פרסום פרטים אישיים של תושבים מעל

לארי

New member
../images/Emo128.gifפרסום פרטים אישיים של תושבים מעל

גבי הפורום הינו אסור, על מנת לשמור על צנעת הפרט והתושב. מכיוון שפורסמו כאן אתמול שתי הודעות שכללו בתוכן פרטי תושבים והאשמות מולם, ההודעות נמחקו וכך יקרה עם כל הודעה שיש בה בכדי הלבנת פני תושב ברבים. אני מדגיש, זאת ללא קשר, לשאלה הכאובה האם המעשה שנעשה ע"י אותם תושבים הוא מוצדק או לא. הפורום אינו בית משפט ואין לנו את הכלים לשפוט האשמה אישית כנגד משפחה זו או אחרת, ואני גם לא מתיימר לכך. מתוך רצון כן לשמור על פרטיות וכבוד כל מי שגר בישוב זה, לא אתן יד למשפטי שדה בפורום ולכן אבקש את כולם, להקפיד על כבודם ופרטיותם של אחרים מעל גבי פורום זה. ענת קדם מוזמנת לכתוב את הודעותיה (החשובות בעיני) ללא ציון פרטי המשפחות המעורבות. את אותם פרטים היא יכולה לשלוח לגורמים המוסמכים על מנת שישפטו וימצו את הדין במידת הצורך. אני מצרף קישור לדיון קודם בנושא הפרטיות.
לארי

תלתל3

New member
עילום שם

אז מדוע אתה משתמש בשמות???? הרי אמרת שלא תאפשר זאת !!!! אי לכך כדי אולי שתסיר את התגובה שלך מהפורום כי הרגע עשיתה מעשה אסור . אך כמו כולם גם לך נורא קשה לפנות למשהו ללא ציון שמו , כי הרי זה יהיה לא עבורו והנושא יפוספס . אז אולי כדי לאפשר להעלות שמות בפורום ולא לתת לאנשים לעשות מעשים פליליים ולהסתתר מזה , כי בפורום אסור להזכיר שמות . אני חוזר , כל הכבוד לאנשים שמתריאים על אנשים אחרים שעושים מה שנוח להם ולא חושבים על כלל התושבים

לארי

New member
בוא נבדיל בין נושא עילום שם../images/Emo13.gif

לנושא הפנייה האישית. אין שום בעיה לכתוב דעות בצורה חופשית בעילום שם, כל עוד הן מובעות במסגרת כללי הפורום כשבינהן, איסור שימוש בפורום למטרת האשמות אישיות בלי קשר למידת הצדק שבדבר. לצורך מיצוי הצדק ישנם בתי דין לצדק והפורום הוא לא אחד מהם. אני מסכים איתך שאסור "לתת לאנשים לעשות מעשים פליליים ולהסתתר מזה" אבל, המקור לבירורם הוא הגשת תלונה במשטרה,מועצה וכל גורם מוסמך אחר. נושא הכלבים המשוחררים מציק לך? קום ועשה מעשה! (פרסום שמו של מישהו בפורום אינו "מעשה" לצורך העניין) מאידך, לאחר מחיקת הודעה, אני נוהג להסביר במסר אישי מנומק אל כותב ההודעה מדוע בחרתי לעשות כן, וכיצד ניתן בכל זאת לפרסם את ההודעה תוך שמירה על הכללים. לאחר מכן מובאת הודעה כללית בפורום בנושא על מנת שאחרים יבינו לאן "נעלמה" הודעה (במקרה זה של ענת) לאחר שראו אותה אתמול ולכן שמה של כותבה ההודעה הוזכר. אני מקפיד על הסבר מקיף ואנשים אף מתקשרים אלי להסבר נוסף אותו הם מקבלים, בדיוק כפי שאתה קיבלת במסר אישי את ההסבר על תגובתך שנעלמה עם הורדת השרשור.

למעלה