ה הו הוח הוחל הוחלף הסקר......

../images/Emo128.gifה הו הוח הוחל הוחלף הסקר......

סקר חדש ודנדש צץ לו ואתם מוזמנים להצביע, להשפיע והכי חשוב להכריע. מומלץ לנמק תשובתכם פה בשרשור, אם ישנה תשובה שלא מוצגת באפשרויות אתם מוזמנים להוסיפה כאן. אז קדימה, תנו לאצבעות ללכת במקומכם.

S m e l l y Cat

New member
הצבעתי

קודם כל עליי לשבח אותך על מס' התשובות שאת עושה בסקר. בד"כ עושים 3-4 וזה לא כיף. וגם שלך מצחיקות. אז הנה קחי צל"ש! ואני גם לא רוצה ספויילרים אני שונאת ספויילרים אבל תמונות אני אוהבת ממ ולכן לא אוכל לעמוד בפניהן.. אלא אם כן הן יהיו ממש ממש מספיילרות ואז לא !

תודה רבה על המחמאה

זה מצחיק כי היום כשכתבתי את התשובות תהיתי לעצמי אם זה בסדר כל כך הרבה תשובות ושלפעמים חלקן לא באמת רלוונטיות אלא סתם מצחיקות. אבל אם את ומרת שזה כיף אז תענוג בשבילי. ובכל מקרה אני הצבעתי כמובן לחמור ביותר- שום ספוילר אפילו לא הקטנטן שבקטנטנים...

../images/Emo127.gif!

אני לא רוצה ספויילרים אבל אני רוצה לדעת הכל על השחקנים שיהיו שם

Gilliana

New member
טוב, אני בחרתי באפשרות מס'...

... נו באמת - מי זוכר איזה מספר, אבל התשובה היתה שאשתדל לא לקרוא משהו מספיילר אבל כן אקרא כתבות וכן אראה תמונות. למה? בגלל העיתונאית שבי שרוצה להביא לכולכם מידע חם מהתנור אבל מצד שני באמת לא רוצה לדעת משהו שיהרוס לי את הסרט.

o n o f f

New member
אה מעולה! אהבתי...

"אין ביכולתי לענות כרגע אני עם מצלמה ביד מאחורי השיחים בסט הצילומים" טוב אז הינה הנימוק...ממש לא איכפת לי לקרוא ספויילרים..להיפך. א. עבר הרבה מידי זמן מאז הימים הטובים של הסידרה...ואני לייה על כל פיסת מידע חדשה...(קשים הם חייהם של המכורים.) ב. אני חושבת שכבר אמרתי, אבל לא נראה לי שזה משנה אילו ספויילרים אני אקרא כריס יצליח להפתיע אותי... ג. כל עוד מאלדר וסקאלי שם...לא כל כך איכפת לי מהעלילה....(סתתתתתתתתתתתתתם)

אני חייבת לשאול משהו

אני למשל גם כשהסדרה שודרה אפילו את תקציר הפרק בעיתון לא קראתי. נמנעתי מכל קשר ומידע שעלול לגלות לי אפילו בחצי דבר מה הולך לקרות בפרק. ואילו עכשיו, בעיקר כי עבר זמן רב מאז הפרק האחרון נראה לי שחלק גדול מההתרגשות היא לא לדעת מה יקרה. לא הורס לך ספוילירים? לדעת מה יקרה? כלומר לא בהכרח את הסרט עצמו אלא את התרגשות של לפני? את העלאת הספקולציות שלך עצמך ללא ידיעה מוקדמת? ולגבי זה שכריס יצליח להפתיע אני תומכת בזה במאה אחוז!

o n o f f

New member
הממממ....

קודם כל אני לא מאמינה שהיו ספויילרים באמת לגבי הסרט...זאת אומרת את המתח האמיתי לא באמת יהרסו...ולכן לא אכפת לי לקרוא...אבל יש משהו שאני אוהבת במיוחד בתיקים, שכששומעים את הרעיון ככה באויר הוא נשמע דבילי...(תספרי למשהו בקול רם על הסדרה ותגידי לי איך זה נשמע...) אבל אז כשאת רואה את זה על המסך פתאום זה כזה: בואנה זה טוב... חוץ מזה אני גרועה בלדחות סיפוקים...אני לא מאמינה שאני אוכל להתאפק עד הקיץ הבא! והפאנץ' זה לא תמיד מה שעושה לי את זה..אני אוהבת לראות דווקא את הדרך לסוף....וכשתשמעי איך אני בוחרת ספר טוב..בכלל תחשבי שמשהו לא בסדר אצלי....(כן אני קוראת את העמוד האחרון לפעמים...וככה אני מחליטה)

שעת סיפור

לפני שנים רבות, בערך 11 שנים, סיפר לי אדם שאינני זוכרת מיהו סיפור מופרך, על שמועה שהוא שמע שבסרט של תיקים מאלדר וסקאלי כמעט יתנקשו אבל דבורה קטלנית תעקוץ את סקאלי מה שיגרום לכך שהם לא יתנשקו בסוף. בשעתו זה נשמע לי הדבר הכי מגוחך, מופרך והזוי שיכלתי לשמוע. הרי מה למאלדר וסקאלי ולנשיקה. ולמה שתבוא דבורה קטלנית בדיוק אז? ולמה שתעקוץ דווקא את סקאלי? מיותר לציין כמובן שמדובר בסצנה הבלתי נשכחת בסרט. לשמחתי הרבה לא זכרתי את מה שאותו אחד סיפר לי כשהסרט יצא כי זה היה הרבה לפני הקרנת הסרט אך מוסר ההשכל הוא שלפעמים הספוילר הכי מופרך יתברר כנכון וגם תחת מעטה הסודיות והחשאיות הכבד ביותר יכולים לצוץ להם ספוילרים. לגבי דחיית סיפוקים אני מבינה אותך, באמת, יש לי דוקטורט באי דחיית סיפוקים, רק בנושא של תיקים זה מצליח לי.ואני מסוגלת להתאפק. לא באתי חס וחלילה לשכנע אותך בצדקת דרכי או משהו כזה, פשוט מאוד מסקרנת אותי דרך החשיבה שלך, איך זה שלדעת מה יקרה או את הסוף לא הורס לך את כל העלילה....

o n o f f

New member
לא חשבתי שרצית לשכנע אותי:)

בכל אופן זו דרך החשיבה שלי...(וכן לפעמים היא עקומה...אבל היי אני בלונדינית:) )

1Shir

New member
אצלי ההנאה מהסרט לא קשורה לידיעת ספויילרים

אני נהנית מהסרט עצמו, לא מאלמנט ההפתעה. בגלל זה אני נהנית בצפייה שניה לא פחות מצפייה ראשונה.

זה לא אלמנט ההפתעה כמו שזה אלמנט ההתרגשות

כשאני הייתי רואה פרק או את הסרט הראשון באתי אליו בהתרגשות של "הכל יכול לקרות" . הכל פתוח . ובסרט הראשון אני חייבת לציין שהם ענו על כמה מהציפיות שלי ויותר מכך. וברגע שיודעים כל מה שקורה בסרט אין שום ציפייה. לפחות ככה אני רואה את זה. לרוב, אני משתדלת גם בסרטים, ספרים וסדרות לא להחשף לספוילרים אבל זה פחות קריטי לי. רק בתיקים זה נושא קריטי. ואני חושבת שגם אני נהנית מצפייה בפעם ה 5 כמו בפעם הראשונה כי מגלים עוד ועוד דברים ומבינים עוד ועוד דברים. בכל מקרה ההנאה היא מהסרט לא?

1Shir

New member
כן, ואני אסביר לך עוד משהו לגבי מה שכתבת

אלמנט ההתרגשות הזה שאת מדברת עליו אכן מופיע רק בפעם הראשונה, אבל אצלי הא נצרב בהרגשה. כל התחושות שחוויתי בפעם הראשונה חוזרות אלי שוב ושוב (ואפילו בעצמה חזקה ועמוקה יותר) בצפיות חוזרות ונשנות. זה חלק ממה שהופך צפייה חוזרת ליותר כייפית. התרגשות שניה הרבה יותר כייפית מהתרגשות ראשונה וכן הלאה
זה כמו קשר עם בנאדם שככל שמתקרבים יותר, זה אפילו יותר מרגש.

צודקת ואם נשתמש בדוגמא שלך

אז ספוילרים מבחינתי זה כמו שאני אכיר מישהו וכבר בדייט הראשון יודיעו לי איך יגמר הקשר ומה יקרה במהלכו...

aerynsun

New member
בחרתי ב...

אני לא רוצה להחשף לשום ספוילר אבל העולם לא יתמוטט אם כן., אבל מאוד רציתי לבחור באופציה של המצלמה מאחורי השיחים. DAMN

למעלה