|
טיפ טיפה של חורף

../images/Emo128.gif|../images/Emo80.gifטיפ טיפה של חורף../images/Emo182.gif

אני ועומר הגענו למסקנה שהפורום קצת יבש...
אז מה צריך לעשות
להרטיב אותו
ניחשתם נכון
אז חשבנו מה נעשה כדי שיהיו יותר שיחות, דיונים וכל מיני דברים כאלה אבל שקשורים לתאומות. אז חשבנו שאולי נפתח כל כמה ימים דיונים על הדמויות שלהן בכל מיני סרטים... מה אהבתם בדמויות ומה שנאתם בדמויות ובלה בלה בלה....
נראה לכם
טוב עכשיו אני חייבת ללכת ... אני נוסעת... אז בה ביי לכם...
י

להיכנס כל הפורום ../images/Emo70.gifחובה ../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

להבין דברים ולנסות להשתפר ... הפורום יבש - תרגום : יש אנשים נורא משועממים שנכנסים לפורום כל 5 דק' ( לדוגמא : אני
. אבל רק בשישי - שבת
) אבל הפורום לפעמים לא מתעדכן ולא קורה בו כלום . נגיד היום אני נכנסתי אחרי 15 שעות בערך ( אחרי הלילה , ובצפר
) והייתה עוד הודעה אחת וכמה תגובות אבל זהו
. אז בשביל לעצור את זה , צריך לעמוד ב - 2 דברים : 1) להשתדל להיכנס יותר לפורום , לעדכן ולהגיב .( זה עניין של כל אחד , אבל אפשר להשתדל
) 2) לפתוח יותר דיונים , מאמרים , משחקים , פעילויות וכל דבר שצריך בשביל שהפורום יהיה רטוב
. אני ואור גם מנסות כמה שיותר לתמוך ב1 ( ואתם רואים את העובדות - אנחנו נכנסות הרבה לפורום ומעדכנות אותו
) אבל עם הדיונים האלה אנחנו רוצות לתמוך ב2 , ורוצות שגם אתם מאד תתמכו
תחשבו על דברים בשביל שהפורום יהיה פעיל . קחו לדוגמא את פורום בנות
כל 5 דק' בנות נכנסות לשם וכותבות משהו , סיפור אבל משהו
יש ילדים שמאד מנסים , משתדלים ומצליחים לאושש את הפורום ממצב קשה אבל אתם לא תמיד מאפשרים להם ( ואני מודה , גם אני
) כמו למשל לא להגיב , לא להשתתף במשחקים נחמטים ( ואני לא אומרת שאתם חייבים
אלא , להגיד למה . תגידו שאין זמן / שהרעיון לא מוצא חן בעיניכם וכו' וכו' ... ) וכו' . אז מה שאני מנסה להגיד בכל ההודעה הזאתי שלא נגמרת : 1) תנסו להיכנס יותר לפורום ( ושוב , אני לא מחייבת אף אחד . זה רק בשביל להרטיב את הפורום
. זה בשביל כולנו
לא רק בשבילי
) 2) תנסו לחשוב על דברים כמו : משחקים , דיונים , מאמרים שיזכו להרבה תגובות , סיפורים וכל דבר אחר
. כל דבר שיכול לעזור לפורום לגדול ולהתפתח
. 3) תגיבו ותתייחסו לדברים שאחרים חושבים ומארגנים
. אז : תבינו , תקלטו , תעכלו , תפנימו , תשכילו ותנסו לשפר למען כולנו
תגובות יתקבלו בברכה
. ועכשיו , לא קשור לנ"ל
בעוד 6 ימים אני טסה לאיטליה , ונציה לקרנבל המסכות . אני אתגעגע הכי בעולם
אבל זה רק ל - 5 ימים . הטיסה חזרה מאיטליה היא ביום שני ב - 24:00 ( בין שני לשלישי ) הטיסה הלוך היא ביום חמישי הקרוב ב - 07:00 אז אני אפרד ביום רביעי בערב .
השם " טיפ טיפה של חורף
" בגלל :
טיפ טיפה זה כאילו להרטיב את הפורום
.
עכשיו חורף
.
זה שם נורא חמוד
. מקווה שעזרתי קצת לפורום בחלק הראשון של ההודעה , ובחלק השני מקווה שקראתם . מי שהגיע עד פה , כל הכבוד
ח"ח ענק
. -
- עמר .

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

יווווווווווווווווווו ממש השקעתי בזה
קשה להגיב
על זה בדיוק אני מדברת , אנשים טורחים ואתם אפילו לא מזיזים את שרירי הידיים והאצבעות בשביל לתת מחמאה . חבל שלא יודעים לפרגן פה ...
לפחות חלקכם

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifאיזו השקעה!../images/Emo45.gif

קבלי ח"ח ענקי!
כל הכבוד שאכפת לכן, אני משתדלת כמה שיותר לכתוב בפורום, כי אני מבקרת בו אבל רוב השרשורים הם של משחקים ואני לא רוצה להשתתף בכווולם... אני משתדלת להגיב כמה שיותר על נושאים אחרים בשמחה...
תהני באיטליה!

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo32.gifמנצלת../images/Emo152.gif../images/Emo110.gif

שאלה- אתם חושבים שאני שכדאי לי לסים את ה
לפני התמנון או רחקי החתול???

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifעוד עוף../images/Emo152.gif../images/Emo110.gif

מנסה חתימה ועוד שאלה! בכרטיס האישי איך עושים הרוסרופ??

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifתשובה לשאלה השניה..

את לא עושה אותו, תפוז עושה, ברגע שאת מכניסה לפרטים שלך את התאריך לידה...

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif!| למה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה לא משנה . אבל למה להרוס
ראית שהשקענו , את יכולה להגיב
לא יזיק לך
. ז'מת שכחנו לדבר על הניצו"שים
די . זה נמאס
לפחות אם היית מגיבה , אבל לא
ומוטי - אתה יכול לטגלן את זה

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif יודעים מה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה כבר ממש עולה על העצבים
עשיתי לכם משהו רע
סה"כ כתבתי משהו בשביל לעזור לפורום עצו ולכל אחד ואחת מכם
אני פשוט לא מבינה אותכם . אנשים משקיעים
קשה להגיב
נמאס לי , פשוט נמאס

|../images/Emo128.gif../images/Emo80.gif../images/Emo149.gifעומר את ממש צודקת../images/Emo70.gif

אני ועומר חשבנו מה לעשות כדי שיהיהו יותר פעילויות וזה גם בשבילכם
אתם יכולים להגיב להודעה במקום לנצל"ש אותה *שיעול*ענבר*שיעול* זה ממש עולה על העצבים
שלושתרבע מההודעות בפורום הם בכלל לא קשורות לתאומות ואנחנו רוצות שזה יהיה פורום באמת של התאומות אולסן
זה ממש מעליב ומעצבן
אז אתם יודעים מה
שכחו מכל מה שאני ועומר אמרנו מצידי שמוטי ימחק את ההודעה ולא יודעת.....

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

תודה אור
תמחקו , לי זה ממש לא משנה
בכל מקרה - ביי . אני עוזבת ת'פורום .

../images/Emo128.gif../images/Emo80.gif../images/Emo149.gifעומר אני לא ייתן לך ל

עשות את זה
זה יעבור.... לא צריך לעזוב ת'פורום

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif עוד משהו אחרון ../images/Emo26.gif

אני - כבר עוזבת . אבל בשבילכם - שהפורום הזה יראה פורום התאומות אולסן , תעמדו בכללים האלה . הפורום שלכם יהרס - וממש חבל
. חבל שאף אחד כאן לא חושב על זה אפילו
.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

עמר, את ממש מגזימה, ובגדול... אני לא מתחננת אליך עכשיו שתישארי בפורום, אבל את באמת מגזימה- אולי יש כאלה שהם לא בפורום כרגע ויקראו את זה אח"כ ויגיבו אח"כ? לא כל העולם חייב להיות באינט' בדיוק כשאת כותבת את המאמר הזה! ואולי יש כאלה שקוראים ומאד נהנים אבל לא רוצים להגיב? [כמוני למשל] כלומר- זה לא שאני לא רוצה להגיב, זה פשוט נראה לי מיותר שצריך לכתוב הודעה עם 3 תווים- ח"ח.
אבל אם זה כ"כ חשוב לך, אז הנה- זו כבר הודעה עם הרבה יותר תווים. ח"ח.

למעלה