עד מתי ???

אנדרסן

New member
בוקר טוב אני קוראת סמויה

כבר לא כי נחספתי אבל מי שאמר שברחובות יש משהו נחמד הוא צדק זה עיר מאוד נחמדה אבל הכבישים המדרכות מה הייה?

yalyal

New member
שלום לכולם.

רציתי אולי להעלות כאן פינה של עצות ורעיונות (או שכבר יש ולא ידוע לי עליה) לשיפור דברים בעיר. כמובן שמדובר בדברים קטנים אבל חשובים שהם ברי-ביצוע ולא דברים בומבסטיים.ואולי למנהל הפורום יש קצת השפעה היכן שצריך והוא יוכל להזיז קצת דברים... למשל בנושא התנועה ברחובות, דבר ראשון שעולה לי בראש זאת צומת הרמזורים שנמצאת בחיבור של רחוב ביל"ו וטשרנחובסקי. אם יצא למישהו להגיע מכיוון בית המשפט ולפנות שמאלה לכיוון הקניון, בוודאי נתקל במכוניות שמגיעות במהירות גדולה מהירידה של טשרנחובסקי,ולמרות שמי שמגיע משם אמור לתת זכות קדימה, אף אחד לא שם על זה.... אני אישית נתקלתי (גם לי וגם לאחרים) לא אחת במקרים של כמעט. אז לדעתי פס האטה אחד ורציני אולי יוכל לשפר את המצב, או שמא יש לכם רעיונות אחרים לפתירת בעייה זו.

nuritsal

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לכולם, אחלה יום וכל טוב

man20

New member
זה מקום באמת מסוכן

הירידה שם מאוד תלולה... ולכן הרבה אנשים מתקשים לשלוט על הרכב שלהם בירדה הזו.. ומיד אח"כ מגיע צומת עמוסה...ואח"כ פקק תמידי עד דרך יבנה.. אז אם יש למשהוא השפעה פה...זה רעיון רציני..לשנות משהו.. נ.ב. יש הרבה מורי נהיגה שנוסעים שם עם התלמידים שלהם... שלרוב מאבדים עשתונות במהירו גבוהה..זהירות...

yoavl1

New member
yalyal שלום !

כמו שציינתי כבר בתחילת הדרך של הפורום, בעיות,תלונות והערות מכאן, יועברו ישירות אל לשכת ראש העיר, וייענו בהקדם. אני אעביר גם את התלונה הזו, ואציין גם כי בקרוב, ראש העיר, מר פורר, אמור להתארח כאן בפורום ואני בטוח שהוא ישמח לענות על שאלות כאלו ואחרות.

1ety

New member
תגובה../images/Emo188.gif

האם בצומת המדוברת אין רמזור? כאשר לאלו שפונים שמאלה לכיוון הקניון יש ירוק, ליורדים מטשרניחובסקי יש אדום. לא?

yalyal

New member
לא

ליורדים מטשרנחובסקי הרמזור הוא כתום מהבהב קבוע ושלט זכות קדימה, כמו בהרבה פניות ימינה בצמתים מרומזרים.

yoavl1

New member
יש מקום באמצע דרך יבנה...

שתקעו בו רמזורים. בשביל מה????? הרגע נסעתי דרך שם, ובאמצע ה"מיני אוטוסטראדה" של רחוב דרך יבנה, פתאום שמים רמזור...
א. אין צורך במקום ההוא ברמזור ! (ואם מישהו חושב אחרת שיתקן אותי...) ב. אם כבר יש צורך, אז למה לא לחסוך ולעשות כיכר? זול יותר. נוח יותר. לא?

yalyal

New member
לא בדיוק נכון...

אולי זה לא נראה ככה, אבל לעשות כיכר זה יותר יקר מרמזורים. בַּדוּק!!

James lambeer

New member
לעשות כיכר זה יותר יקר מרמזורים

אבל תפעול של רמזורים, בסופו של דבר יקרים יותר. כיכר לא עולה כסף אח"כ.

etyrafy

New member
גם תחזוקה של ככר יקרה

שזה אומר גינון ונקיון. השקייה וכח אדם. היתרון שזה מחפה על חוסר בשטחים ירוקים וזה יותר כיף לנהוג בסביבה ירוקה.

man20

New member
אנחנו מתכונים ל..

שמדובר כשכוון הנסיעה הוא מדרום לצפון כלומר..לכיווןבית המישפט וקופת חולים כללית ברחוב רמז

למעלה