כאילו לכבודינו-כתבה על גלגל"צ

../images/Emo128.gifכאילו לכבודינו-כתבה על גלגל"צ../images/Emo46.gif

כתבה על הפלייליסט של גלגל"צ בהארץ, אתם מוזמנים לקרוא ולהפנים... ככה עובדת התעשייה היום...

שגעוגי

New member
כבר השמעתי את קולי בנושא הזה..

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1099&msgid=69255762 זה הניק הקודם שלי^^

KPeles

New member
ומצד שני

השיטה הזו כל כך עזרה לקרן ופעלה עד עכשיו רק לטובתה. קרן בחיים לא הייתה זוכה לחשיפה כל כך גדולה בזמן כל כך קצר עם שיטה אחרת (ואני לא מדבר רק על "איתי", אלא גם על "ואת", "לשם" ו"נובמבר" שבנו לה את השם). אני לא יודע אם הפורום היה כל כך פעיל כמו שהוא בלי השיטה הזו, שבעצם הביאה את קרן להכרה של חלקנו, אם לא רובנו. אני לא בעד השיטה הזו, בכלל לא, להפך. אני חושב שהיא מוטעית ולא הוגנת, אבל עדיין מוזר לשמוע דווקא מאנשים שאוהבים את קרן כעס כזה.

אני כ"כ הסכמתי עם חווה אלברשטיין

בכתבה.. והיא דווקא לא מהזמרות האהובות עליי.. צריך ללכת עם האמת שלך ולא עם מה ישמיעו בגלגל"צ וזה גם מה שעשו פה דרך אגב ב"אם אלה החיים".. לא הלכו לפי מה שגלגלצ ישמיעו אלא לפי מה שהכי אהוב על קרן ו/או על ההפקה שלה ואני מסכימה יותר עם הגישה הזאת. אני פשוט חושבת שהאומן או חברת התקליטים לא צריכים להחליט על יציאת דיסק לפי ההשמעות של הסינגלים בגלגלצ. ברור שגלגלצ עזרה לקרן לפרוץ החוצה, אבל מה שעצוב פה שגלגלצ יחליטו עם קרן תמשיך לפרוץ או לא ולזה אני מתנגדת לזה שחבורה של 6-7 חיילים ישבו ויחליטו מה כן נשמע ומה לא. איזה אומן יפרוץ החוצה ואיזה אומן שהוא יכול להיות הכי אדיר בעולם יפשוט את הרגל בעקבות גלגלצ וגם יעזוב את המקצוע... אני ממש מתגעגעת לצה"ל 2.. לימים ההם.. לפני 13 שנה... איזה תחנה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעם המצב רוח שלי../images/Emo15.gif

עכשיו גם הכתבה הזאת עיצבנה אותי מתחילתה ועד סופה (הממ אני נשמעת כמו אמנית מעורערת) ""להיט בגלגל"צ היום הוא זה שמוביל לכתבה לעיתון, שמובילה להופעות בטלוויזיה ולהפיכה של השיר לרינגטון"
כן אני יודעת שככה זה עובד..אבל.. אויי איכסע
אמן מצליח זה אמן שעושים לי רינגטון
מה נסגר עם החברה שלנו
לא..אין לי רינגטון של "איתי"..תהרגו אותי
ועדיין השיר הזה מנגן אצלי 24/7 (חוץ מהשעות שאא"ה מתנגן) ככה מודדים הצלחה
ככה מודדים איכות
גלגל"צ זו תחנה שאני די מחבבת...אבל תרבות ההאזנה שלי לרדיו לא מבוססת כל כך על נאמנות יש 4 תחנות שאני "שומעת" 102-רדיו ת"א (טוב יש נאמנות רק לתוכנית בוקר
) 100- רדיוס 99esc וגלגל"צ.. אז כשאין מה לשמוע באחת אני פשוט מעבירה לשנייה..וכשנמאס לי מכולן אני עוברת לפלייליסט שלי במחשב ממש ממש מוזר לי שתחנת רדיו תכתיב לנו מה הולך עכשיו ומה לא הולך הייתה לי שיחה על זה גם עם חברה שלי.. ממש לא מזמן עוד ב"עידן התמימות" כשחשבתי שהפלייליסט בסך הכל גמיש ולא כזה משמעותי אז היא צעקה עליי ש..איך היא אמרה את זה.."זה מרים אומנים ומפיל אומנים..זה פשוט דבר נוראי" ואז קלטתי את השטחיות
9 אנשים יושבים ומחליטים מה אני הולכת לשמוע
מי מינה אתכם לשלוט על העולם
טוב אני מנסה להירגע קצת
(סליחה על החפירה
) אני רוצה להפנות אתכם למשפט הבא: "הפלייליסט משפיע לא רק על מצבם הנפשי של האמנים, אלא גם על עתיד אלבומם החדש. במקרים רבים מחליטות חברות התקליטים לעכב הוצאת אלבום או להקדים אותה בהתאם להצלחתם או אי-הצלחתם של הסינגלים להיכנס לפלייליסט של גלגל"צ. כך קורה שאפילו אמנים מובילים דוחים את מועד יציאת אלבומם כאשר שום שיר מתוכו לא נהפך ללהיט. במקרים אחדים מחליטים בחברות התקליטים לגנוז אלבומים." עכשיו..זה די ברור שלא ממש מתכוונים לאמנים כמו קרן שהשם שלהם אמנם חדש אבל לא לגמרי והרי יש לה כבר סינגל אחד בפלייליסט..במקום הראשון (כבוד
) אבל אא"ה חייב להיכנס..אין מה לעשות.. זה מאוד חשוב לאלבום הבא אז אני רוצה להזכיר לכם שוב לא להפסיק עם ההצבעות השבוע היה הפרש של 3 קולות בינה לבין גבסו לגבסו יש שיר מדהים וגם לו יש עדת מעריצים מאוד חזקה לכן חייבים להפציץ השבוע כדי שההפרש יהיה מינימום 300 - 400 קולות שיבינו מי שולטת
תצביעו המון (בלי "הדורבנים" הפעם) כדי ששבוע הבא נוכל להצביע גם לאא"ה והוא יהיה מקום ראשון
אני סומכת עליכם
קרן סומכת עליכם..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכן גמני קצת בשוק../images/Emo15.gif

פה

I מ י ר ב I

New member
לא הבנתי בשביל מה הישיבה הזו...

ביום ד'... למה שהרדיו יחליט מה אנחנו נשמע? הרי הרדיו נוצר בשביל מאזינים ובשביל לקדם זמרים ויוצרים... אז למה לקטול בכלל? הרי משדרים כל היום וכל הלילה,חוזרים כל פעם על אותם שירים. מה הבעיה להשמיע הכל??? לא מובן לי...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

את כזאת חמודהההההההההההההההההההההההההההההה
אממ כן זה נשמע הכי מוזר בעולם אבל כן ככה זה בערך..אנשים שמחליטים בשבילך מה תשמעי ונכון..הם גם ככה חוזרים על עצמם אז זה מפגר.. אבל ככה הם עובדים אני לא בעד זה כמו שהבנת כבר
וגמני לא מבינה בשביל מה זה אבל אי אפשר לשנות את זה
לפי מה שהבנתי גם תחנות אחרות עובדות בשיטה הזאת..של פלייליסט אבל בגלל שהפלייליסט של גלגל"צ הוא הכי חשוב וחזק (ומשפיע) הוא הפלייליסט היחיד שיש כל כך הרבה רעש מסביבו

perrinat

New member
לא ממש...

התחנה יכולה להחליט איזה שירים לשדר ואיזה לא. אם הד ארצי רוצים לשדר כל היום שירים של האמנים שלהם בלופ שיפתחו תחנת רדיו. שיטת הפלייליסט אולי מעצבנת, אבל הרבה אמנים חייבים לתחנה את ההצלחה שלהם. ולא צריכים להיכנס להיסטריה אם סינגל אחד לא נכנס לפלייליסט...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifנכון..../images/Emo15.gif

גם קרן חייבת חלק מההצלחה שלה לחרישה המטורפת של גלגל"צ על איתי אבל אני לא באמת מתעצבנת שאא"ה לא נכנס (עדיין לא..עדיין לא נכנס) פשוט יצא לי להתעסק בקטע הזה בזמן האחרון וקצת כואב לי שכמו שאמנים חייבים את ההצלחה שלהם לגלגל"צ יש אמנים שלא הצליחו אפילו להתרומם בגלל גלגל"צ - יש כאלה שהכישלון שלהם היה קשה והיסטרי..ורובו בגלל הפלייליסט
זה עצוב קצת

perrinat

New member
הם גם לא אחראים לכישלון

הם עוזרים לחשוף אמנים/שירים. אף אחד לא נכשל כי הוא לא הושמע בגלגל"צ. אולי היו שפספסו בגלל שהם לא נחשפו מספיק וזה בגלל שאולי הם לא מכוונים למיינסטרים או שהם סתם גרועים ומי שכן טוב יצליח בלי גלגל"צ [לדוגמה- "בית הבובות"].

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיש בזה משו../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

אל תצעקי עליי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אייי חוש הומור

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

גמני לא באמת מבינה כלום.. אבל אני חופרת כל כך הרבה על הכלום הזה..שחושבים שאני מבינה מהחיים שלי שיטה טובה
בדוק

LaviDavi

New member
אולי יהרגו אותי פה אבל אני לא ממש מ

מסכימה עם זה... אני חושבת שאם גלגל"צ הייתה כמו התחנות האחרות שאין להם כזאת ישיבת פלייליסט וזה אז לא היו שומעים אותה כל כך הרבה אנשים. אני, כאחת ששומעת את גלגל"צ המון יכולה להגיד לכם שזה דווקא בסדר מבחינתי [למרות שלא הכניסו שיר של מישהי שאני ממש אוהבת ועל זה התעצבנתי]. אם גלגל"צ היו מקבלים כל שיר לפלייליסט שלהם אז הם היו כמו כל התחנות האחרות וכשאני שומעת רשת גימל למשל אז עד שיוצא לי לשמוע שיר שאני אוהבת לוקח הרבה זמן.. יכול להיות שגלגל"צ באמת קצת מחמירים עם הסינון של השירים והם יכולים קצת להתגמש, פחות לחרוש על שירים שהם שמים כל הזמן ולתת במה ליומרים וזמרים חדשים אבל אני לא בעד שכל שיר ייכנס. את קרן הכרתי דרך גלגל"צ ואי אפשר להגיד שהם לא עזרו לה להיכנס לתודעה של אנשים.. אתם כועסים פה יותר מידי על זה שלא הכניסו את הסינגל השני שלה לפלייליסט אבל זה לא אומר כלום.. היו גם כמה סינגלים של מירי מסיקה שלא נכנסו ותראו לאן היא הגיעה!

בגדול אני מסכימה עם הרוב../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רק שהם לפעמים לא נותנים הזדמנות לזמרים שעדיין לא ממש מפורסמים ואז הם לא מצליחים לפרוץ

למעלה