|מזל טוב|
E [eLad] New member 23/9/03 #7 ../images/Emo128.gif אתה לא מבין... זה יקס (או אי ) על דור. ואני הייתי הראשון. פרטים
ב בהביבו New member 23/9/03 #8 צר לי, אבל אני מבין טוב מאד ../images/Emo13.gif ומעכשיו - דור תחת חסותי. לא ייעזו לשים עליו ים ! זה ברור???????????? |אייקון של בהביבו צורח|
צר לי, אבל אני מבין טוב מאד ../images/Emo13.gif ומעכשיו - דור תחת חסותי. לא ייעזו לשים עליו ים ! זה ברור???????????? |אייקון של בהביבו צורח|
ב בהביבו New member 24/9/03 #13 אהה נוו לא, בנושא ה א ק ס י ם - אני רוצה לפגוש באיש אשר יעצבן אותו. אבל הוא עדיין... "שרשר הודעותייך " של בוני אתרים
אהה נוו לא, בנושא ה א ק ס י ם - אני רוצה לפגוש באיש אשר יעצבן אותו. אבל הוא עדיין... "שרשר הודעותייך " של בוני אתרים
X xurix New member 24/9/03 #14 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif משתתפי פורום ASP/בניית אתרים - יאללה חוזרים הביתה . סתם. ו על דור.
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif משתתפי פורום ASP/בניית אתרים - יאללה חוזרים הביתה . סתם. ו על דור.
D dddf10 New member 24/9/03 #16 מזל"ט ../images/Emo77.gif מזל טוב על הפורום החדש, ולמנהל החדש, ו בהמשך. אגב, שנה טובה לכולם!
ב בהביבו New member 25/9/03 #18 אמממ.. הכינוי שלך מוכר לי. היית אתמול בזמן התוכנית בצ'אט אולי ? תודה ררבה על הברכות. מקווה שתיקח חלק פעיל בקהילה. שנה טובה.
אמממ.. הכינוי שלך מוכר לי. היית אתמול בזמן התוכנית בצ'אט אולי ? תודה ררבה על הברכות. מקווה שתיקח חלק פעיל בקהילה. שנה טובה.