היום בערב לא תתקיים הסדנא

קסנדרה*

New member
../images/Emo128.gif היום בערב לא תתקיים הסדנא../images/Emo128.gif

סנדרלין ופו אינן יכולות להגיע לסדנא. אז החלטתי שהיום לא תתקיים הסדנא. ניפגש שוב ביום ראשון בשעה 20.30 כרגיל. קסנדרה

מר בד

New member
יצא טוב - אני מרותק עם גב תפוס.

בגלל זה לא הייתי היום בפורום. בגלל זה אני לא בשום מקום. Outch ואני חוזר לשכב. מר בד

femme

New member
מר בד יקר !

מצטערת לשמוע שנתפס לך הגב ובתור מי שסובלת מזה גם כן, אני ממליצה לך להניח על איזור הכאב בקבוק מים חמים לכמה שעות. זה מחמם את המקום ומרפה את השרירים. תרגיש טוב וחזור מהר לפעילות רגילה (אלא אם אתה רוצה להתפנק
).

קסנדרה*

New member
אמממ מעניין כולנו באותן המוּד ../images/Emo13.gif

סנדרלין לא פנויה, פו נסעה לאמה. אני באאוט, מר בד באאוצ' מעניין מי ומה עוד ??? שנהייה כולנו בריאים ליום שני

אהלן לא מזמן הגעתי הביתה איזה יום

שלא נדע, כמה קשים הימים הללו
כבר הספקתי אפילו לתת תגובה או שתיים בפורום הענייני
אבל אני גמורההההה מעיפות נכנסתי לראות מה למדתם היום בסדנא להפתעתי אני לא צריכה להשלים חומר
תרגיש טוב מר בד היקר יום שני קרב ובא מרגש ממש
ביי סנדרלין

femme

New member
ואני גם על הפנים ../images/Emo67.gif

בימים אלה אני "חוגגת" שנה לאבטלה. כל יום שעובר, המצב רק נהייה יותר גרוע וכמות ההודעות בעיתונים הולכת ופוחתת ומשרדי כוח אדם מושכים לי בכתפיים שאין להם מה להציע לי. כואב לומר, אבל האמת היא שהעולם שייך לצעירים ורק לצעירים !!! כנראה שבגילי, אני צריכה לדאוג כבר לחלקת שיש. בעצם מה זה חשוב שיש או סתם מכסה. העיקר שלא יסריח. אפילו אתם, הפורום, כבר לא מצליחים לרומם את מצב רוחי !

צינסקי

New member
פם ? מה קורה לך יקרה

חכי חכי, צינסקי יעלה לך את המורל (כל הדרך עד חיפה). צ.

femme

New member
צינסקי, לא רק שאתה כותב נפלא

אתה גם בן אדם נפלא. ועד יום שני אלהים גדול.

מר בד

New member
תודה לכולכם. מי יתנני בקבוק חם לגב

אני מרגיש ממש כמו שטיח - כזה שאסור לקבל ואו לגלגל... אני תקווה שאחזור להשתמש ברגליי עד יום ב' ולא אצטרך זוג של מישהו מכם. מרבד.

kaya11

New member
האמת מזל.... ../images/Emo13.gif

כי גם אני לא יכלתי להגיע... ביליתי עם שניים מהאחיינים שלי במרתון שר הטבעות בקולנוע ורק עכשיו חזרתי הבייתה... ודווקא היום אני תכף צריכה לקום אז בכלל אין טעם לישון במיוחד כשיש פה שני חתולים בקריז כי הם לא קיבלו אוכל הלילה וגם לא יקבלו כי אגוזי צריך להיות בצום למחר בבוקר.. יש לו תור להפרד מהפונפונים... (כואב אבל הכרחי כשגרים בקומה שלישית במרכז תל אביב...) הסרטים היו מדהימים, במיוחד לראות אותם אחד אחרי השני בקולנוע והשלישי בכלל נהדר אבל זה רק לפריקים של שר הטבעות כמוני... יום נפלא לכולכם מיכל

תגובה מאוחרת מאוד

תגידו, מה קורה לכם, זה רק אני במצברוח נפלא או שכל השאר בדכאון...? תראו איזה יופי העננים, ואיך החקלאים שמחים היום ובכלל... שולחת לכולם חיזוקים. זה נדיר, אז נצלו את זה... שלכם,

למעלה