תחילת טיפול

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo128.gifתחילת טיפול../images/Emo128.gif

תחילת טיפול

ערב טוב לכולם. כאמור אני מתחילה טיפול ,החזרת העוברים לפונדקאית שלי. היום קיבלתי מחזור ומימי עדיין לא קיבלה מחזור. שאלה לי:אני אוכל להחזיר עובר טרי למימי? מזכירה לכן,אני ללא הורמונים. בבקשה,אני לחוצה,אני לא רוצה לפספס,אני רוצה להחזיר טרי. יש איזה כדורים שלוקחים שמביאים את המחזור?(אני מתכוונת למימי) תודה

עמית@

New member
לא דאגתן מרוב לתזמן את המחזור שלה?

תחילת טיפול

ערב טוב לכולם. כאמור אני מתחילה טיפול ,החזרת העוברים לפונדקאית שלי. היום קיבלתי מחזור ומימי עדיין לא קיבלה מחזור. שאלה לי:אני אוכל להחזיר עובר טרי למימי? מזכירה לכן,אני ללא הורמונים. בבקשה,אני לחוצה,אני לא רוצה לפספס,אני רוצה להחזיר טרי. יש איזה כדורים שלוקחים שמביאים את המחזור?(אני מתכוונת למימי) תודה
לפי השאיבה שלך? ניתן להביא מחזור מלאכותי אבל אם המחזור שלה סדיר רצוי להחזיר לה עובר על מחזור טבעי..

עמית הי

לפי השאיבה שלך? ניתן להביא מחזור מלאכותי אבל אם המחזור שלה סדיר רצוי להחזיר לה עובר על מחזור טבעי..
עמית הי
לא יודעת? דור היה צריך לחשוב על זה. טוב אני מקווה שבכל מקרה נחזיר עובר טרי. תודה ו...עליזה צריה לטלפן אלי ,ונראה מה נעשה עם העיתוי

מי שאמור להשיב על כל אלה

תחילת טיפול

מי שאמור להשיב על כל אלה
הוא הרופא שלכם. אני בטוחה שיש שיטות לסנכרן את המחזור של שתיכן. הרי עלזה בדיוק מושתת כל עניין הפונדקאות. מקווה שהכל יסתדר ושהחודש יקלט לו העובר הטרי שלך ברחמה של מימי. המון בהצלחה!

תודה רוצה ועמית

מי שאמור להשיב על כל אלה
הוא הרופא שלכם. אני בטוחה שיש שיטות לסנכרן את המחזור של שתיכן. הרי עלזה בדיוק מושתת כל עניין הפונדקאות. מקווה שהכל יסתדר ושהחודש יקלט לו העובר הטרי שלך ברחמה של מימי. המון בהצלחה!
תודה רוצה ועמית
מימי קיבלה מחזור(אתמול) נכון לעכשיו יש סיכוי להחזרה טרייה
טוב,נראה איך יתפתחו הענינים...... ******מצרפת תמונה של מאי שלי

מצב
הנושא נעול.
למעלה