ים וחיות אחרות.....

ChilD SouL

New member
../images/Emo128.gifים וחיות אחרות.....

אוקיי אז ככה
הסיפור שלי מתחיל בכך שלפני יותר מחצי שנה נפרדתי עם ה-
מסיבות כאלה ואחרות. החלטנו שנשאר בקשר ונראה איך ילך ואם יהיה יותר מדיי קשה לשנינו - ננתק אותו לגמרי. הכל היה פסדר כמה שבועות, אבל אז התחלנו לריב, להתווכח והרבה פעמים הוא ניתק את הקשר ואמר שזהו, יותר לא מדברים ולא כלום. (היינו בקשר רק דרך הנט) כל פעם למחרת הוא היה חוזר בו וממשיך לדבר איתי. אחרי כמה חודשים של התאוששות, נכנסתי לקשר חדש. כמובן שה-
לא יודע על כך, כי אני לא רוצה לפגוע בו אבל מצד שני הוא לא מפסיק להציק לי, לבקש הזדמנות נוספת, לומר עד כמה לחייו אין משמעות בלעדיי, עד כמה הוא זקוק לי ושהוא היה טיפש שנתן לי ללכת. אמרתי לו לא פעם ולא פעמיים שאני המשכתי הלאה, שאני לא אחזור אליו ולא משנה מה, שאין לנו כזוג עתיד ושיפסיק כבר לנדנד לי לגבי זה, שימשיך הלאה בחייו
אבל כלום
זה לא קורה. (גם אם לא היה לי מישהו חדש לא הייתי חוזרת אליו) הוא אפילו התחיל להתקשר, לבקש פגישות וכל זה לזכר הימים ההם, אבל אני יודעת שזה לא ככה ושהוא רוצה דברים שמעבר לזכרון נטו. אני כבר לא יודעת מה לעשות
אני יודעת שאני צריכה לספר לו שיש לי מישהו ושאני המשכתי הלאה, אבל אני לא רוצה לחשוב אפילו על מה הוא יעשה או למה זה יגרום לו. יש למישהו הצעות

HyPeR SoNiC

New member
ספרי לו

ניסית כל דבר אחר...... אז אולי הגיע הזמן שהוא ידע וירד ממך? חשבת על זה?

ChilD SouL

New member
אמרתי שחשבתי על זה.....

אבל הבעיה היא שאני לא יודעת איך הוא יגיב ומה זה יעשה לו. ולא פעם הוא רמז לי על פסי רכבת, אם אתה מבין למה אני מתכוונת. אז... זה דיי יהרוס אותו.

behappy

New member
תשמעי...

את לא יכולה לקחת אחריות כזו גדולה על חיים של מישו אחר. אני מציעה לך בהדרגה לנתק את הקשר איתו,לא לפחד להיות מגעילה לפעמים אם צריך אפילו. גם לי יש בעיה דומה עם אקס קרצייתי במיוחד שכבר כמה זמן מנג'ס ובשבוע שעבר זה הגיע לשיא. אז נעשים מגעילים,אין ברירה.. אם את ב-א-מ-ת רוצה להתנתק ממנו,וגם שלא יקרה לו משו רע,כי לכי תדעי..הדרך הכי טובה היא פשוט להפוך לאיכסה.אין ברירה אחרת לדעתי
לפעמים שיקולי הדעת ההגיוניים לא יעבדו וכמה שיחות שלא תעשי איתו לא יעזרו. בהצלחה!!!

ChilD SouL

New member
הייתי נחמדה, הייתי רעה הייתי הכל...

אבל כלום לא עוזר
לא עניתי להודעות שהוא שולח ושיחות ועדיין, זה לא מפסיק

תראי...

אם הוא לא רוצה להבין בדרך הפשוטה-הקלה.. כנראה שהוא יצטרך להבין את זה בדרך הקשה...וכן לצערך הרב, הדרך היחידה היא שתגידי לו שיש לך מישהו אחר, שהמשכת הלאה. ניסית להיות נחמדה, שמר איתו על קשר, לא סיפרת לו כלום...הוא ממשיך בהתנהגות שלו, וכן זאת התנהגות מעיקה. מעכשיו, זה כבר לא באחריותך איך הוא יקח את זה או מה זה יעשה לו.. כי את ניסית למנוע את זה\, ןבתכלס הוא הביא את זה על עצמו!

ChilD SouL

New member
לא באחריותי אבל....

אם יקרה לו משהו כתוצאה מכך זה יהיה בגללי.

מאמי...את חייבת להבין..

שלא כל דבר, טוב או רע, מתרחשים בגללך.. אם הוא יעשה משהו, זה יהיה מבחירתו...אשמתו בלבד:)

מיטללל

New member
שמעי

להישאר איתו בקשר, לא לספר לו את האמת, נותנים לו תקווה. ולטווח הארוך זה אומר לפגוע בו יותר מאשר פשוט לספר לו את האמת. כי במצב של היום הוא תקוע. לא ממשיך הלאה. אני מבינה שזה קשה לך.. שיחות כאלה תמיד קשות, אבל במקומך לא הייתי דוחה את זה. בנוגע אליו, בחור צעיר, שיש לו חברה, משפחים, חיים, לא יסיים את החיים שלו כל כך מהר. לא בגלל שאקסית שלו (שהוא כבר לא איתה מצאה מישהו אחר) זה סתם איומים. אולי כדי להפחיד אותך. אולי סתם מחשבות נמהרות (מי לא אמר בחיים שלו פעם "בא לי למות!") אני דיי בטוחה שלא יקרה כלום. אל תדחי את זה. תספרי לו. תשחררי אותו... מיטל

למעלה