כמה עובדות....כמה תקוות...

../images/Emo128.gif כמה עובדות....כמה תקוות...

כמה עובדות, כמה בקשות, כמה תקוות..
נכון לסוף שנת תשס"ג חיים בגולת ארה"ב 400 אלף ישראלים
הערכה גסה היא שישנם עוד 150 אלף העובדים בארה"ב ללא רשיון עבודה.
כ - 10 אלפים אחים ואחיות ישראלים חיים ועובדים בארה"ב ואירופה.
משכורת של אח/ות בארה"ב מגיעה עד 10K (עשרת אלפים דולר) לחודש. ( (וותק אינו מהווה מדד - נסיון מוכח - כן)
קיימת דרישה הולכת וגוברת לאחיות בארה"ב. (ראו מודעות דרושים בניו יורק טיימס למשל..)
כ - 1750 בוגרי מגמת סיעוד בשנת תשס"ג בארץ מתוכם ימצאו עבודה כ ?
תקנים לאחיות בבתי החולים ובקופות החולים מוקפאים לשנה הקרובה.
הדרישה המועטה היא לכוח אדם עם לפחות שנתיים נסיון בעבודה.
ערך שעה של אחות אקדמאית בארץ עם 26 שנות וותק, ללא משמרות ותוספות מתחת לשולחן - 31 ש"ח ברוטו ( 7 דולר לשעה = עבודה במק'דונלדס).
ואנחנו ש ו ת ק י ם. והלוואי שבשנה הבאה עלינו לטובה - יכירו בנו כמקצוע נדרש, יעריכו עבודתנו וערכה - אך ממש, יפשירו תקנים ויתנו קצת תקווה, כי הרי אין כמונו - מלאכי אהבה.. והלוואי ... שתהיה זו באמת שנה טובה..

טומי*

New member
שנה טובה !../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo140.gif

למנהלת ברבורה, ולכל הגולשות/ים שנה טובה מאושרת ומתוקה ! וחג שמייח!

zvuli

New member
מאוד מענין

ברבורית דרך אגב בארה"ב חסרים קרוב ל-200.000 nurses. את מאוד מאוד צודקת בכל הקשור למשכרת.ואולאי ורק אולאי זו הסיבה שאני מאוד נהנה ללכת לעבדה. אם כי אני מאוד אוהב את העבודה(מאוד מקצועית). אני מוכרח לציין שפה הם מפצים אותך על כל מאמץ-(אפילו קטן שאת\ה עושה.לדוגמא את זוכרת את הפסקת החשמל שהייתה פה ליפני כ 3 שבועות, אז העבודה החליטה שבגלל שיש כצת חשך הם ישלמו פי 3 על אותם ימים-וזה המון כסף מאוד מאוד עצוב לישמע על המשכרת בארץ.....ממש מביך אז שיהיה רק טב ושנה טובה זבולי

../images/Emo4.gif מביך..????

... יש לי כמה סופרלטיבים נוספים לתאור המצב.... אבל, לא בערב השנה החדשה... אולי, פעם. והעיקר: שוב - שתהיה שנה טובה

שרונהה

New member
לברבורה לבנה ולחברי הפורום בלבן

שנה טובה לכולכם.... מלאכים לבנים.... שתהיה לכם ולנו שנה נהדרת שנת בריאות... שנה שבה יגלו את התרופות לכל המחלות.... שנה שבה כדור אנטיביוטיקה אחד ירפא מחלת סרטן.... שנה שבה זריקה אחת תעמיד משותקים על רגליהם... שנה שבה קרם פנים.... יחליק תוך שניה ת'קמטים וימחק ת'פצעים.... שנה שבה תהיה לכולנו רפואת הנפש ורפואת הגוף...... מאחלת לך ברבורה ולכל אחד ואחת מכן שנה של שפע, בריאות ואהבה... אגב, בסוד בסוד אגלה לכם שיש לי אחות בלבן והיא עובדת כבר שנים בחדר מיון של בית חולים ביקור חולים בירושלים

../images/Emo68.gif תפסתי אותך שרונה...../images/Emo41.gif

תודה יקירה...רק תגלי לי בסוד - למה לא ראיתי את אחותך כאן בפורום עוד? ואני מאחלת לנו במשפט אחד קצר... שנבוא לעבודה כל בוקר בביגוד מגונדר,
ונשב ונרכל על ימין ועל שמאל,
ובין לבין - גם נשב ארוחת שחיתות לאכול,
ושלא תהיה לנו עבודה - אבל משכורת שמנה.. (איפוא האיקון של ה $$$) כי כל עם ישראל יקבל בשנה הזו מתנה -
אושר הרבה, וגם עושר ומעות... והעיקר: מהאדמה הזו יכחדו המחלות... ושד"ר לב, וד"ר מוח, וד"ר נפש וד"ר גב...
ירדו מ"דרך המלך" לדרך אגב...
ורק ד"ר אחד יעבוד בשעות בוערות...
זה שיהפוך אותנו במחי יד ליפות וצעירות...
משפט אמרתי....הרגל מגונה ומר.... כשאני מתחילה בברכות, זה אף פעם לא נגמר...

למעלה