|
החוליה החלשה

../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif|../images/Emo124.gifהחוליה החלשה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

Your Eyes Open התעופף לו אל מחוץ למשחק האכזרי, בו אנחנו מנפים מהדיסק המושלם שירים עד שנגיע למושלם מכולם
זה הזמן להזכיר שהבחירה היא בין שיר מושלם יותר לשיר מושלם עוד יותר, אבל חייבים לעשות זאת
רשימת השירים העדכנית
:
1. Somewhere Only We Know 2. Bend and Break 3. We Might As Well Be Strangers 4. Everybody's Changing 6. She Has No Time 7. Can't Stop Now 8. Sunshine 9. This is the Last Time 11. Untitled I 12. Bedshaped סמנו
בכותרת ההודעה ליד השיר שאתם רוצים להעיף
*טום עושה מבט שקסי לנופר*

WMAWBS../images/Emo128.gif

אני אוהבת את הצליל החלומי של U1... ונראה לי שאני קשה עם WMAWBS כי חרשתי עליו יותר. לא יודעת. בכל אופן זה בינתיים הבחירה שלי, למרות שאני מתחילה לפקפק בה

WhiteShadows

New member
../images/Emo128.gif can't stop now

חשבתי על U1 אבל בזמן האחרון הוא ממש עושה לי את זה

חחחח

נראה לי אנשים כבר חושבים שאנחנו מתעבות את השיר
כי אני לא
הממ דווקא שמתי לב שהרבה אנשים בפורום קין הרשמי בחרו בו כשיר הכי אהוב עליהם של קין
איזה מוזר

אנשים טפשים! ../images/Emo46.gif

חס וחלילה, איך אפשר לתעב את השיר הזה?? אני פשוט חושבת שזה שיר מאוד חלש יחסית לשאר האלבום... איך אפשר להחליט שזה השיר הכי אהוב???

כבר יותר הגיוני ../images/Emo9.gif

למרות שלדעתי הוא לא הכי מיוחד... כולם ממש מיוחדים...אבל TITLT וSUNSHINE בהחלט ייחודיים!!
|

hila3000

New member
../images/Emo27.gif

TITLT = this is the last time? (אני לאט לאט לומדת חח..) מסכימה..

הוי הורדתי את זה בגירסה מוזרה

מהאינטרנט (כשרק התוודעתי לשירים של קין- לפני שהיה לי את הדיסק), ומממש לא אהבתי את השיר הזה
אבל בדיסק כן אהבתי
הבעיה היא שזה גרם לי לדעות קדומות על השיר אז אני לא יודעת אם אני אוהבת את השיר עכשיו כי הוא באמת בהרבה יותר טוב בדיסק או שהשינוי ממה שהורדתי באינטרנט לבין מה שבדיסק עצמו הוא כל כך גדול, או שאני סתם החלטתי שאני אוהבת אותו כי הוא שונה עכשיו ואני בעצם עדיין לא אוהבת אותו

למעלה