איגוד האיגרוף הישראלי,חוקים?

ironmike

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifאיגוד האיגרוף הישראלי,חוקים?

האם הIPBO הוא איגוד מוכר? אם כן, האם יש לו חוקה מסודרת, שמציינת חוקים מסודרים בנושאי חוקי קרבות, שופטים,חוזים , וכו? מי מפקח על האיגוד? אם קיימת חוקה או ספר חוקים, מהיכן ניתןלקבל עותק? אני מעוניין לקבל עותק ולקרוא קצת על האיגוד... תודה.....

IPBO

האיגוד הישראלי לאגרוף מקצועני קיים מסוף שנת 2001. האיגוד הוקם במטרה לכבוש יעדים בעולם האגרוף המקצועני ולתת הזדמנויות למתאגרפים ישראליים להתחרות בזירות הגדולות בעולם בתחום זה. האיגוד רשום בWBC, WBA ומוכר כאיגוד הישראלי לאגרוף מקצועני בעולם. לאיגוד כמו לכל איגוד שמוקם, יש חוקה מסודרת, ויש חוזים שמתאגרפים חותמים עליהם כאשר הם רוצים להיות מיוצגים תחת האיגוד, ויש חוקים. בלינק הזה תוכל לראות את הראשי האיגוד והמפקחים עליו:- http://www.cma.co.il/wmjsp/pnc/cma/cma-ipbo.jsp לא ניתן לקבל ספר חוקה ככה סתם בשבל לקרוא, ובייחוד לא ניתן לראות ולקרוא חוזים!! אם אתה רוצה להיות חבר, צור קשר עם רענן טל, ושם לאחר שישתכנע שהכוונות שלך להרשם לאיגוד רציניות הוא יתן לך לקרוא הכל יניב

ironmike

New member
../images/Emo128.gifיניב, תגובתך תמוהה בעיני...

ראשית, אני מעוניין לצפות בחוזי איגרוף כאלו ואחרים. שנית (לצורך הוויכוח בלבד) מדוע עלי להוכיח שאני רוצה להיות חלק מן האיגוד כדי לראות את החוקה??!!, באיגוד הכדורגל ובאיגוד הטניס רק צריך לבקש ! וניתן לקבל, כמו כן , אני ביקרתי בשני מכוני איגרוף באנגליה ובשניהם במשרדי ההנהלה היו עותקים של החוקה.(ממש במקרה הייתי שם) אז במה ה IPBO שונה? האפ זהו איגוד כה סודי על שעליך לעבור מבחן בכדי לצפות בחוקה?! או שמה ישנו משהו שמישהו מנשה להסתיר? הסיבה שאני שואל היא מפני שאני מעוניין באיגרוף הישראלי (ומברך על התקדמותו והתפתחותו ) , והתעניינתי האם איגוד זה מתקיים בצורה מסודרת. מתוקף עיסוקי (סטודנט לסוציולוגיה) אני עוסק בהתפתחות של גופי ספורט ציבוריים ופרטיים בישראל, בגלל ההתעניינות של באיגרוף הישראלי הייתי מעוניין להוסיף את האיגוד הנ"ל לעבודתי. שוב, מתוקף עיסוקי , כבר קיבלתי את החוקה או ספר חוקים של יותר מ 25 איגודים שונים בארץ. (החל מכדורגל וכדורסל, וכלה ב טאקוונדו ,ג'ודו כדור מים ואפילו שחיה אומנותית!!) כמו שאמרתי , תגובתך תמוהה בעיני, ממתי אדם צריך להראות נכונות להצטרף לאיגוד בכדי לקבל עותק מספר החוקים שלו?! ספר חוקם זה צריך להיות נגיש לעיני כל. אני מבטיח לך שאם תשאל את מר.אורי צבי אני מאמין שיגיד לך שאני לו שום עיניין להסתיר את ספר חורי איגוד הקיק בוקס מאיש.... (למרות שלא ביקשתי... עדייו :) ) יניב, לסיכום, אני מבטיח לך שכוונתי טהורות , וכל שאני רוצה זה לעיין בספר חוקים זה לצורך מחקר אישי שלי. כמו שן אני מאמין שדבר זה רק יקדם ויטיב עם האיגרוף המקצועני שכן יחשפו לנושא יותר אנשים, ויראו שאיגוד זה מסודר ומנוהל היטב! לכן, אשמח עם תעזור לי לקבל עותק מספר זה. רו לפחות להעביר תוכן הודעע זו ליו"ר האיגוד (שלמה ניאזוב) או למזכיר הכללי (רענן טל). באם הנך חושב שבתנאים אלו איני רשאי לקבל או לצפות בעותק, אשמח אפ תוכל לפרט לי מדוע, ומה לדעתך הנזק שייכול להיגרם. תודה רבה.

ironmike

New member
התכוונתי"איני מעוניין"לא "אני".

סליחה.ישנם מספר שגיאות כתיב, אני מאמין שתבין את העיקר. תודה

תראה........

1. בתור אחד שהתחיל את הודעתו עם שני איקסים.... זה כבר מראה שהכוונות שלך שליליות... 2. בכל מקרה אתה מוזמן לפנות לרענן טל ולבקש ממנו את החוקה. איגוד זה מתקיים תחת החוקים המחמירים של האיגודים העולמיים. והחוקה והתקנות שלו הועתקו ותורגמו מהחוקה והתקנות של חבר המנהלים הבריטי לפיקוח על האגרוף בע"מ. יניב

ironmike

New member
השתמשתי ב איקסים....

רק כדי למשוך תשומת לב, אני מודה לשנייכם על התגובות. למרות שיניב כלל לא ענה לי הרוב שאלותי, אבל אין צורך להמשיך דיון זה בפורום, אני אנסה לפנות לאנשים המוסמכים בכדי לקבל עותק. שוב,אני מודה לשנייכם, חג כשר ושמח1!!

ironmike

New member
אורי צבי , אשמח לקבל תגובתך בנושא..

אבל בתחומך ( איגוד הקיק בוקס) . האם היית נותן לי לצפות בו , לצורכי מחקר? אם לא מדוע?

IRONMIKE,

ברוב האיגודים העולמיים מקובל לתת את החוקה לאחר שמועדון כלשהו מצטרף לאיגוד,ברם,אין מניעה לקבל את החוקה באם אתה מסביר את מניעיך,באופן כללי, החוקה הינה בינ"ל ולמעט שינויים קטנים בסעיף זה או אחר,החוקה זהה לכל האיגודים. יניב,מצידו אינו מוסמך להעביר לידיך העתק של החוקה ללא קבלת אישור מהיו"ר או מהמזכיר של האיגוד בדיוק כפי שהוא ציין,בנוסף,לגבי חוזים של מתחרים,זה באמת דבר שלא ניתן לקבלו,אלא אם כן אתה רוצה לחתום על חוזה שכזה בשבילך או לחניך שלך על מנת להתחרות. שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה