../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעם המצב רוח שלי../images/Emo15.gif
עכשיו גם הכתבה הזאת עיצבנה אותי מתחילתה ועד סופה (הממ אני נשמעת כמו אמנית מעורערת) ""להיט בגלגל"צ היום הוא זה שמוביל לכתבה לעיתון, שמובילה להופעות בטלוויזיה ולהפיכה של השיר לרינגטון"
כן אני יודעת שככה זה עובד..אבל.. אויי איכסע
אמן מצליח זה אמן שעושים לי רינגטון
מה נסגר עם החברה שלנו
לא..אין לי רינגטון של "איתי"..תהרגו אותי
ועדיין השיר הזה מנגן אצלי 24/7 (חוץ מהשעות שאא"ה מתנגן) ככה מודדים הצלחה
ככה מודדים איכות
גלגל"צ זו תחנה שאני די מחבבת...אבל תרבות ההאזנה שלי לרדיו לא מבוססת כל כך על נאמנות יש 4 תחנות שאני "שומעת" 102-רדיו ת"א (טוב יש נאמנות רק לתוכנית בוקר
) 100- רדיוס 99esc וגלגל"צ.. אז כשאין מה לשמוע באחת אני פשוט מעבירה לשנייה..וכשנמאס לי מכולן אני עוברת לפלייליסט שלי במחשב ממש ממש מוזר לי שתחנת רדיו תכתיב לנו מה הולך עכשיו ומה לא הולך הייתה לי שיחה על זה גם עם חברה שלי.. ממש לא מזמן עוד ב"עידן התמימות" כשחשבתי שהפלייליסט בסך הכל גמיש ולא כזה משמעותי אז היא צעקה עליי ש..איך היא אמרה את זה.."זה מרים אומנים ומפיל אומנים..זה פשוט דבר נוראי" ואז קלטתי את השטחיות
9 אנשים יושבים ומחליטים מה אני הולכת לשמוע
מי מינה אתכם לשלוט על העולם
טוב אני מנסה להירגע קצת
(סליחה על החפירה
) אני רוצה להפנות אתכם למשפט הבא: "הפלייליסט משפיע לא רק על מצבם הנפשי של האמנים, אלא גם על עתיד אלבומם החדש. במקרים רבים מחליטות חברות התקליטים לעכב הוצאת אלבום או להקדים אותה בהתאם להצלחתם או אי-הצלחתם של הסינגלים להיכנס לפלייליסט של גלגל"צ. כך קורה שאפילו אמנים מובילים דוחים את מועד יציאת אלבומם כאשר שום שיר מתוכו לא נהפך ללהיט. במקרים אחדים מחליטים בחברות התקליטים לגנוז אלבומים." עכשיו..זה די ברור שלא ממש מתכוונים לאמנים כמו קרן שהשם שלהם אמנם חדש אבל לא לגמרי והרי יש לה כבר סינגל אחד בפלייליסט..במקום הראשון (כבוד
) אבל אא"ה חייב להיכנס..אין מה לעשות.. זה מאוד חשוב לאלבום הבא אז אני רוצה להזכיר לכם שוב לא להפסיק עם ההצבעות השבוע היה הפרש של 3 קולות בינה לבין גבסו לגבסו יש שיר מדהים וגם לו יש עדת מעריצים מאוד חזקה לכן חייבים להפציץ השבוע כדי שההפרש יהיה מינימום 300 - 400 קולות שיבינו מי שולטת
תצביעו המון (בלי "הדורבנים" הפעם) כדי ששבוע הבא נוכל להצביע גם לאא"ה והוא יהיה מקום ראשון
אני סומכת עליכם
קרן סומכת עליכם..