וביינום הוא כזה. הוא יעשה את אותם הדברים כל משחק, המסירות המפגרות, החדירות עם הראש בקיר שאין להן שום הסבר או שום הוראה מלמעלה, ההגנה המאוד מוזרה שכוללת הרבה דחיפת ידיים מול שופטים אירופאים ששורקים על כל מגע והזריקות המוזרות שלו משלוש שרובן איכשהו, תמיד יבואו כשיש שחקן של 2 מטר שקופץ איתו, אבל את הפנויות הוא יעדיף לאבד בעוד ניסיון מסירה מפגר או סתם כידרור נוסף כאילו מדובר במגרש כדורגל והוא רונאלדיניו." שני לעזוב אותנו הוא ניקולה וויצ'יץ'
גם לו, 2 הצבעות. "לא שווה את הכסף" שלישי לעזוב אותנו הוא יותם הלפרין
וגם לו, 2 הצבעות. "למרות שלפעמים זה נראה שהכניסה עם הראש בקיר של ביינום, או המשחקים החלשים של וויצ'יץ' צריכים להעמיד אותם לפני הלפרין, אבל לדעתי בסופו של דבר, שחקן שבורח מאחריות פוגע בקבוצה יותר משחקן שלוקח אחריות, ולא מצליח." אלכס גארסיה, אסטבן באטיסטה, דרק שארפ לכולם הצבעה אחת והם ממשיכים לעוד סיבוב. והנה השחקנים שנשארו במירוץ על תואר שחקן העונה של מכבי ת"א,
אלכס גארסיה
עמרי כספי
דרק שארפ
טרנס מוריס
מרקוס פייזר
אסטבן באטיסטה אתם מצביעים בשביל השחקן שלדעתכם, תרם פחות משאר השחקנים ברשימה.

Thierry Henry

New member
../images/Emo128.gif דרק שארפ ../images/Emo23.gif

קשה להדיח את דרק שארפ, הקטפן, הנשמה וגם השחקן שאולי הכי שנוא ע"י מי שלא אוהד מכבי. מסמל את הכל בכל מהמושג מכביזם. דרק העונה עשה משהו שקודמיו לא ידעו לבצע. הנפלד ושלף כשלא קיבלו דקות ונכנסו למצב של דרק שהם רק ממלאיי מקום או סותמי חורים , יצאו אז נגד פיני. המרמור היה גדול, הנפלד פרש ולא המשיך בצוות המקצועי של מכבי למרות שהוצע לו, שלף נדד לבלגיה. אבל שארפ? ישב בשקט (באופן מאוד רועש) והיה שם בשביל הקבוצה יותר מתמיד. מתי שקראו לו , נכנס ועשה את העבודה. אולי השחקן הכי יציב של מכבי העונה מהבחינה הזו. קליעות העונשין המכריעות שלקחו אותנו לפיינלפור, השלשות המטורפות נגד סיינה שהביאו בסוף גמר, ההצלות במשחקיי הליגה, כולם חלק בלתי נפרד מהצד הטוב של מכבי ת"א העונה, אבל, לצערנו ואני בטוח שגם לצערו, הרגליים שלו לא נתנו לו את הכוח להחזיק יותר דקות ומה לעשות, ברוב משחקיי העונה הוא לא שותף להרבה דקות ולכן כשאני מסתכל על כל העונה הזו, שארפ יודח רק מעט לפניי פיזר, כי פייזר אולי הציל לנו את העונה לפני הפציעה, שארפ רק המתיק אותה בסוף.

נצל``ש, מי ראוי להיות הקפטן הבא

של מכבי במקרה שאכן דריק יעזוב ? כי אני לא מוצא ישראלי כיום במכבי שיש לו כושר מנהיגות ברמה שמתקרבת אפי` לדריק שארפ.

modz0r

New member
פייזר ../images/Emo128.gif

כי אני בכלל לא מבין למה הוא ברשימה.

modz0r

New member
אומנם

אבל כשבוחנים שחקן צריך לבחון אותו לאורך עונה שלמה, ובעיקר במשחקי מפתח. פייזר שיחק משחקים בודדים בתחילת העונה, ושום משחק מתי שבאמת היה צריך אותו (לא באשמתו כמובן). העניין הוא הרי להגיע לשחקן שעזר למכבי הכי הרבה בסופו של דבר - ופייזר לא עזר למכבי.

Thierry Henry

New member
אז תדיח אותו.

אבל עניין הדקות לא רלוונטי כששארפ וגארסיה עדיין ברשימה.

אסטבן באטיסטה

שחקן מאוד מוגבל עם מהלכים ידועים מראש. המעלה שלו זה הכישרון בסחיטת עבירות. קצת קשה לי להצביע נגדו כי אני מחבב אותו (העצב הטהור שלו אחרי הפסדים משתלב יפה עם רעיון המכביזם, איש צהוב יותר מגארסיה ומוריס יחד) אבל מה לעשות מתוך המעט שנשארו הוא השחקן עם הכי פחות אינטילגנציה.

יו45

New member
כספי

אחד השחקנים הטיפשים במכבי מודל 07‎/‎08 שזה פרוייקט לא פשוט בכלל ,עם קליעה עלובה לשלוש . משום מה הוא מקבל הגנה אוטומטית מרוב אוהדי מכבי , לא אצלי .

../images/Emo128.gifטרנס מוריס

בגלל סוף העונה-וזה לא רק היכולת אלא החוסר חשק(אני מניח שאם הוא לא היה נותן שני שליש עונה ראשונה פנטסטית לא הייתי מתאכזב ממנו כל כך). חוץ מזה שבשביל דולר אחד יותר הוא ילך מפה...

TheWhiteTigris

New member
שארפ

אני מאוד אוהב אותו - אבל הוא פשוט לא קיבל יותר מידי דקות העונה כדי להשפיע כמו שהמלך יכול להשפיע.

למעלה