להיכנס כל הפורום ../images/Emo70.gifחובה ../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
להבין דברים ולנסות להשתפר ...
הפורום יבש - תרגום : יש אנשים נורא משועממים שנכנסים לפורום כל 5 דק' ( לדוגמא : אני
. אבל רק בשישי - שבת
) אבל הפורום לפעמים לא מתעדכן ולא קורה בו כלום . נגיד היום אני נכנסתי אחרי 15 שעות בערך ( אחרי הלילה , ובצפר
) והייתה עוד הודעה אחת וכמה תגובות אבל
זהו
. אז בשביל לעצור את זה , צריך לעמוד ב - 2 דברים : 1) להשתדל להיכנס יותר לפורום , לעדכן ולהגיב .( זה עניין של כל אחד , אבל אפשר להשתדל
) 2) לפתוח יותר דיונים , מאמרים , משחקים , פעילויות וכל דבר שצריך בשביל שהפורום יהיה רטוב
. אני ואור גם מנסות כמה שיותר לתמוך ב1 ( ואתם רואים את העובדות - אנחנו נכנסות הרבה לפורום ומעדכנות אותו
) אבל עם הדיונים האלה אנחנו רוצות לתמוך ב2 , ורוצות שגם אתם מאד תתמכו
תחשבו על דברים בשביל שהפורום יהיה פעיל . קחו לדוגמא את פורום בנות
כל 5 דק' בנות נכנסות לשם וכותבות משהו , סיפור אבל משהו
יש ילדים שמאד מנסים , משתדלים ומצליחים לאושש את הפורום ממצב קשה אבל אתם לא תמיד מאפשרים להם ( ואני מודה , גם אני
) כמו למשל לא להגיב , לא להשתתף במשחקים נחמטים ( ואני לא אומרת שאתם חייבים
אלא , להגיד למה . תגידו שאין זמן / שהרעיון לא מוצא חן בעיניכם וכו' וכו' ... ) וכו' . אז מה שאני מנסה להגיד בכל ההודעה הזאתי שלא נגמרת : 1) תנסו להיכנס יותר לפורום ( ושוב , אני לא מחייבת אף אחד . זה רק בשביל להרטיב את הפורום
. זה בשביל
כולנו
לא רק בשבילי
) 2) תנסו לחשוב על דברים כמו : משחקים , דיונים , מאמרים שיזכו להרבה תגובות , סיפורים וכל דבר אחר
. כל דבר שיכול לעזור לפורום לגדול ולהתפתח
. 3) תגיבו ותתייחסו לדברים שאחרים חושבים ומארגנים
. אז : תבינו , תקלטו , תעכלו , תפנימו , תשכילו ותנסו
לשפר למען כולנו
תגובות יתקבלו בברכה
.
ועכשיו , לא קשור לנ"ל
בעוד 6 ימים אני טסה לאיטליה , ונציה לקרנבל המסכות . אני אתגעגע הכי בעולם
אבל זה רק ל - 5 ימים . הטיסה חזרה מאיטליה היא ביום שני ב - 24:00 ( בין שני לשלישי ) הטיסה הלוך היא ביום חמישי הקרוב ב - 07:00 אז אני אפרד ביום רביעי בערב .
השם " טיפ טיפה של חורף
" בגלל :
טיפ טיפה זה כאילו להרטיב את הפורום
.
עכשיו חורף
.
זה שם נורא חמוד
. מקווה שעזרתי קצת לפורום בחלק הראשון של ההודעה , ובחלק השני מקווה שקראתם . מי שהגיע עד פה , כל הכבוד
ח"ח ענק
. -
- עמר .