נורות אדומות

הרבה הרבה מעבר לזה

הרשת מלאה באנשים ומקומות שררוצים מאמינים שיש להם הרבה תשובות לשאלות שאתה ממש עוד לא יודע איך לשאול חלק מהם באים מתוך הרצון האמיתי לעזור לאנשים מתוך האמונה שכשיהיה טוב לך אז יהיה טוב גם לי ואחרים עוזרים מסיבות אינטרסנטיות ובכוונה ברורה של אחריי שאני יעזור לך אתה תעזור לי או שבזה שאני עוזר לך אתה בעצם עוזר לי ואתה בכלל לא מודע לזה איך אני יכולה לאבדיל? איך אני יכולה לדעת שמדברים איתי ועוזרים לי בגלל שרוצים לעזור או בגלל שרוצים לנצל? שם

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
איך את יכולה לדעת?

טוב, את שואלת שאלה חשובה. אבל התשובה הרי ניתנת באתר הזה. אם תשימי לב לטיפים שרשומים שם, ותפעלי לפיהם, מן הסתם תוכלי לשמור על עצמך. נכון, הרשת מלאה מתחזים, נוכלים, שקרנים, נצלנים. הם לא הרוב, אבל הם המסוכנים -- ולכן צריך, בעיקרון, לחשוד בכל אחד... אם תסמכי על האינטואיציה, הרגישות והתבונה שלך, ותשתמשי בטיפים שבאתר, סביר שתוכלי להבדיל ולמצוא קשרים אמיתיים ואייכותיים ברשת. בהצלחה!

ההיא משם, היי

אני מבינה ללבך. ואני יכולה להבין כמה כששואלים וזקוקים למילה מעומק הלב רוצים להרגיש שאיכפת ושזה כנה. אני חושבת ומאמינה שממהותו של הפורום כאן למשל הנתינה מגיעה ממקום שאיכפת. שיש רצון אמיתי להושיט יד ולעזור ברגעים כאלה או אחרים. גם התחושה הזאת מורגשת במילים ובמה שעובר בין השורות. מכל הלב אני יכולה לומר לך. שאם את מחפשת פינה חמה לפתוח את לבך ולקבל/לספוג עידוד ומילה טובה. אנחנו כאן בשבילך נסי תראי ותרגישי. אני מאחלת לך שיהיה לך הרבה טוב מדליה.

אוקי, יש לי רעיון.....

קודם כל אם את זקוקה לעידוד ותמיכה עכשו או בזמן כלשהוא אז קחי את זה. אל תייסרי את עצמך במחשבה של האם וכו´, לכל אחד/ת מאיתנו גם ככה כבר מכבידה פקלעה כזו או אחרת. חבל להוסיף.... "תקשיבי" למילים שישלחו/שולחים, ו"תרשי לעצמך" להרגיש טוב ולהתעודד אם זה יתאים לך ויגע ללבך. פשוט לכי עם זה/על זה. ומתוך ניסיון... את כבר תראי שמכל ההודעות לפעמים לאט לאט נוצרות גם חברויות, כימיה עם מישהו/י. פשוט תמשיכי ואת תראי לבד/תרגישי. יום טוב וקל שיהיה לך, מדליה.

למעלה