סיפרתי לאמא

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo128.gif סיפרתי לאמא ../images/Emo128.gif

כן, כן, אני זה עם האמא שתמות ביום שהיא תגלה על הבן שלה. אז ככה, השבוע אמא שלי שאלה אותי לפחות 5 פעמים אם אני... "אחד מהאנשים האלה" (ככה היא אומרת "הומואים") והחליטה שנצא לאכול איפשהו ונדבר. אחרי שראינו את ההצגה "הקיץ של אביה" (הבי"ס שלי מימן) קפצנו לקפה ויולה (גבעתיים) לאכול משהו. בסוף הארוחה היא שאלה אותי שוב והפעם לא התחמקתי - עניתי לה שכן. ראיתי שקצת קשה לה והיא התחילה לדבר על זה שאנשים מתחילים לדבר עליי, ושאני לא רוצה כזאת תווית על עצמי בגיל כל כך צעיר (17.5) ... ולמה אני בכלל ממהר להחליט ? אחרי ויכוח קצר, נודע לי שהסיבה שהיא שאלה אותי הרבה בשבוע האחרון הוא בגלל ש... מישהו מהחברים שלי אמר לה לפניי!!!!!!!!. והיא מסרבת להגיד לי מי! אז פצחתי עכשיו באינקוויזיציה משלי כדי לגלות את הבוגד. הדבר היחיד שאמא ביקשה ממני הוא לנתק את הקשר שלי עם ה"אנשים ההם" עד לצבא (פחות משנה) וכמובן שהסכמתי (אבל אני לא אבצע...). רעיונות לאיך לדבר עם אמא, או סתם תגובות נא לשרשר לכאן

LeeCooper69

New member
תן לה לפתח נושאי שיחה....

אין צורך שאתה תדליק את האש. בנוסף, אם כבר עולה הנושא שיחה, תסביר לה כל פעם קצת שזה לא החלטה, ולא רצון. אלא עובדה, ומשיכה. תסביר לה גם שאתה לא כזה קטן וצעיר ובתולי כמו שהיא חושבת. בקשר לחבר, אם אתה מברר מי זה, ואני מאמין שתברר, תגיד לו תודה. הוא עקרונית, עשה לך טובה. ואם כבר אתה כועס עליו אז בגלל שהוא לא שאל אותך לפני שהוא סיפר לאמא שלך ושלא הייתה לו הזכות הנ"ל. אבל אני עדיין בדעה שהוא עשה לך טובה.

alililili

New member
רגע רגע... ../images/Emo60.gif

אני לא מסכים פה... אתה קצת מתבלבל. ה"חבר" עשה מעשה ממש ממש לא בסדר וחובה להפגין כלפיו כעס. מאותו מעשה יכל להיגרם אסון (מה אם אמא היתה מגרשת את בנה מהבית!?). אז בסדר, הפעם יצא טוב והתוצאה כן חיובית, אבל זה דברים שאתה צריך לשמור עצמך. מי שעשה את זה צריך שתפגין לו שהוא לא היה בסדר... אפילו שזה היה טוב. ובקשר לדיבור עם אמא, כמה דברים. דבר ראשון, תמצא ספר שנותן מידע על הומואים. מה שהורים הכי צריכים זה מידע, כדי לשבור להם סטיגמות ולתת להם הרגשה יותר... חיובית.
דבר שני, אל תשקר. ברגע שזה מגיע לנושא הזה יש לך שתי ברירות: או שאתה אומר לה שהשאלה אישית מדי וזה לא עניינה (דברים כמו "אתה פאסיבי? מי היה הראשון? אתה לא בתול נכון?כמה סטוצים היו לך?"), או שאתה אומר את האמת. זה לא יעזור לשקר, זה רק יכניס לך את הזנב לארון עוד פעם... היא צריכה שיטיחו בפניה את העובדות. אל תגיד "בסדר, אני לא אפגש עם האנשים האלה כי הם משפיעים עלי". תאמר "זה לא עניינך להחליט. אלו הם חברים שלי וכולי ידא ידא ידא", להסביר לה שהם לא "משפיעים עליך" וגורמים לך להיות הומו ועוד דברים... אז כן, יהיו שיחות מספר, אבל לאחר מכן הכל יהיה יותר טוב! בהצלחה

למעלה